Maanpuolustusnetin Strategianlaitoksen sotapeli: Operaatio Pitkä Vappu

setämies

Kenraali
Pirkanmaan alueella vaikuttavat ääriryhmät Hervanta on Pelastus (HoP) ja FC Kiinanmuurin aseellinen siipi (FCK) ovat jo vuodesta 2008 asti pyrkineet yhdistämään alueen kunnat Suur-Tampereeksi. Tarkoituksena on myös, että yhdistymisen jälkeen alue irtautuu omaksi vapaavaltiokseen. Tärkeinpänä resurssina ja vientituotteena toimisivat työttömät IT-osaajat, joita alueella riittää varastoitavaksi asti.

Molemmat liikkeet aloittivat lähinnä lähiöiden nuorista työttömistä koostuneina katurettelöitsijöinä, mutta Pirkanmaan alueen huono taloudellinen tilanne toi niille hyvin nopeasti lisää kannattajia suurista lähiöistä. Molempien liikkeiden johtajat ymmärsivät kuitenkin nopeasti, etteivät he pääse toteuttamaan unelmaansa Suur-Tampereesta ilman tukea keski-luokalta. Liikkeet ovatkin aktiivisesti pyrkineet lisäämään kannatustaan juuri tällä puolella ja onnistuneetkin siinä työttömyyden lisääntyessä kaikkialla. Liikkeen masinoimat mielenosoitukset ovatkin kasvaneet muutamien kymmenien ihmisten liikehdinnästä massiivisiksi joukkokokoontumisiksi. Kumpikaan liike ei kuitenkaan ole jättänyt suoraa toimintaa, vaan ovat yhteistoimin ilmoittaneet etteivät kaihda aseellistakaan väkivaltaa tavoitteidensa saavuttamiseksi.

Tähän mennessä väkivalta on kuitenkin ollut lähinnä mellakoiden yhteydessä tapahtuvaa vandalisointia ja järjestettyjä yhteydenottaja viranomaisten kanssa. Poliisin mukaan kuolonuhreilta on vältytty, vaikka loukkaantumisia on tapahtunut. HoP ilmoittaa kuitenkin kahden sen kannattajan saaneen surmansa edellisessä mielenosoituksessa 16.4 Tampereella. Samalla se ilmoittaa toteuttavansa kostotoimenpiteitä viranomaisia vastaan. Poliisi ilmoittaa olevansa täydessä valmiudessa uusien levottomuuksien varalta.

19.4 Tulli ilmoittaa pysäyttäneensä asekuljetuksen Hämeenlinnassa. Tullin pysäyttämästä kuorma-autosta löytyy PST-aseita, sekä jalkaväen aseistusta ja räjähteitä. Kuorma on todennäköisesti osa aseostoa jonka FCK on tehnyt jo aiemmin.

20.4 Poliisin Erikoisyksikö Karhu iskee molempien ääriryhmien johtajien asuntoihin. FCK:n johtaja pääsee karkuun syntyneessä tulitaistelussa, mutta HoP:n johtaja saadaan kiinni vakavasti haavoittuneena. 6 FCK:n asemiestä kuolee.

Pääsiäisen pyhien aikaan 21.-25.4 FCK masinoi massiivisen tukimielenosoituksen Tampereen keskustassa ja samaan aikaan mielenosoituksia puhkeaa myös Nokialla, Pirkkalassa ja Lempäälässä. Kangasalan suuntaan pakenee ihmisjoukkoja väkivaltaisuuksien tieltä. Lehdistö raportoi useista kuolonuhreista Tampereella.

Aamupäivällä 25.4 Poliisi ilmoittaa että tilanne ei ole enää sen hallinnassa ja osia Tampereesta, Nokiasta, Pirkkalasta ja Lempäälästä ei ole enää sen hallinnassa vaan kaduilla partiovat kapinallisten asemiehet. Myös Kangasalla poliisi joutuu tulitaisteluun asemiesten kanssa.

Viimeisimmän tiedon mukaan Pirkkalan lentokentän suunnalta on kuultu ammuskelua ja on syytä olettaa, että lentokenttää yritetään ottaa haltuun. Sitä suojaavaan sotilaspoliisiyksikköön ei saada yhteyttä.

