Media -osio

TomTom

Ylipäällikkö
Mod
Foorumilla on otettu käyttöön uusi Media -osio, löytyy myös tuolta ylävalikosta.

Kyseinen osio on tarkoitettu ensisijaisesti mielenkiintoisten (military) kuvien säilytys, jako ja julkaisupaikkana, toki videoitakin voi "upottaa" sivuille. Jokainen foorumin jäsen voi luoda omia albumeita ja lähettää niihin haluamiaan kuvia, vaihtoehtoisesti kuvat voi lähettää jo olemassa oleviin kategorioihin. Lähetetyt kuvat on helppo liittää foorumin viesteihin omilla BB-koodeillaan. Albumien yksityisyysasetukset ovat suht kattavat ja kuville löytyy myös omat työkalunsa.

Kun olet lisännyt kuvan omaan tai sivuston galleriaan/kategoriaan, voit liittää kuvan helposti haluamaasi viestiketjuun tällä painikkeella:
Kuvan_liittaminen_medioista.jpg

Media -osiosta löytyy oma kategoria "Testaus", johon voi hyvillä mielin lähettää kuvia/videoita ja testata miten homma toimii. Kyseisessä kategoriassa olevat mediat poistetaan tietyin väliajoin.


Tutustu Media -osioon ja lisää ihmeessä omia löydöksiä: http://maanpuolustus.net/media/
 

RPG83

Soome Majori
Voisiko sinne luoda Päivän minkki -kansion? (@pstsika ) Ei liene epäselvää, että se olisi erittäin tehokas markkinointikeino sivuston kannalta...

:D
 

TomTom

Ylipäällikkö
Mod
@RPG83 Hahaha, mää arvasin tämän! Voihan sinne luoda vaikka mitä albumeita mutta laittakaa nyt edes ne näkymään vaikka tietyille käyttäjille jos pakko on minkkejä laitella :)
 

RPG83

Soome Majori
@RPG83 Hahaha, mää arvasin tämän! Voihan sinne luoda vaikka mitä albumeita mutta laittakaa nyt edes ne näkymään vaikka tietyille käyttäjille jos pakko on minkkejä milffejä laitella :)

FYI. Tämä selevä. ;)
 

Wnaheck

Kersantti
Onko foorumilla jotain näppärää paikka esim. PDF-tiedostoille? Olen saanut haltuun muutamia näyttöesityksiä, lähinnä sotatekniikkaa koskevia ja kun ei ole leimaa, niin...

Voisihan niistä kuviakin tehdä, mutta saattaisi olla näppärämpi pitää koossa.
 

TomTom

Ylipäällikkö
Mod
@Wnaheck Liitetiedostona voi liittää myös PDF-tiedostoja. Jos on liian iso siihen laitettavaksi, niin eiköhän sille tilaa löydy jostakin muualta, ilmoitusta vaan (vaikka yv:llä).
 
Top