Moskovan terrori-isku

Puolalaisia voi ymmärtää täysin. Anglosakseista ei ollut hirveästi apua 1939 ja puolaa jyrättiin mennen ja tullen koko toisen maailmansodan ajan. Varsovasta ei tainnut olla paljoa jäljellä 1945. Ja sen jälkeen kivat 45 vuotta ryssän peukalon alla. Kyllä Suomi on päässyt helpolla,toki kiitos veteraanien uhraukset ynnä muut jutut.
Ei ihme että polskit varustautuu jumalattomasti ja miettii omaa ydinasetta. Eivät halua Ukrainan kohtaloa itselleen.
Ja kaiken huipuksi se, että mikäli länsivallat olisivat tehneet lkp:n ja lähteneet liikkeelle, Hitler olisi kutistunut heti kättelyssä. Miten tulee taas tuttuja fiboja tästä konfliktista?
 
Noi videot tuosta konsertti-iskusta:
- Missä veri?
- miksi paukkupanokset? (katso suuliekit)
- Miksi istua yläparvella kuvaamassa, kun neljä äijää räimii ja kaverit vieressä?
- Miten ei uloskäynnin luona osuta edes lähietäisyydestä neljän ihmisen ryhmään? kaikki liikkuu useamman laukauksen jälkeen?
 
Paras tapa tunnistaa tapahtuman luonne on miten nopeasti ryssän propaganda siihen vastaa. Nyt tuli yhteinäinen vastaus heti niin tämä on ollut ohjeistettuna jo etukäteen. Eli lilliputtelin suunnittelema spektaakkeli.

Syy miksi nyt paskoit ja saharömpsät yms. alkaa huutaa sotaa on se että aikaisempi narratiivi "mikään ei vaikuta mihinkään" on tullut tiensä päähän. Propagandan virtuaalinen todellisuus ja reaalimaailma erkani toisistaan liikaa ja kun nyt alkaa jopa pietari/moskova vatnikin arki muuttua niin pitää keksiä uusi narratiivi. Ja se on "kollektiivisen lännen aiheuttama sota zenäjää vastaan". Tällä sitten oikeutetaan se miksi bensaa ei saa asemalta tai kaiken hinta triplautuu. Tähän asti lilliputtelin hallinto on saanut piilotettu todelliset tappiot ja seuraukset tästä täysimittaisesta sodasta, mutta Ukrainan kaukovaikutuksen ansiosta tilanne alkaa kurjistua ja nopeasti.

Tätä ennenkään Ukraina ei ole kaukoiskuistaan paljoa tiedottanut, jalostamoiskutkin paljastui kun vatnikit niistä postasi ympäriinsä. Vahva epäilys että ne kaukoiskut olisi loppuneet, nyt vain on isketty sinne mitä vatnikki ei saa heti postattua someen. Selkeästi nyt kuitenkin katkesi jokin kriitinen koska jouduttiin reagoimaan niin että vatnikillekkin pitää tiedottaa.

Terrori-isku moskovaan sopii tähän käsikirjoitukseen ihan liian hyvin. Iskun kun voi tehdä niinkin että päästää sen terrorisolun toteuttamaan tekonsa.

Ilmeisin johtopäätös parin viimepäivän tilanteesta on että Ukraina alkaa saada selkeää vaikutusta ryssälään niin että keskuhallinto sen joutuu myöntämään jo ääneen. Tästä on hyvä jatkaa, eiköhän ne ruplan ongelmat pahene ja kaikenlainen elintaso romahda ihan moskovaa myöten.
 
Vähän tosiaan feikin, tai ainakin oudon näköistä. Paljon porukkaa jätetään ampumatta ja mitä ilotulitteita tuosta toisesta kivääristä lentää?


Tulee mieleen itsetehdyt paukkupatruunat, missä ruutia on koko hylsy täynnä ja edessä paperituppo, sen verran lentää kipinää ja liekkiä. Aseen ladatessa seuraavaa myös lukkopesästä tulee näkyvä liekki aseen sivulle:


noin kolmimetrinen suuliekki
1711134015052.png


Piipusta lentänyt palamaton ruuti tekee n. 10m halkaisijalla olevan tähtisäihkeen
1711134062685.png



Ihmisjoukko aulan kulmassa, joita on juuri ammuttu lippaallinen lähietäisyydeltä, nousee pystyyn kun miehet lähtevät.

1711134233428.png



Oudoimpana asiana videon lopussa terroristin piipussa näkyy 3 sek ajan n. 10 cm pitkä liekki. Tässä ei ammuta vaan piippu on tulessa, ehkä pesässä olevan (paukku)patruunan ruuti syttynyt palamaan kuumassa aseessa.

1711134125765.png
 
Viimeksi muokattu:
Tulee mieleen itsetehdyt paukkupatruunat, missä ruutia on koko hylsy täynnä ja edessä paperituppo, sen verran lentää kipinää ja liekkiä. Aseen ladatessa seuraavaa myös lukkopesästä tulee näkyvä liekki aseen sivulle

Katso liite: 95500
Katso liite: 95503

Katso liite: 95501




Oudoimpana asiana videon lopussa terroristin piipussa näkyy 3 sek ajan n. 10 cm pitkä liekki (tässä ei siis ammuta vaan piippu on tulessa) Mietin ensin että liekinheitin, mutta ak se on.

Katso liite: 95502


Ihmisjoukko aulan kulmassa, mitä on juuri ammuttu lippaallinen lähietäisyydeltä nousee pystyyn kun miehet lähtevät.
Erikoinen on toi video kyllä kun ei henki lähde, kuitenkin samassa videossa ikkuna hajoaa ampumisesta.
Osalla kovia ja osalla paukkupatruunoita?
 