Tässä vaiheessa El Presidente Setämies kutsuu Maanpuolustusnetin turvallisuusneuvoston paikalle ja kysyy "miten tästä eteenpäin?" Heti käytössänne on Porin prikaatin ja Karjalan prikaatin valmiusjoukot, joiden valmiutta on kohotettu 16.4.

Tehtävänne, arvon nojatuolikenraalit, on lopettaa kapinoivan Pirkanmaan levottomuudet. Muistakaa että maailma seuraa meitä.

(HUOM! Tarkoituksena ei siis ole nostaa rotuennakkoluuloja tai vihaa tamperelaisia kohtaan vaan pirkanmaa toimii alueena lähinnä sen takia että se tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisia scenaarioita. Samalla pystytään hyödyntämään myös alueen karttaa ilman pelkoa salaisen puolustussuunnitelman paljastamisesta.)
 
Pyydän El Presidenteä antamaan käyttöön ilmavoimat koko vahvuudellaan ja sen jälkeen testataan ilmavoimien ilmasta maahan vaikutuskykyä Pirkanmaalla jouluun asti. Ulkovallat tietäen kohteen antavat mielellään kokeiltavaksi erilaisia aseita tähän käyttöön. Käyttöön annetut maavoimien joukot saartavat alueen ja pitävät huolen, ettei alueelta pakene ketään. Tapaninpäivänä maajoukot siirtyvät alueelle ja lopettavat viimeiset pirkkalaiset. Yk:n pääsihteeri saa kunnian henkilökohtaisesti suolistaa viimeisen koko maailman vihaaman tamperelaisen. Tämän jälkeen tasoitetaan pyynikinharju ja koko Pirkanmaan alue ja asfaltoidaan. Keskelle Vesa Keskinen perustaa Tuurin kyläkaupan sivukonttorin Huonon tuurin kaupan ja jäljelle jääneet ulkomailla sattumalta olleet myyrät ajavat nysseä isoa parkkipaikkana pidettyä asfalttikenttää ympäriinsä. Nauhat ohjelmista joissa Simo Frangen esittää tamperelaista huumoria ja manserokkilevyt poltetaan pasilan pihalla.
 
Tehtävän täyttäminen edellyttää jo mainittujen joukkojen lisäksi molempien mekanisoitujen taisteluosastojen liikekannallepanoa (sisältäen myös tamperelaiset reserviläiset).
Turun alueen reserviläiset mobilisoidaan ja heistä muodostetaan 23. ja 47. hävityspataljoona.
Joukkoja aletaan keskittämään Tampereen ja muiden kapinallisten alueiden suuntaan ja Ilmavoimien jäljellä olevat rennostot aloittavat pommittamaan Tamperetta.
Puuttuvan ilmasta-maahan aseistuksen johdosta lentäjät suorittavat kamikaze-hyökkäyksiä (Ei merkitä pöytäkirjaan: Näin päästään eroon turhasta kuluerästä ja säästyneillä rahoilla ajanmukaistetaan jalkaväen aseistusta).

Kun Ilmavoimat ovat tuhout.. tuhonneet Tamperetta parhaan kykynsä mukaan valmiusyhtymien sekä taisteluosastojen epäsuora tuli alkaa jauhaa kaupungin jäännöksiä hiekaksi.
YK:n ja USA:n selvityspyynnön johdosta ulkoministeri ilmoittaa New Yorkiin ja Washingtoniin pirkanmaalaisten tekevän yhteistyötä Al-Qaidan kanssa ja Suomen olevan tosiasiallisesti USA:n liittolainen terrorismin vastaisessa sodassa.
Amerikkalaistet alkavat siirtää osia laivastostaan Suomen aluevesille, sekä lähettävät aseveliapuna "uskollisille suomalaisystävilleen" runsaasti polttoainetta panssarivaunuihin.
Niin runsaasti, että hallitus päättää keventää polttoaineen verotusta ja siirtää suurimman osan saadusta polttoaineesta myyntiin bensa-asemille.
98E5 bensiinin hinta putoaa vuorokaudessa 80 eurocenttiin litralta.
Nähtyään Ylen uutiskuvaa partaisesta reserviläisestä sotilasnäkkileipäpaketin ja nötköttipurkin kanssa apua tulee myös MRE taistelumuonien muodossa.

