Nettikaupat (petolliset)

Näyttäisi vahvasti siltä että tässä on verkkokauppa joka vie rahasi :

https://royaldesign.fi

Itse olen muutaman kerran joutunut Ebayn kautta tehtyjä ostoksia katumaan. Kiinasta sun muista vinkuintioista ostetut paketit ovat jääneet tulematta. Reklamoinnit ja vaatimukset rahojen palauttamisesta kaikuvat kuuroille korville. Ja pari kertaa käynyt niin, että myyjää ei enää löydy lainkaan. Eurooppa ja Pohjois-Amerikka ovat sen sijaan toimineet aina.
 
Tuo Royaldesing ei vastaa mihinkään yhteydenottoihin ja näyttää netistä (mm.Insta, Trust pilot) löytyvänkin juttua tuosta virmasta.
Tyttärellä on tuolla vajaa 500€ hukassa.
 
Me ostamme erilaista kampetta nettikaupoista ympäri maailmaa tasaisesti. Yhtään toimitusta ei olla jääty paitsi. Ainoat paskaharmit ovat tulleet ihan kalevalakauppiaiden kanssa, joista yksi parhaillaan rosiksessa.
 
http://www.firestormkit.co.uk/

Tuon kanssa minulla oli paska kokemus, en ollut älynnyt lukea googlen arvosteluja ennen tilausta. Tilasin ja maksoin eikä sitten pitkään aikaan kuulunut mitään eikä tullut mitään tilausvahvistustakaan. Sitten se mitä tilasin ei ollut olemassakaan ja tarjottiin muuta tilalle.
Sain kumminkin rahat takaisin kun uhkasin että jos ei palauteta niin otan yhteyden kuluttajasuojaviranomaisiin.
 
Itse olen muutaman kerran joutunut Ebayn kautta tehtyjä ostoksia katumaan. Kiinasta sun muista vinkuintioista ostetut paketit ovat jääneet tulematta. Reklamoinnit ja vaatimukset rahojen palauttamisesta kaikuvat kuuroille korville.

Ebay kyllä palauttaa rahat, jos tuotetta ei kuulu. Lisäksi välissä on turvana vielä Paypal ja/tai luottokortin myöntäjä. Kyllä sieltä aina rahansa takaisin saa. Itse olen saanut kotiin jokaisen niistä useista kymmenistä "vinkuintiasta" tilaamistani paketeista. Pari kertaa tuote on ollut väärä tai viallinen, nämä on aina hyvitetty.
 
http://www.villenkello.fi/shop/kauppa2/ Varsinaisesta huijauksesta ei tosin tässä ole kysymys, koska maksu olisi ollut postiennakolla, mutta kaupantekoni tämän firman kanssa on jäänyt yritykseksi, koska tuotetta ei koskaan kuulunut, eikä sähköposteihin vastattu. Googlamalla selvisi, että kyseinen firma alkaa olla aika legendaarinen tässä suhteessa.
 
Back
Top