Mitä pukinkonttiin?

Yhtään en tiedä mikä ton värkin tarkoitus on, mutta kun hevosille saa suun avaajia niin luulen että tää on naisille tarkoitettu suun sulkija. Jos on paketti anopille vielä harkinnassa niin tässä on ihan kiva vaihtoehto. Lyhentää sitä pakollista kylässä notkumisaikaakin varmaan kivasti (niillä kenellä tällainen velvoite on).

omani kanssa onneksi välit on niin hyvät ettei tarvitse pelätä että sattuisi kiväärinkantamalle edes vahingossa, mutta mietin jos anopin joulumieltä nostaisi tilaamalla sille eurolavan lasolia.
3FE6D07F-31BB-4093-988D-8003E073F63A.jpeg
 
@Baltriber toi on joku leuan roikkumisen estävä viritys. Nalkutuksen estämiseen käytettävässä aparaatissa on erilainen rakenne:

Y2wvzuq.jpg
 
@Baltriber toi on joku leuan roikkumisen estävä viritys. Nalkutuksen estämiseen käytettävässä aparaatissa on erilainen rakenne:

Y2wvzuq.jpg

toihan onkin kiva ja huomattavasti tehokkaamman näköinen. Ottaa lisävarusteeksi pätkän vaijeria siltä varalta että jos anopille tulee vaikeuksia näytellä asianmukaisen kiitollista lahjojen availuseremonian loppuun, voi vaijerilla ankkuroida epästabiiliksi räjähteeksi muuttuneen anopin lähimpään tolppaan (maski päässä tottakai niin ei tartte kuunnella sitä huutoa).

tiiättekö, ihan vihoviimeinen kuvatus joulupöydässä on ympäripäissään mokeltava ja huoritteleva anoppi. 20 vuotta sitten olin vielä niin kiltti ja hyvin kasvatettu että kuuntelin sitä hiljaa, söin ruokani ja lähtiessäni kiitin ja toivotin hyvää joulua. Nyt jos sama performanssi toistuisi (ei toistu, 20 vuotta huorittelua ja solvaamista riitti) tekisin mokomasta haaskasta kuusenjalan.
 
Sehän riippuu lämpötilasta ja mistä kuiduista vaate tehty. Ehkä ameriikalaisilla kaikkia vaattet puuvillaa?
 
Back
Top