Suomalaisjoukkojen tykistön jauhaessa Tampereen kapinallisia amerikkalaisten laivasto-osasto saapuu sekä aloittaa pommittamaan erilaisilla ohjuksilla.
Viikkoja kestäneen moukaroinnin jälkeen 1. ja 2. mekanisoitu taisteluosasto hyökkäävät rinta rinnan Karjalan prikaatin joukkojen kanssa.
Hyökkäys ei kohtaa juurikaan vastarintaa ja panssarikiilat työntyvät syvälle vihollisen selustaan katkaisten huolto- ja täydennyskuljetukset sekä lyöden pääosan sen järjestyneistä joukoista.
Vangiksi jääneet luovutetaan turkulaiselle 23. hävityspataljoonalle.

Ruotsalaislehdistö syyttää suomalaisia sotilaita "rikoksesta ihmisyyttä vastaan".
El Presidenten vastustelusta huolimatta Jääkäriprikaatin joukot päättävät puolustaa vihreälaattaisten aseveljiensä sotilaskunniaa ja siirtyvät rajan yli ja miehittävät Pohjois-Ruotsin.
Heimoaatteen elähdyttämä kansanedustaja puhuu eduskunnalle ja vakuuttaa pohjois-Ruotsin kuuluvan "verisitein suomalaiselle heimolle" sekä liittämisen tapahtuneen yhteisymmärryksessä.
Anschlussin jälkeen ruotsalaislehdistö vaiennetaan Säpon toimesta ja rauha palaa maan pohjoisosiin.

1. Mekanisoitu taisteluosasto saavuttaa ensimmäisenä joukkona Tammerkosken, jossa tamperelaisten vastarinta lopullisesti luhistuu.
Vangit luovutaan jälleen kerran pahamaineiselle turkulaisyksikölle - tälläkertaa ilman ulkomaailman vastalauseita.
Tampereen taistelu loppuu 1. PsjK:n nostaessa siniristilipun Pyynikin näköalatorniin.
Taistelujoukkojen juhliessa voittoa, siirtyy 47. hävityspataljoona "puhdistamaan" Tamperetta.
Vankeja kertyy noin 11 000. Johtajiksi osoitetut ja väärää murretta puhuvat ammutaan, muut siirretään vankileireille.
Känniset Leopard-miehet rikkovat taisteluvaunuillaan Hakametsän jäähallin kasaksi vääntyneitä terästankoja ja betonimurskaa.
Perussuomalainen kulttuuriministeri alkaa järjestellä kirjarovioita. Kaikki keittokirjat, joissa mainitaan "musta makkara" määrätään poltettavaksi.
Mekanisoitujen taisteluosastojen joukosta alkaa kuulua isolla volyymillä lausuttuja vastalauseita.
Erityisen innokkaasti vastalauseita esittävät pääkaupunkiseudulta palvelukseen kutsutut, jotka ovat varusmiesaikanaan tottuneet ja ihastuneet tuohon hämäläiseen herkkuun. Joukkojen vaatimukseen suostutaan pitkin hampain, mutta amerikkalaiset vaativat kostoa terroristeille.
Yhdysvaltalaisjoukkojen komentaja sanoo mustan makkaran olevan yhdentekevä asia, mutta "muuten olen sitä mieltä, että Tampere on tuhottava".

Puskutraktorit tasoittavat pahoin taistelussa kärsineen Tampereen maantasalle, jonka jälkeen alue peitetään suolalla.

