Mopokuskeja?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Magistra
  • Aloitus PVM Aloitus PVM

Magistra

Kersantti
Aurinko paistaa, kesänopeudet motarilla, asfaltti lämpenee.
Minkä pyörän päälle hyppäätte?
Itselläni mopona Suzuki GSX F 750.

Edit: nakkisormi näppäsi väärin.
 
Viimeksi muokattu:
Hei en voi uskoa, ettei täältä löydy motoristeja!
Tai sitten pyörät ovat sellaista mallia, ettei niistä kehtaa mainostaa;)

Tämä ketju piti avata ihan sillä, kun tuolla oli tuo "oletko päätynyt intin kuviin"-topikki. Istuttiin nimittäin isäukon kanssa yhdessä tuijottamassa YouTubea - ja bongasimme itsemme ajelemassa Britteinsaarilla bemarilla 90-luvun alussa isossa motoristiporukassa. Jälkipolvillekin sitten sitten esittelin, että "kattokaas nyt, kun äitee on juutuubissa!"

Isää tässä saa syyttää tai kiittää aika paljosta - ehkä jopa tällaiselle foorumille kirjoittelusta, kun minua reserviläistapahtumiin pikkulikkana raijasi, josta seurasi sitä ja tätä. Ja pyöräharrastus on isän ansio. Ja itse olemassaolo ;)

Joo ja ISÄNmaa on kova juttu!
 
Ajaletko ympyrää lähimaastossa - voiko tuollaisella lähteä pidemmälle reissulle? Isällänikin on museopyörä, mutta ohella matkapyöräkin.

Täällä Vaara-Karjalassa riittää tiestöä (ja maastoakin) kierrettäväksi, joten sen pidemmille matka-ajoille ei ole tullut lähdetyksi.
Tosin viime vuonna ajokilsoja kertyi nolla ja niin taitaa käydä tänäkin vuonna. Toissakesäinen kaputti selkärangan murtumisineen rajoittaa elämää ennen kuin saan kuntouduttua mopokuntoiseksi jälleen.
 
Back
Top