Merivoimat tutkinut mahdollista sukellusvenehavaintoa Ahvenanmaalla

Merten sheriffi

Greatest Leader
Lahjoittaja
Merivoimat on tutkinut Ahvenanmaan Sottungan lähellä tehtyä mahdollista havaintoa sukellusveneestä. Ålandstidningen-lehden tietojen mukaan havainnot tehtiin marraskuussa.

Puolustusministeriön viestintäjohtajan Max Arhippainen kertoo Helsingin Sanomille, että merivoimien laiva on käynyt Sottungan lähellä tutkimassa tapausta. Hänen mukaansa havaintoja olivat tehneet yksityishenkilöt.

– Laivan miehistö ei kuitenkaan pystynyt vahvistamaan havaintoja, Arhippainen sanoo.

Hänen mukaansa havaintoja olivat tehneet yksityishenkilöt.

Arhippaisen mukaan alus teki tarkastuksen Puolustusvoimien yleisten käytäntöjen mukaisesti. Hän ei muista kuulleensa vastaavien havaintojen olevan yleisiä Ahvenanmaan lähellä.

Suomen merivoimien käytössä ei ole sukellusveneitä.
TS
 

Merten sheriffi

Greatest Leader
Lahjoittaja
Somalit hankkineet Kolumbian kartellilta sukellusveneen jolla kuljettavat khattia Suomeen. Toinen arvaukseni valas tai pienempi serkkunsa pyöriäinen. Kolmantena vielä ruotsinlaivan pubin ikkunasta bongattu kallioluoto Ahvenanmerellä.
 

Tähystäjä

Eversti
Lahjoittaja
Koko homman pointti on siinä, että kyseessä on lähes varmasti virhehavainto. Ja vaikka kyseessä olisikin todellinen sukellusvenehavainto, niin mitään asialle ei kuitenkaan pystyttäisi tekemään, varsinkaan jälkikäteen...
 
Top