:D

Pyydän etukäteen anteeksi kaikilta turkulaisilta, tamperelaisilta, ruotsalaisilta, amerikkalaisilta, eri seksuaalivähemmistöiltä, eri jumalaan uskovilta, eri poliittisten ryhmien kannattajilta sekä edustajilta sekä erikseen ilmavoimilta ja terroristeilta. Tarkoitus ei ollut loukata, vaikken ole varma voiko niin edes tehdä... :a-wink:
 
El Presidenten hyväksynnällä toteutettu Pirkanmaasulkemus kuristaa pääosan sähköstä, vaipoista, keskioluesta, beef jerkystä, Playstation-networkin palveluista ja monista muista hervantalaisten välttämättömyystarvikkeista. Kolmen päivän urhoollisen näännytystaistelun jälkeen Hervanta romahtaa. Viimeisiä harhailevakatseisia ikiteekkareita keräillään raapimasta Modulightin lasikuution seiniä edes hetkellisen nettiputken toivossa.

FCK lähettää erityistehtäväryhmänsä liikkeelle, ja ne onnistuvatkin suorittamaan stagen El Presidente hyvällä menestyksellä. Uusi ylipäällikkö ottaa entistä jyrkemmän linjan. Kansainvälisen avun vastaanottorykmentti ajattaa maahan virtaavat HMMWV-barf blasterit ja kaiutinautoyksiköt rinkiin Pirkanmaan ympärille. Hitaasti kiristyvä kehä paahtaa tauotta Kaija Koota ja pahoinvointiaaltoja, niin että välillä on mahdotonta erottaa niitä toisistaan. Useimmat pakenevat tai antautuvat jo ensimmäiset vaikutukset havaitessaan. Harvakseltaan esiintyvä aseellinen vastarinta taltutetaan ajamalla tepo-robotilla tuplamagnum-kirkasviinapulloja kohdehenkilöille. Lopulta FCK:n kova ydin makaa sukupuolisesti epäselvässä lihakasassa patologisessa kännissä Tammelan torilla.

Selvittelyvaiheessa totuuskomissiota johtaa päättäväisellä otteella James Hirvisaari (pers). Muutamia tapahtumiin liittymättömiä opiskelijoita saadaan karkotetuksi. Vomit ray -toriumparistojen jälleenkäsittely ja varastointi synnyttää Simoon valtavan teollisuudenalan ja työllistää lähes 15 ihmistä, joista puolet määräaikaisia. Sisäasianministeriön johdolla laaditaan lukuisa määrä lakeja, joiden perusteella kaikenlainen kokoontuminen ja yhteistoiminta on kiellettyä. Kaikki yli 50 tuhatta vuodessa bruttona tienaavat muuttavat maasta; loputkin yrittävät. Kansainvälinen valuuttarahasto ottaa Suomen tosiasiallisesti hallintaansa ja alkaa rakennuttamaan siitä edullista ja hyvin hoidettua luonnonpuistoa kesäkauden välimerellisten halpisparatiisien vastapainoksi.
 
Nojatuolikenraalit laittavat parastaan :a-laugh: :a-laugh:

Todella, operaatio melkoisen Pitkä Vappu ;) :p
 
El presidente määrää ottoteitse haltuunotettavaksi Finnairin lentokoneita, jotka muutetaan rahtikäyttöön. Tämän jälkeen Alkon tehtaalta tilataan suuria määriä alkoholijuomia, jotka pudotetaan Finnairin koneesta kapinallisalueille. Ilmapudotusta jatketaan vähintään viikon verran, jonka jälkeen tilanne lienee jo ohitse.
 
Ilmeisesti nojatuolikenraalikunta on pienentynyt sitten aikaisemman ruotsinvaltauksen. Lienee seurauksia määrärahojen supistuksista ja niistä johtuvista aikaisista eläköitymisistä. Onneks tilalle on astunut kyvykästä porukkaa. Johan tässä vallattiin puoli ruotsia uudelleen.
:a-laugh:

Onneksi Maanpuolustusnetin salainen valmiusyksikkö pystyy hyödyntämään tätä keskustelunpätkää tulevissa harjoituksissaan tamperelaista radikalismia vastaan. Oli meinaan sen verran suoraa toimintaa. Kiitoksia koko kabinetille. Erityismaininta 1. PsjK:n käyttämisestä keihäänkärkenä. :camo:

