Mitä aseita?

Woodsman

Ylipäällikkö
Olipa hyvä, että saatiin taas tällainen viihteellinen ketju. Odotan mielenkiinnolla tietoa siitä, että millaisia muinaisia atomikiisupommeja on käytetty täällä kotoisessa Suomessa ;)
 
Onhan Suomen kallioperässä vaikka mitä, ainakin geologisten karttojen perusteella...mutta jos pitäydytään anunnakien sodankäynnissä, niin joidenkin sumerin tekstien käännösten mukaan Enlil tuhosi (pommitti ydinasein tms.) Siinain avaruusalustukikohdan. Anunnakithan olivat niitä "taivaalta tulleita" superolentoja, avaruuden superrotu. Siellä on kyllä mielenkiintoisia n. 20m leveän aluksen? jälkiä. Nykyajan lentokoneet eivät jätä tuollaisia jälkiä noustessaan. Joku tarjoaa varmaan selitykseksi puron uomia kuten aiemmassa viestissä muttei oikein mene läpi. :cool: Nuo kaiteet voisivat olla kiinnittymistelineitä? ?
 

Liitteet

Tässä näkyy selvät lanaamisen ja rakentelun jäljet. Moses on ilmeisesti tavannut ufolla laskeutuneen Jahven jossain näissä paikoissa. Jahvehan on se Raamatun anunnakikirjoitusten paikallinen päällikkö ja tradition mukaan ehtinyt luoda yhtä sun toista.sinai4.png
 

Ingsoc

Ylipäällikkö
Mitä reserviläiskirjeessäsi luki, onko sijoitusta vai oletko reservissä?
Sinähän outoja kyselet.

Mielestäni selvä tapaus tiedustelu-upseeri imint.

Noin ilmiselvää osaamista strategisesta tiedustelusta ei kannata jättää hyödyntämättä.:whistle:
 

TBman

Respected Leader
Hmmmm mmmm.
Jaha joo.
Tuota, nyt kyllä taitaa olla hieman sillä tavalla, että noissa Youtube pätkissä olevat google earth pätkät ovat kyllä aika normi kallioperämuodostelmia. Mitään eläimiä, tai koneita ei tuon kokoluokan kaliiberissa ole meidän planeetalla kuljeksinut. Muutamissa kuvissa on normi rakenteita ja niissähän nyt ei mitään omituista ole....
Mutta onhan viihteellistä kamaa noissa selityksissä... Jos tykkää noin ikään tuon kaltaisista selvittelyistä... Jatkakaa, omaan tahtiin.
 
Top