Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

Naton Eurooppa-joukkojen komentaja: Venäjä on uhka turvallisuudelle

Viestiketju osiossa 'Kotimaan uutiset' , aloittaja Bushmaster, 04.08.2015.

 1. Bushmaster

  Bushmaster Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  24.06.2015
  Viestejä:
  12,665
  Tykkäykset:
  21,392
  Pisteet:
  1,286
  Miten vastaavat Erkki Tuomioja ja muut "isänmaan ystävät?"  Naton Eurooppa-joukkojen komentaja: Venäjä on uhka turvallisuudelle

  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1438659265007.html

  Naton Eurooppa-joukkojen komentaja, kenraali Philip M. Breedlove Yhdysvalloista puhuu parhaillaan Helsingin Ooppera-talossa.

  Hän vierailee Suomessa Maanpuolustuskurssiyhdistyksen kutsusta. Kenraali on lentänyt urallaan ilmavoisissa yli 3 500 lentotuntia, hänestä kerrottiin esittelypuheessa.

  Puheessaan kenraali sanoi, että häntä huolestuttaa eniten se, että NATO:n kilpailijat ovat jo liittoutuneet NATO-maita vastaan. Hän ei kuitenkaan eritellyt tarkemmin, mitä maita hän näillä kilpailijoilla tarkoitti.

  – Meidän täytyy voida käyttää kaikkia resurssejamme, jotta voimme suojata jäsenmaitamme vihollisia kohtaan

  Breedloven mukaan on olemassa selvä yhteisymmärrys siitä, että Venäjä on uhka turvallisuudelle.

  – He ovat käyttäneet sotilaallista voimaa, hyökänneet Ukrainaan ja aiheuttaneet epävakaan tilanteen Ukrainassa.

  – He rikkovat Naton periaatteita. Eurooppalainen turvallisuus on uhattuna, kenraali sanoi.

  NATO-maat kokoontuvat seuraavan kerran huippukokoukseen ensi vuoden heinäkuussa Varsovassa Puolassa. NATO-maiden huippukokousta ei järjestetä säännöllisin väliajoin, vaan joskus se on järjestetty vuoden välein, kun taas toisinaan kahden vuoden välein.

   
 2. Coffee Man

  Coffee Man Kenraali

  Liittynyt:
  25.11.2014
  Viestejä:
  2,700
  Tykkäykset:
  4,726
  Pisteet:
  636
  Joku toimittaja kysyi suoraan auttaako NATO Suomea jos tulee tiukat paikat. Breedlove muistutti että Naton 5. artikla pätee vain jäsenvaltioihin. Tästä myös uutisoitiin eilen, mutta tuota kommenttia ei löydy tänään mistään.

  En tiedä olenko tulossa sokeaksi tai vainoharhaiseksi, mutta jotenkin tuntuu siltä että tuli toimituksille noottia jostain suunnasta, kun meni hommat vähän liikaa natottamisen puolelle :D Ei sillä että tuossa olisi ollut mitään sellaista mikä ei olisi yleisessä tiedossa muutenkin, mutta ehkä se silti loukkasi jotain tahoa, kun tuolla lailla kansaa aivopestään ja sanotaan liian rehellisesti miten asiat ovat.
   
  Tähystäjä ja Bushmaster tykkäsivät tästä.
 3. Mainos 4. neme

  neme Kapteeni

  Liittynyt:
  27.09.2013
  Viestejä:
  929
  Tykkäykset:
  479
  Pisteet:
  76
  Suomalaisten ei pitäisi ottaa näitä Natokommentteja sellaisenaan, vaan pohdiskella ja pureksia ennen tuomiota. Naton hehkutus sai aikaan mm. vaatimuksen, että joka jäsenmaassa 2% asemenot bruttokansantuotteesta. Se on saanut aikaan siis lihavia näkymiä läntiselle aseteollisuudelle. Suomella ei ole varaa lähteä tähän leikkiin. Ei ole rahaa. Suomi ottaa seuraavina vuosina yli 5 miljardia euroa velkaa. Ei vaaan kuulkaas ole rahaa.
   

Jaa tämä sivu