Mikä tekee Suomesta maailman parhaimman maan?

Huhta

Greatest Leader
Yhdellä lauseella, kiitos.
 
Tilastomenestyjä lähes kaikessa arvokkaassa - ja parissa vähän kyseenalaisemmasakin!
 
Muotoilu on maailman kuulu, hyvä infra, laadukasta rakentamista, saa terveydenhuoltoa, luontoakin lähellä..ja pääsehän tästä poiskin jos kaipaa aurinkoa, lämpöä..
 
Viimeksi muokattu:
Se, että saan kulkea toimivassa infrastruktuurissa, tai metsien ja järvien luona alkuperäisyydestä nauttien ja raikkaudesta virkistyen .... molemmissa aika turvallisesti joka tapauksessa.

Uskon että @Huhta myöntää mahdollisuuden bonuslauseeseen:
- tavallaan kaikki se mitä ei ole täällä etelä Portugalissa jossa just nyt viserrän.
.
 
Vaikka pidänkin Suomesta, en oikein pidä kysymyksenasettelusta. Tuli ensimmäisenä mieleeni etelävaltiolainen punaniska karjumassa:
-USA, USA, USA,...
Mutta olikos se Ehrnroth, joka sanoi, että ...Suomi on kuitenkin paras maa suomalaisille.
 
Mut on viä paskempii. (Ilon kautta, vai mite se oli?)
 
Jossain muussa ketjussa oli jokin aika sitten tutkimus onnellisuudesta. Onnellisimpia maita ovat luterilaiset maat. Näistä erityisesti ne, joissa on korkea verotus.
Napakka vastaus ketjun kysymykseen olisi siis: Pitkät saarnat ja korkea verotus, siksi suomi on paras maa.

Suomessa ei ole kovin isoja tuloeroja. Hieman suuremmatkin ne saisivat olla jotta työnteko kannattaisi aina. Mutta ei ole suurta kateutta ammattiryhmien välillä kun esimerkiksi bussikuskilla ja diplomi-insinöörillä on yhtä suuri palkka.

Veroja kerätään paljon, mutta ne käytetään tehokkaasti palveluiden tuottamiseen. Esim missään muualla ei ole näin hyviä terveydenhoitopalveluja näin edullisesti tuotettuna.
 
Se, että olen pois sieltä... :D
 
valehteleminen, tai tosiasioiden vääristely. Suomi ei ole missään asiassa maailman paras, lähellekkään. Tai no ehkä yhdessä ollaan, itselle valehtelussa, siinä ollaan maailman parhaiden joukossa.
Vai onko se itselle uskottelua? Meillä Suomessa on maailman paras rynnäkkökivääri, parhaat miinalaivat, maailman paras reserviläisarmeija ylipäätään. Meillä tehtiin maailman parhaat kännykät aikanaan.
 
Etnisesti yhtenäinen kansakunta jossa kaikki ovat toisilleen sukua mutta jonka yhtenäiskulttuuri perustuu yleisesti hyväksyttyihin lakeihin, sääntöihin, tasa-arvoon sekä omilla ansioilla menestymiseen.
 
Back
Top