Miten liikekannallepano toimisi?

Ja tunnuksettomien sotilaiden toiminta vieraan valtion alueella muka ei sitä ole...?
Tuokin on tietysti totta, tai ehkä niille löytyisi ne tunnukset kun alkuperänsä olisi selvinnyt alkuhämmingin jälkeen. Olen antanut kertoa itselleni että vain armeijan virallisilla sotilailla olisi ne sotilaan oikeudet, tätä ajoin takaa. Toisaalta oletetun vihollisen kv-sopimusten noudattaminen on aina ollut vähän niin ja näin. Eli jos heidän käsiinsä jäisi joko sotilas tai "hirvimies" niin voisi olla kyyti kylmää molemmille.
 
Ja vihreänmiehen tai muun vieraan soturin ampuminen hirvipaukulla on sotarikos. Tämä lienee faktaa?

Senpä takia hirvimiehillä on oltava myös "harjoituspaukkuja"
image_view.php


RussianWP.jpg


 
Viimeksi muokattu:
.... mobiileja ammattisotilaista koostuvia joukkoja, jotka tunkeutuvat syvälle maahan jo ensimmäisen päivän aikana.
Sen verran syvälle porautuvat, että kuitenkin huolto pystyy toimittamaan tukea. Mutta sen syvemmälle eivät pysty etenemään.
Kysymys onkin, että kuinka monta kilometriä rajalta on "syvälle"?
 
Mitään suurta joukkojen keskitystä joka antaa PV:lle aikaa valmistautua ei varmasti tule.

Olen samaa mieltä. Ja tavoitteet ovat sitä mukaa.

Ps. panssarilauttoja odotellessa aika tulee käymään pitkäksi. Sitä merkittävästi pienempien operaatioiden toteutumismahdollisuus on taas sitäkin suurempi. Näin se vaan makaa.
 
Eiköhän se mene hyvin pitkälti kuten harjoitellessakin paitsi että oma kova materiaali mukaan. Kekkoslovakian aikaisesta perkittämisestä on jo luovuttu.

Lkp-aiheisissa keskusteluissa on aina säännöllisesti tuotu esille että ominpäin toimivat 'hirviporukat' ja muut sijoittamattomat ovat kv- oikeudessa sitten terroristeja. Ja vihreänmiehen tai muun vieraan soturin ampuminen hirvipaukulla on sotarikos. Tämä lienee faktaa?
No hätävarjelu ja pakkokeinolaki koskee kaikkia mutta tuollaisella porukalla ei olisi mitään mandaattia esimerkiksi tehdä tiesulkua yleiselle tielle tai vaatia epäilyttäviä vihreitä miehiä näyttämään henkkarit, eikä näille voisi antaa tunnuksia, viestiperusteita tai tietoja omien sijainnista. Paitsi tietysti jos noista tehdään ns erikseen perustettavia joukkoja.
Älkää sitten valittako kun löydätte itsenne räntäsateesta hiekkasäkkejä täyttämässä.
 
Ammattisotilaat yleensä harjoittelee muutenkin työkseen ja eikös niitä ala olla aika runsaasti myös Suomen rajan läheisyydessä? Luulisi ettei venäläisetkään niin hölmöjä ole, että parin viikon rähinään tarvittavat ammukset eivät ole joukkojen välittömässä läheisyydessä.

Juu ja tuohon määrään riitää yksi kuorma päivässä vuoden ajan /osasto. Ei sellaiseen kukaan huomiota kiinnitä.
 
Vieläköhän intissä muuten opetetaan, että ensin tulee harmaa vaihe jonka aikana on reilusti aikaa kutsua joukot koolle, pistää fysiikka kuntoon, opetella uudestaan käyttämään henkilökohtaisia ja kollektiivisia aseita, viestivälineitä, gps:iä, optiikkaa ym, kerrata kaikki sotilaan muut taidot (joita ei ehdi edes oppimaan 5,5kk aikana) sekä tietysti opetella toimimaan tehokkaasti ryhmissä, joukkueissa, komppanioissa...

:D
 
Vieläköhän intissä muuten opetetaan, että ensin tulee harmaa vaihe jonka aikana on reilusti aikaa kutsua joukot koolle, pistää fysiikka kuntoon, opetella uudestaan käyttämään henkilökohtaisia ja kollektiivisia aseita, viestivälineitä, gps:iä, optiikkaa ym, kerrata kaikki sotilaan muut taidot (joita ei ehdi edes oppimaan 5,5kk aikana) sekä tietysti opetella toimimaan tehokkaasti ryhmissä, joukkueissa, komppanioissa...

:D

Harmaalla vaiheella on nykyään Jutan SUPERtreenit ja intensiivikurssit..
 
Googlekin tietää ja tuntee käyttäjät sekä niiden tarpeet..bannerissa ny..

Vaarista oikea lihaskimppu 2 viikossa! :D

Aikasemmin tuli "Russian wife", mutta nyt kuukkeli päätteli, että lienee parempi kehottaa vaaria lähtemään ensin salille :D
 
Voi jumankauta nyt teidän kanssa, miehet...:)
 
Mulle suosittelee venemessut.. Ihme vihjailua ;)
 
Nelikymppisillä mulle tarjottiin deittisivuja ja vuotta myöhemmine avioeroneuvontaa. Profilointiako? (Ei ollut tarvetta kummallekaan)
 
Liikekaljallepano l. ostarin molempien baarien kierros toteutetaan hiljaisena hälytyksenä yksikön sisällä. Jore avaa silmänsä Kalen lattialla ja sanoo käheästi puoliääneen "tää oravanpaskan maku pitää huuhtoa jollain pois". Koska joukko on lukemattomien toistojen kautta harjaantunut toimimaan kuin hyvin voideltu kone, mitään valmisteluja tai Irti!-karjuntaa ei tarvita. Sossuyksiön ovi vain loksahtaa ja toimeentulotuen häntä + pullonpalautuskolikot taskussaan taistelijat liukuvat huomiota herättämättä suoraan tehtäväpaikalle.
 
Back
Top