Mopokuskeja?

Magistra

Kersantti
Aurinko paistaa, kesänopeudet motarilla, asfaltti lämpenee.
Minkä pyörän päälle hyppäätte?
Itselläni mopona Suzuki GSX F 750.

Edit: nakkisormi näppäsi väärin.
 
Viimeksi muokattu:

Magistra

Kersantti
Hei en voi uskoa, ettei täältä löydy motoristeja!
Tai sitten pyörät ovat sellaista mallia, ettei niistä kehtaa mainostaa;)

Tämä ketju piti avata ihan sillä, kun tuolla oli tuo "oletko päätynyt intin kuviin"-topikki. Istuttiin nimittäin isäukon kanssa yhdessä tuijottamassa YouTubea - ja bongasimme itsemme ajelemassa Britteinsaarilla bemarilla 90-luvun alussa isossa motoristiporukassa. Jälkipolvillekin sitten sitten esittelin, että "kattokaas nyt, kun äitee on juutuubissa!"

Isää tässä saa syyttää tai kiittää aika paljosta - ehkä jopa tällaiselle foorumille kirjoittelusta, kun minua reserviläistapahtumiin pikkulikkana raijasi, josta seurasi sitä ja tätä. Ja pyöräharrastus on isän ansio. Ja itse olemassaolo ;)

Joo ja ISÄNmaa on kova juttu!
 

Tvälups

Ylipäällikkö
Ajaletko ympyrää lähimaastossa - voiko tuollaisella lähteä pidemmälle reissulle? Isällänikin on museopyörä, mutta ohella matkapyöräkin.

Täällä Vaara-Karjalassa riittää tiestöä (ja maastoakin) kierrettäväksi, joten sen pidemmille matka-ajoille ei ole tullut lähdetyksi.
Tosin viime vuonna ajokilsoja kertyi nolla ja niin taitaa käydä tänäkin vuonna. Toissakesäinen kaputti selkärangan murtumisineen rajoittaa elämää ennen kuin saan kuntouduttua mopokuntoiseksi jälleen.
 
Top