Mitä tuleva, Antti Rinteen johtama Irakin ja Somalian kansanrintamahallitus Suomelle käytännössä tarkoittaa?

Bushmaster

Greatest Leader
Lainattu fasesta tämä niin loistavan hyvä ja realistinen ennuste, "kärpästenherra" Antti Rinteen, tulevan Suomen hallituksen suunnitelmista (y):LOL:

Timpe R Ahonen on henkilön Timpe Ahonen kanssa paikassa Czech Republic.
8. toukokuuta kello 16.08 ·

Mitä tuleva, Antti Rinteen johtama Irakin ja Somalian kansanrintamahallitus Suomelle käytännössä tarkoittaa? Minä, Timpe "Nostradamus" Ahonen, kerron nyt tässä, miten tässä tulee käymään.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Sitä, että asumisen ja elämisen hintaa Suomessa tullaan kiristämään jälleen rankasti uusilla kiinteistö/ilmastoveroilla. Työssäkäyvien verotuksen kiristäminen heikentää tietysti ostovoimaa ja kotimaista kulutuskysyntää. Sipilälle ollaan todennäköisesti luvattu aisankannattajan roolistaan helvetin kalliiksi tuleva Maakuntahallinto. Hienoa! Julkista paskapöhöä ja hallintoa meillä ei vielä tarpeeksi ollutkaan.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Jos käytettävissä olevat tulot pienenevät, niin miten korkean hiilijalanjäljen syntinen tsuhna pystyy lämmittämään taloaan arktisessa talvessamme? Niin ja perkele... täytyyhän tsuhnan myös päästä joka aamu Hyvinkäältä velkaisesta Avlsby-puuliiteristään Keilaniemeen. Ruoholahteen ja Karaporttiin. Sieltä ajat hevonperseestä ruuhkassa tienaamaan Stadin paraatipaikoilla (sinun rahoillasi) asuville vasemmiston äänestäjille jakovaraa muutaman sadan tonnin velat ja YT-neuvottelut niskassasi. Stimuloiko? Vai oletko kenties RASISTI?
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Sehän tarkoittaa tietysti sitä, että palkkojakin on nostettava, eli hintakilpailukykyämme (taas) kavennettava. Nopeusvalvontakameraverkkoa on myös tihennettävä. Kun tsuhnan palkka siirtyy kokonaan valtiolle, se edistää Arvopohjaa.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Maailmanhistoriassa ei ole vielä yhtäkään maata, missä sosialismi ja yksityisen omistuksen varastaminen valtiolle olisi osoittautunut toimivaksi järjestelmäksi, mutta sitä on jälleen kokeiltava. Edes Venezuelan esimerkki ei pelota. Ja heillä on sentään maapallon suurimmat öljyvarat.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Asumisen ja energiaverojen kiristäminen (mm. ilmastokusetuksella) tarkoittaa myös vuokrien nousua. Eli asumistukia ja kaikkia muitakin tulonsiirtoja on tietysti taas nostettava. Tämä tarkoittaa pahenevia kannustinloukkuja, eli matalapalkka-alojen pahenevaa työvoimapulaa. Eihän kukaan hullu tee töitä Alepan kassalla ja maksa vuokraa Helsingissä, kun tekemättä mitään fattan maksamassa Kojamon läävässä jää paljon enemmän massia siideriin, spadduun, spraymaaleihin, khatiin ja pilveen.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Kommunistit tuntien, he haluavat myös siirtää kaiken yksityisen omistuksen valtion ja sosialistien haltuun. Varallisuusvero palautetaan ensimmäisenä. Neuvostoliitossa kokeilivat sadan prosentin varallisuusveroa, mutta historia on tainnut jäädä monelta nuorelta äänestäjältä lukematta.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Näin kuitenkin toimitaan. Se tulee karkoittamaan kaikki investoinnit ja pääomat. Myös ilmastopelleily tulee edelleen siirtämään erittäin puhdasta ja ekologista teollisuuttamme enemmän saastuttaviin maihin. Rajojen täydellinen avaaminen tulee myös nopeasti romahduttamaan sosiaaliturvamme rahoituspohjan ja se on pahinta mahdollista myrkkyä suomalaisille köyhille.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Minä en käsitä, miten kukaan voi olla niin saatanan TYHMÄ, että Suomen tahallista alasajoa kannattaa, mutta tällaisella itsetuhoisuudella oli vaaleissa paljonkin kannattajia.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Sitä viljaa niitetään nyt, kunnes Antti Rinne Tovereineen tulee tyhjentämään myös viljavarastomme.


kommunismi n – Kopio.jpg
https://www.facebook.com/photo.php?...p3WM5llu38QjzfUl_V-CLDvZjrAHp-DoHGSmkcqvgtW2S
 
Back
Top