Mikä on Tilanne 24/7 -alue?

Status
Suljettu uusilta vastauksilta.
Tilanne 24/7 -alueen tarkoitus on tarjota käyttäjille tavan saada nopeasti tietoa, "äkillisistä ja merkittävistä" tapahtumista.

Jos esim. Suomessa tai maailmalla tapahtuu tai on tapahtumaisillaan jotain "merkittävää/isoa", voit saada ilmoituksen/push -viestin/sähköpostin, heti kun asiasta kirjoitetaan tälle alueelle. Tällä alueelle on rajoitettu kirjoitusoikeus ja alueelle avataan viestiketju vasta kun jotain "merkittävää" on tapahtunut/tapahtumassa, avattava viestiketju on vain ilmoitusta/hälytystä varten, ei keskustelua varten.

Ideana on siis se, että seuraat tätä aluetta ja laitat ilmoitukset ja/tai sähköposti-ilmoitukset päälle, "uutena" ominaisuutena on tuetuilla laitteilla PUSH -viestit.


Tilanne 24/7 Android -sovelluksella voit tilata hälytykset suoraan puhelimeesi ilman rekisteröitymistä tai kirjautumista foorumille, lataat sovelluksen ja saat hälytykset suoraan puhelimeesi.Jos miellät itsesi ajanhermolla olevaksi ja haluat muiden tietävän tapahtumista heti, voit hakea itsesi Tilanne -ryhmään ja saada oikeudet kirjoittaa tälle alueelle (laita YV:tä TomTom:lle).


Ohjeet:

Kuinka kytken ilmoitukset päälle tälle alueella (rekisteröityneet jäsenet)?

Mene selaimella tähän osoitteeseen --> klikkaa "Seuraa" -nappulaa --> valitse "Uudet viestiketjut" --> Valitse "Ilmoitukset", jos haluat sähköposti-ilmoitukset, valitse myös "Sähköposti".

Kuinka kytket PUSH-ilmoitukset päälle tälle alueella (rekisteröityneet jäsenet)?
Mene selaimella omiin asetuksiin --> paina "Enable push notifications" -nappia --> varmista, että push-täppä on "Vastaa seurattuun foorumiin" -kohdassa.

Android -sovelluksen asentaminen ja käyttö (kaikki käyttäjät, ei rekisteröitymistä)?
Lataa Android -sovellus tästä ja asenna se --> avaa "Tilanne" -sovellus --> tämän jälkeen saat ilmoituksia tapahtumista.
 
Status
Suljettu uusilta vastauksilta.
Back
Top