Mutta palataanpa takaisin aiheeseen: Mitä jos ulkovallat todellisuudessa sekaantuisivat asiaan muutoinkin kuin ruoka-avun puitteissa? Entä jos joku suurvalta tukisi "Tamperelaista itsenäisyyttä"? Huomatkaa, että tapahtuman puitteissa toinen järjestöistä oli jo ostanut aseita. Onko el Presidentellä aseita tätä vastaan? Esimerkiksi miten media käsittelisi tuollaista asiaa ulkomailla?
 
hessukessu kirjoitti:
El presidente määrää ottoteitse haltuunotettavaksi Finnairin lentokoneita, jotka muutetaan rahtikäyttöön. Tämän jälkeen Alkon tehtaalta tilataan suuria määriä alkoholijuomia, jotka pudotetaan Finnairin koneesta kapinallisalueille. Ilmapudotusta jatketaan vähintään viikon verran, jonka jälkeen tilanne lienee jo ohitse.

Tuo lopettanee suurimman vastarinnan mutta, jäljelle jää erilaisiin jengiväreihin pukeutuneita, taistelumerkkinään valkoista tupsulla varustettua lakkia kantavia erikoisjoukkosoluja. Olen kuullut huhua siitä kuinka he karaisevat itseään sietokyvyn äärirajoille vaarallisilla sitsi-koulutusleireillä.
 
Tuhannet kiitokset foorumilaisille! Tää Operaatio erilaisine sivujuonineen pelasti meikäläisen huonosti alkaneen päivän!

:D
 
jäi puuttumaan, että yksi elementti oli, että El Presidente kutsui kapinaan nousseita pirkanmaalaisia "rotiksi ja tuholaisiksi jotka murskataan"... Hmm.. missä olen tuon kuullut?
 
Onhan tuossa ketjussa vivahteita Suomen sisällissodan ajoiltakin.
 
baikal kirjoitti:
Onhan tuossa ketjussa vivahteita Suomen sisällissodan ajoiltakin.

Miten sinä sellaisia sait päähäsi? Ihan vain siitäkö, että tuo sijoituui iljettävään loukkoon jota punaisten pääkaupungiksikin kutsutaan :cool:
Tosin voit hyvin olla oikeassa. Kun on Hämeestä kysymys niin taisi osa innokkaista ehtiä vasta nyt mukaan.
 
baikal kirjoitti:
Onhan tuossa ketjussa vivahteita Suomen sisällissodan ajoiltakin.

Ainoastaan niiltä osin, että joutilaat Tutun telakan taistolaiset ovat perustaneet JvPr-Hyrskymurron jonka tehtävänä on ottaa revanssi Suinulan tapahtumista 1918.

AR-Manse on suorittanut liikekannallepanon Porin Sotilaspiirissä ja Pohjanmaan, Keski-Suomen ,Päijät-Hämeen ja Kymin Sotilaslääneissä.

AR-Mansen läntinen AK valtasi eilen illalla Laitilan ja lähestyy parhaillaan Mynämäkeä.

Vappuun mennessä tämä suomalaisten katala kapina Hämettä vastaan on kukistettu.

Turussa ilmeisesti kuvitellaan, että ne voimasuhteet olisivat Nuijasodan aikaiset ja lähdettiin "soitellen sotaan". Jatkossa joulurauha julistetaan Laukon torilta ja Brinkkalan mäellä voidaan ainoastaan todeta, että brinkkalaan meni.
:a-cool::a-cool::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi:
 
adam7 kirjoitti:
jäi puuttumaan, että yksi elementti oli, että El Presidente kutsui kapinaan nousseita pirkanmaalaisia "rotiksi ja tuholaisiksi jotka murskataan"... Hmm.. missä olen tuon kuullut?

Kappas.. hyvin bongattu. ;)
 
Vanha veteraani kirjoitti:
baikal kirjoitti:
Onhan tuossa ketjussa vivahteita Suomen sisällissodan ajoiltakin.

Ainoastaan niiltä osin, että joutilaat Tutun telakan taistolaiset ovat perustaneet JvPr-Hyrskymurron jonka tehtävänä on ottaa revanssi Suinulan tapahtumista 1918.

