Moskovan terrori-isku

Meduza kirjoittaa että Moscow Military Commissariat on alkanut lähettää tekstiviestillä kutsuja rekisteröintitoimistoon, pyydetään "tarkistamaan / korjaamaan tietoja".

Tämä voi tietysti olla viatonta sähköisen tietokannan tietojen päivittämistä tai liittyä kevään kutsuntoihin, mutta vaikea olla yhdistämättä aikaisempaan uutiseen "mobilisaatio 2.0" jossa yksi keino värvätä uusia sotilaita oli kutsu konttorille ja siellä tehtävä painostaminen.

HUOM: uutinen on julkaistu 22.3.2024 klo 19.10 eli ennen tätä terrori-iskua, jaan sen vasta nyt kun tuli vastaan.
Olen ollut ymmärtävinäni, että tässä on muutenkin ihan normaalit kutsunnat tulossa 1.4, ja nyt testataan vaan uudenlaisia sähköisiä järjestelmiä vs vanhat kirjejärjestelmät. Eli ei liity mitenkään spekuloituun yleiseen liikekannalepanoon.
 
Suuliekit olivat isommat kuin sergeissä, mutta miten helvetissä tuollainen rakennus palaa noin nopeasti ?

Vaikka auditorioon kaataisi pari jerrykannua bensaa pitäisi sammutusjärjestelmän estää palon leviäminen muihin rakenteisiin jopa venäjällä 2009 valmistuneessa talossa.

Tuolla on järjestetty miss universe 2013 joten olen varma että rakennus on palosuojaukselta määräysten mukainen, muuten jenkkituotantoyhtiö NBC ei sitä kelpuuttaisi vakuutusvaatimusten takia.



Sijainti kartalla

Katso liite: 95504
Sijainti: Moskovassa, mutta turvallisen kaukana politiikan sydämestä. Isku herättää vihaa muttei vähennä luottamusta hallintoon.
 
No niin.
Nyt on löytynyt jo minibussi jossa Ukrainan rekisterikilvet...

Ja jos eli kun tämäkin syödään karvoineen päivineen Ukrainan syyksi kertoo kyllä kaiken tuosta jotenkin surullisen jälkeenjääneestä kansakunnasta. En olisi uskonut, että tässä alkaa itsekin kaipailemaan Neuvostoliittoa takaisin pienemmässä mittakaavassa. Silloin oli ainakin olevinaan joku järki tuossa johdossa/kansassa.
 
Jopas heillä on kiire: vaaditaan YK:n turvallisuusneuvostoa koolle eikä ole edes ehditty tulipaloa sammuttamaan, saati tunnistamaan uhreja, ottamaan kiinni iskun tekijöitä jne jne.

They are in a rush.

Source:
https://tass.ru/politika/20323511

March 22, 22:06,
updated March 22, 22:28
Terrorist attack in Crocus City Hall

The Russian Federation will request a meeting of the UN Security Council in connection with the terrorist attack in Crocus City Hall​

Ambassador at Large of the Russian Foreign Ministry Rodion Miroshnik noted that it should take place in the near future​

MOSCOW, March 22. /TASS/. Moscow will request a meeting of the UN Security Council in connection with the terrorist attack in Crocus City Hall and demand that it be held in the near future. This was stated by Ambassador at Large of the Russian Foreign Ministry Rodion Miroshnik on the Rossiya-24 TV channel .

“Our diplomats will raise this issue [the terrorist attack in Crocus City Hall] first of all at a meeting of the [UN] Security Council; I am sure that they will demand to hold a meeting of the Security Council in the near future in order to sort out all the matters and get from the world majority, from the largest international organization, condemnation of these actions,” he said.

1711139361961.png

 

LiveFeedissä RT:eellä just terroristiexperttinä meidän Suomen Janus Putkonen. Totesi että ammattimaisen näköisiä kylmäverisiä tappajia jotka toimivat harkitusti jne. että sotilaskoulutus ja sitä rataa. Sanoi et todennäköisesti ukrainalaisia, ja että huumeet ja natsismi vain selittää et voi noin tappaa siviilejä kylmäverisesti. Eiköhän tossa kohta vedetä yhtäläisyysmerkkejä Ukrainaan ja aleta pistää pökköä pesään mobilisoinnin kanssa. Aivan koomisen kömpelöä false flaggailua kyllä jos näin menee.

 
Viimeksi muokattu:
Back
Top