Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

MPK:n sivusto

Viestiketju osiossa 'Reserviläistoiminta' , aloittaja isänmaallinen mies, 26.10.2015.

 1. isänmaallinen mies

  isänmaallinen mies Alokas

  Liittynyt:
  27.05.2015
  Viestejä:
  4
  Tykkäykset:
  11
  Pisteet:
  0
  En tiedä onko tästä keskusteltu jossain toisessa ketjussa jo, mutta laitanpa tähän aloituksen mielestäni tärkeästä aiheesta.

  Nimittäin MPK:n sivut eli koulutuskalenteri ja MPK-kortti. Liekö foorumilla muita, joita kismittää niiden heikko käytettävyys?

  Koulutuskalenterissa pännii eniten se miten laitat laajan haun ja sieltä tulee sitten kaikenlaista kurssia. Selaat alaspäin ja huomaat kiinnostavan kurssin. Klikkaat sitä ja sitten joudut selaamaan takaisin ylös nähdäksesi tarkemmin mistä ja missä on kyse.

  MPK-kortti puolestaan ei ole toiminut itsellä yli puoleen vuoteen. Nyt se on taas kunnossa. Kannattaa olla myös varovainen salasanan kanssa. Jos unohdat sen ja tilaat uuden, niin järjestelmä rekisteröi sinut uudeksi käyttäjäksi ja vanhat tiedot jäävät talteen, mutta ovat poissa sinun ulottuvilta. Mikäli muisti pätkii useasti, voit olla järjestelmässä monistettuna lukuisia kertoja.

  Pelkään, että tämä huono käytettävyys syö monen vasta-alkajan ja satunnaisemman innokkaan (maanpuolustus)tahtoa osallistua MPK:n vapaaehtoiseen toimintaan.
   
 2. JackieBoy

  JackieBoy Alikersantti

  Liittynyt:
  26.07.2014
  Viestejä:
  85
  Tykkäykset:
  40
  Pisteet:
  6
  Tämä! Okei, ymmärrän että kursseja näytetään kerralla 400kpl mutta nyt kyllä kokemus ei oo kohdillaan :(

  (MPK jos luet tätä, ota yhteyttä!)
   
 3. Mainos 4. Benelli

  Benelli Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  19.09.2013
  Viestejä:
  3,788
  Tykkäykset:
  2,705
  Pisteet:
  1,286
  Tai voit avata sen uuteen välilehteen.
   
 5. KIM

  KIM Majuri

  Liittynyt:
  07.05.2010
  Viestejä:
  1,077
  Tykkäykset:
  1,332
  Pisteet:
  156
  MPK:n nettisivut ovat olleet minua ärsyttävät jo n. 10 vuotta. Minulla jää moni kurssi käymättä kun en viitsi juuri tuon kämäisen sivuston takia selailla kursseja. En ole edes joka vuosi viitsinyt avata tuota sivua oma-aloitteisesti. Käyn sitten sen takia vain harkoissa joihin tulee henkilökohtainen kehoitus, kutsu tai käsky.

  Aikanaan kun tuo tuli käyttöön niin kritisoin sitä keskustoimistolle. Lopulta luovutin ja annoin paskan olla.
   
 6. MeriTJ

  MeriTJ Majuri Lahjoittaja

  Liittynyt:
  09.08.2014
  Viestejä:
  1,025
  Tykkäykset:
  1,767
  Pisteet:
  156
  Komppaan edellisiä sivuston huonon käyttökokemuksen osalta. Hakutoiminto ja kurssitarjontaan tutustuminen on melko tuskaista puuhaa. Sivuston kanssa tappelun jälkeen kun saat tuohon päälle viestin paria viikkoa ennen kurssia viestin "kurssia ei järjestetä" ilman sen suurempaa avaamista niin alkaa väistämättä miettiä touhun mielekkyyttä. MPK:n suurimpia kompastuskiviä on mielestäni viestintä ja markkinointi, jonka vuoksi toiminta kärsii yleisesti tuntemattomuudesta ja marginaalihörhöjen puuhastelun maineesta vaikka reaalimaailmassa touhu on vähintäänkin ihan ok tasoista meininkiä ja puhuttelisi varmasti syvempiäkin kansan rivejä kun joku niille vähän kongreettisemmin esim laadukkaasti tuotetulla combat cam-henkisin videoilla somessa viestisi. Kaikki kunnia ja hatunnosto MPK:n parissa vapaaehtoistyötä tekeville mutta teidän arvokkaasta työstä saataisiin vieläkin suurempi hyöty kun joku aktiivinen ja ammattitaitoinen propaganda-osasto siitä muistaisi jatkuvasti muillekin kertoa. (muokattua pahimmat pikkukosketusnäytöllä typoilut veks)
   
  Viimeksi muokattu: 27.10.2015
  Fencer, Bushmaster ja Fremen tykkäsivät tästä.
 7. Fremen

  Fremen Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  13.06.2014
  Viestejä:
  4,089
  Tykkäykset:
  8,190
  Pisteet:
  1,286
  Miksei noita Combat Cam -varusmiesheppuja voisi lainata tahankin hommaan, tyon jalki on erittain hyvaa ja niiden kundien tulevat tyomahdollisudet riippuu siita kuinka monta kertaa on paassyt skriptaamaan/ kuvaamaan/ ohjaamaan... noi on kansainvalisesti palkittuja videoita joilla paasee kylla johonkin duuniin muuallaikin kuin Suomessa - jos PV jeesais vahan kuvausvehkeiden lainan kanssa?
  Ei ole helikoptereita eika hyokkaysveneita mutta loytyy jotosta ja suunnistusta ja vahan ammuntaa, makkaranpaistoa ja elamankokemusten jakamista, niista saisi ihan helvetin hauskan 2.45 min patkan varmaan leikattua moneen kertaan!

  EDIT: enka nyt puhu mistaan 'Miesten vuoro' -elokuvasta, mutta se oli erittain koskettava ja hyva leffa viela rajallisemmilla resursseilla. Kesti vahan kauemmin kylla...
   
 8. gnomeofdestruction

  gnomeofdestruction Kersantti Lahjoittaja

  Liittynyt:
  06.10.2015
  Viestejä:
  152
  Tykkäykset:
  94
  Pisteet:
  16
  MPK sivut on kyllä aivan perseestä. Tai nimenomaan etenkin koulutuskalenteri. En ymmärrä miksei se koulutusinfo ns kellu siinä vierellä kokoajan..
   
 9. Perde

  Perde Luutnantti

  Liittynyt:
  06.01.2013
  Viestejä:
  383
  Tykkäykset:
  237
  Pisteet:
  36
  MPK:n sivut ovat kieltämättä työläät käyttää, varsinkin uudistettu omat tiedot osio, hoh hoijaa, mutta saman tyylinen on puolustusvoimenkin puolella pv- moodle. Yksi kummajainen on myös RESUL- kuntokortti, johon pitää joka kerta täyttää tiedot, että saat rutiinisuorituksesi kirjattua. Kysyin kerran heiltä siitä ja vastasivat, että eivät itsekään jaksa täyttää sitä. No, olen pitänyt viimeisimmät coopertulokset omassa kalenterissa.
   
 10. lls

  lls Alokas

  Liittynyt:
  28.10.2015
  Viestejä:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Pisteet:
  0
  Ne sivut ovat aivan hirveää kuraa. Todella hankalaa löytää mitään kiinnostavaa, koska seassa on milloin millekin erityisryhmälle tarkoitettuja juttuja.
   

Jaa tämä sivu