AR-Manse on suorittanut liikekannallepanon Porin Sotilaspiirissä ja Pohjanmaan, Keski-Suomen ,Päijät-Hämeen ja Kymin Sotilaslääneissä.

AR-Mansen läntinen AK valtasi eilen illalla Laitilan ja lähestyy parhaillaan Mynämäkeä.

Vappuun mennessä tämä suomalaisten katala kapina Hämettä vastaan on kukistettu.

Turussa ilmeisesti kuvitellaan, että ne voimasuhteet olisivat Nuijasodan aikaiset ja lähdettiin "soitellen sotaan". Jatkossa joulurauha julistetaan Laukon torilta ja Brinkkalan mäellä voidaan ainoastaan todeta, että brinkkalaan meni.
:a-cool::a-cool::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi:

Manselaisten saavutettua Mynämäen kansainvälinen kukkahattukolonna syöksyi paikalle määräten nopeasti asekiellon ja totesi heidän häiritsevän laittomasti paikallista susikantaa ja määräsi koitarestiin. Porkkanapöksyiset viikoksi, tupsukorvat kahdeksi ja tamulaiset loppuvuodeksi. Hetken kuului nurinaa, mutta sitten joku huomasi, että myöhästyvät vappumarssilta kun punaliput on vielä varastossa ja kapina kuivui kokoon kuin manserokin maailmanvalloitus.
 
Turhaa pohtia tuollaisia skenaarioita kun viimeinen sota maassamme loppui vasta Kekkosen luovuttua vallasta.

"Sodassa kaatui noin 12 000 ihmistä ja myös suuri joukko turkulaisia ja tamperelaisia. Sota päättyi ratkaisemattomana Humppilan rauhaan 1981 ja aiheuttaa edelleen jännitteitä."

Lisää mannaa osoitteessa:

http://hiki.pedia.ws/wiki/Turun-Tampereen_sota
 
Vanha veteraani kirjoitti:
Jatkossa joulurauha julistetaan Laukon torilta ja Brinkkalan mäellä voidaan ainoastaan todeta, että brinkkalaan meni.
Ainoa mistä voidaan toseta meni päin brinkkalaa on VV:n maanitiedon tuntemus. Brinkkala ei ole mäki vaan talo, joka ei sekään ole mäellä vaan vanhan suurtorin laidalla.
 
http://www.turku.fi/public/default.aspx?nodeid=15007

Muistelen, että kun joukko olisi ollut kasvot Turun hovioikeuteen päin ja sitä olisi käsketty käännöksellä vasempaan päin kääntämään suuntansa jonosta riviin Aurajokeen päin, jotkut olisivat erehdyksessä kääntyneetkin oikeaan päin, kasvot kohti Brinkkalan taloa eli "päin Brinkkalaa".
 
Maanpuolustus.netin erikoisoperaatio Pitkä Vappu karahti kiville. Tampere julistautui itsenäiseksi, ja nyt se on alkanut hakea Nato-jäsenyyttä. On mahdotonta sallia moisen separatistialueen liittyvän Natoon puolueettoman isänmaamme alueella!

Seuraavat toimenpiteet? Liitymmekö ensin Natoon ja blokkaamme siten Tampereen jäsenyyden?
 
  • Tykkää
Reactions: PSS
Maanpuolustus.netin erikoisoperaatio Pitkä Vappu karahti kiville. Tampere julistautui itsenäiseksi, ja nyt se on alkanut hakea Nato-jäsenyyttä. On mahdotonta sallia moisen separatistialueen liittyvän Natoon puolueettoman isänmaamme alueella!

Seuraavat toimenpiteet? Liitymmekö ensin Natoon ja blokkaamme siten Tampereen jäsenyyden?

Muu suomi julistetaan demilitarisoiduksi ja Tampereella on velvollisuus aluetta sotilaallisesti puolustaa, mutta vain kun tarvetta ja heti kanssa. Anna Kontula lähetetään Tampereelle Hervantaan yksiöön vähän kuin lähettilääksi jne. Äh antaa olla ei jaksa.
0
 
Back
Top