Maanpuolustusta virtuaalisesti (selainpeli)

eRepublik yhdistää Facebookin kaltaisen sosiaalisen verkostoitumisen ja strategiapelin yhdeksi kokonaisuudeksi, jossa pelaajat voivat osallistua monenlaisiin aktiviteetteihin. eRepublikin "kansalaiset" voivat olla työntekijöitä, omistaa yrityksiä, muodostaa poliittisia ryhmittymiä, äänestää vaaleissa, tulla puolueenjohtajiksi, kansanedustajiksi tai jopa presidenteiksi, kirjoittaa omaa sanomalehteään ja jopa sotia oikean maailman virtuaalivastineita vastaan. -Wikipedia

Vaikka kyse onkin vain virtuaalisten rajojen puolustamisesta, niin siihen tarvitaan järjestäytynyt ja aktiivinen organisaatio. eRepublik on viime kuukausien aikana muodostunut lähes yksinomaan "sotapeliksi", jonka pelaaminen onnistuu keneltä tahansa pelkällä selaimella.

Muutoksien seurauksena eSuomi taistelee kiivaasti itsenäisyydestä. Naapurivaltiot, erityisesti eViro vahvoine liittolaisineen on jo kuukausia pitänyt eSuomea enemmän tai vähemmän kokonaan hallussaan. Tähän on monia syitä, mutta yksi tärkeimmistä on pelaajamäärä. Suomalaiset ovat hyvin huonosti tietoisia tästä varsin nerokkaasta selainpelistä, jossa on vapaus tehdä monia asioista. Viime päivien aikana eSuomi on kuitenkin saanut satoja uusia pelaajia. Lisää kuitenkin tarvitaan, varsinkin asiasta kiinnostuneita ja ymmärtäviä pelaajia.

Pitkästä aikaa eSUomella on mahdollisuus taistella itsenäisyydestä. Tule rohkeasti mukaan karkeloihin, peli saattaa tuntua aluksi hankalalta, mutta ei sitä käytännössä ole. Varsinkin kun pelin rinnalla on vahva ja aktiivinen suomalainen yhteisö, jotka löydät irkistä (#erepublik.fi @ QuakeNet) ja foorumilta (http://erepublik.fi/forum).

Aloita eSuomen puolustus tästä linkistä - http://www.erepublik.com/en/referrer/SeppoKumpu

(käyttämällä yllä olevaa linkkiä tuet sotilayksikkö Sinisen Puolueen toimintaa)

Sotilasyksikkö Sininen Puolue (MU-SP) on jo hyvän aikaa tarjonnut tukea aktiivisille uusille pelaajille, lisäksi olemme laajentaneet toimintaamme koko yhteisöön. Pääosassa ovat kuitenkin edelleen uudet pelaajat, jotka ovat avain Suomen parempaan tulevaisuuteen. Toimintaa ovat monet yksityiset kansalaiset tukeneet avokätisesti, myös valtio on tukenut MU-SP:ta. Halumme toimia yhdessä yhteisön hyväksi on valtava, siksi kannustammekin myös kaikkia muita tukemaan uusia pelaajia. Yhteistyötä valtion ja sotilasyksiköiden välillä on myös vahvistettava.

Sotilasyksikkö Sinisen Puolueen tuki ei lopu päivittäisen varustejaon jälkeen. Sotilasyksikkö Sininen Puolue tarjoaa avointa ja yhteisökeskeistä toimintaa, jonka kulmakivinä ovat aktiivisuus ja peli-ilon turvaaminen. Pidetään yhdessä hauskaa, onhan kyseessä peli!


Uusia alokkaita odottaen,

:a-cool:
SeppoKumpu
Sotilasyksikkö Sinisen Puolueen Komentaja
 
Tämäpä mielenkiintoista. Tein juuri tunnuksen.
 
Back
Top