Markku Koli siirtyy Yhdistyneiden Arabiemiraattien armeijan palvelukseen.

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/119...aisupseeri+voi+liittya+venajan+armeijaan.html

Onko tämä uutinen ollut vielä täällä. Kyse on kenraaliluutnantti Markku Kolista, joka lähtee Yhdistyneiden Arabiemiraattien armeijan palvelukseen. Liittyykö tämä valinta jotenkin siihen, että Arabiemiraateissa on ollut suunnitteilla luoda Suomen kaltainen yleiseen asevelvollisuuteen perustuva järjestelmä ja sieltä on ollut käymässä porukkaan täällä Suomessa tutustumassa meidän järjestelmäämme. Koli on houkuteltu rahalla Emiraatteihin töihin luomaan tätä uutta asevelvollisuusjärjestelmää. Siellähän on ollut tapana aina ostaa ulkomaista osaamista, kun kotimaasta ei sitä löydy.

http://www.puolustusvoimat.fi/porta...on+kiinnostunut+asevelvollisuusjarjestelmasta
 
Olikos hän se "primus motor" joka ajoi pv:n hankkimaan surullisen kuuluisan SAP ohjelmiston? Siviilimaailmassa SAP-toiminnanohjaus ohjelmistosta on tullut kirosana. Saksalaiset tuntevat ko. järjestelmän nimellä System auf Pakistan. Eikös ne pv:n palkanmaksuongelmat johdu mm. kyseisen ohjelman "sopimattomuudesta ja käytön vaikeudesta"?
 
System auf Pakistan, ny mää vien ton ilmaisun työpaikalleni! Loistava. Kyllä SAP on syyllinen ja se ettei osteta tehtävään soveltuvaa v'tun kallista vaan yritetään karvalakkiversiosta saada vielä halvempaa!
 
Back
Top