Jos pitää alkaa arvailemaan ja veikataan ketä putin tulee syyttämään niin Armenia tulee ekana mieleen. Azerit on uhannut sodalla viikon sisällä jollei Armenia luovuta joitain alueitaan. Lisäksi Armenia on haistattanut paskat putinille ja alkanut hakemaan turvaa lännestä. Armenia olisi myös venäjälle "helppo" pala hyökätä.

Mutta tämä on taas pelkkää höpinää, mutta tuota kautta ryssä saisi kansan huomion pois Ukrainasta.
 
Edit. Ihan kunnon disco savuineen ja vilkkuvaloineen. Tätäkö varten yhdessä pyssyssä oli kissanpieruja?



Suuliekit olivat isommat kuin sergeissä, mutta miten helvetissä tuollainen rakennus palaa noin nopeasti ?

Vaikka auditorioon kaataisi pari jerrykannua bensaa pitäisi sammutusjärjestelmän estää palon leviäminen muihin rakenteisiin jopa venäjällä 2009 valmistuneessa talossa.

Tuolla on järjestetty miss universe 2013 joten olen varma että rakennus on palosuojaukselta määräysten mukainen, muuten jenkkituotantoyhtiö NBC ei sitä kelpuuttaisi vakuutusvaatimusten takia.


Nyt sopivasti talo tulee palamaan kivijalkaan ja sinne jää "200 ruumista"
1711138198352.png




Sijainti kartalla

1711136137806.png
 
Viimeksi muokattu:
Jos leikitään ajatuksella että kyseessä on ihan aito ja oikea terrori-isku eikä Putinin koplan false flag niin tässä on hyvä pointti siitä miten se voi kääntyä Putinia vastaan: Venäjää varoitettiin tästä kaksi viikkoa sitten ja oletan että Yhdysvallat jakoi tiedustelutietoa, koska kaikesta huolimatta eivät halua nähdä terrori-iskuja edes Venäjällä.

Mihin se johti? Meni kaksi viikkoa ja nähtiin terrori-isku.

Ignore the 'false flag' chatter.

Focus on the 'false' president instead; a man who ignores intelligence and assigns internal agents to focus on 'terrorists' in Kyiv instead of the real ones closer to home.



-

MUOKKAUS: tämä talteen kaiken varalta:

Good lord.

US warned Russia of possible imminent terror attack.

Putin publicly dismissed the warnings on March 19th.

Those attacks seem to have just happened.

The State media report of Putin dismissing the terrorism warnings is still online.

Link to the archived copy in case it is deleted.

(Note Screenshot in my 1st tweet = machine translated)
Via @internetarchive @waybackmachine


https://web.archive.org/web/20240319131841/https://tass.ru/politika/20283597

Ennen:

1711138140581.png

-

Jälkeen:

1711138162969.png

-

Alkuperäinen TASS-uutinen, kuva:

1711138193262.png

 
Viimeksi muokattu:
Meduza kirjoittaa että Moscow Military Commissariat on alkanut lähettää tekstiviestillä kutsuja rekisteröintitoimistoon, pyydetään "tarkistamaan / korjaamaan tietoja".

Tämä voi tietysti olla viatonta sähköisen tietokannan tietojen päivittämistä tai liittyä kevään kutsuntoihin, mutta vaikea olla yhdistämättä aikaisempaan uutiseen "mobilisaatio 2.0" jossa yksi keino värvätä uusia sotilaita oli kutsu konttorille ja siellä tehtävä painostaminen.

HUOM: uutinen on julkaistu 22.3.2024 klo 19.10 eli ennen tätä terrori-iskua, jaan sen vasta nyt kun tuli vastaan.

Electronic summonses began to be sent out in Moscow

https://meduza.io/news/2024/03/22/v-moskve-nachali-rassylat-elektronnye-povestki

Electronic summonses began to be sent out in Moscow​

19:10, March 22, 2024

Source: Conscientious Objector Movement

The Moscow Military Commissariat has begun sending electronic summonses to local residents through the mos.ru portal, reports the human rights movement “Movement of Conscious Objectors” . As the telegram channel “Caution, News” writes , messages about sent subpoenas come to “Government Services” and in the form of SMS.

Muscovites who have received a summons are invited to the “Unified Conscription Point” to clarify military registration documents. In the summons, a screenshot of which was published by a human rights organization, a Moscow resident is invited to come to the military registration and enlistment office on April 8.

The “conscientious objector movement” suggests that the summonses are being sent en masse, “because the Moscow authorities are massively digitizing the personal files of conscripts and are trying to update the data due to the personal appearance of conscripts.”

“We do not recommend visiting Moscow institutions related to military conscription unless absolutely necessary,” the organization said.

The head of the Duma Defense Committee, Andrei Kartapolov, said earlier this week that during the spring conscription, as in the fall of 2023, summonses will be sent out in test mode. “The main agenda is paper, until the register of those liable for military service is operational,” he told RIA Novosti.

A “single recruitment point” opened in Moscow on Yablochkova Street, 5 building 5 in early March.

Spring conscription into the Russian army begins on April 1.

In April 2023, the State Duma adopted a law creating a unified register of those liable for military service. Among the data that will be collected in the registry are information about the health status and education, place of residence and work of conscripts. Russian President Vladimir Putin ordered the autumn conscription of 2024 to be carried out through the register of those liable for military service.

As part of the military reform, deputies legalized electronic summonses and also prohibited “citizens subject to conscription for military service” from leaving Russia from the moment they receive the summons until they appear at the military registration and enlistment office.

Sources of “Verstka” claim that the Russian Ministry of Defense is going to send another 300 thousand people to the war, and therefore a new mobilization is possible.

 
Back
Top