Nokian nousu ja tuho ?!

Juke

Ylipäällikkö
BAN
Katsokaapa tämä linkki jossa N8:sta kerrotaan Nokian toimesta ennen julkaistamista tai niihin aikoihin;

http://www.uusisuomi.fi/raha/99672-nokia-n8-vs-iphone-%E2%80%93-%E2%80%9Dturha-edes-verrata%E2%80%9D

Onko tyyli ehkä hieman vähättelevä ??????????????

-----------

Ihan noin niinkuin markkinointiteknisesti minkä kouluarvosanan antaisit Antille ( Vasara ) ?

Esiin olisi pitänyt ottaa esim tällainen seikka: http://conversations.nokia.com/2010/11/11/nokia-n8-torture-test-video/

Sitten muistaa, että iPhone ei toimi pakkasessa vaan mene rikki...antenni toimii vain tietyissa asennoissa...vieläkään ei ole vastavia mediatoimintoja...siis Kamera video jne. kuin N8:ssa.
 

Merten sheriffi

Greatest Leader
Totuuden nimessä kamera on N8 luurissa parempi mutta muuten Iphone pieksää sen mennen tullen. Samoin Samsung ja Htc menneet ohi. Entiseen en usko vaikka toivoisinkin.
 

Hejsan

Alokas
BAN
Omistiko Suomen valti ennen 100% Nokiasta?

Kun katto sitä listaa niin ei se ole monta % nytten,(Nokia Suomi 1,00, Ilmarinen Suomi 0,82, Valtion eläkerahasto Suomi 0,29, Varma Suomi 0,23
Ei se ole monta % enään?
 

adam7

Respected Leader
en koskisi 10 feet pole:lla iKatastrofiin.

mulla on tuore N8 (duunin kautta) ja siihen asensin lisäpalikan muutamalla eurolla, jolla pääsen himaverkon NAS:eille. sen pluutuutti on naitettu kaikkiin pluutuutteihin mitä löytyy himasta ja audosta, tosin ei vielä pleikkakolmoseen.

kaikkein hulluinta on että kun siinä on HDMI, laitoin sen vaffariin kii jonka jälkeen pelasin Angry Birdsiä 50 " plasmalla ja 5.1 saundeilla. nyt pitää konffata harmony one kaukikseen uus aktiviteetti; känny :D

kaverilla on uusi voortin pikkukosla jossa on pluututti ratiossa. sen ikivanha nuukkia E71 skulaa sen kanssa. iKatastrofin pluutuutti ei skulais.

iKatastrofin pluutuutti toimii ainoastaan iKorvakuulokkeella ja kaikki muu menee Tepa Työn rahastuksen kautta.

olin jo lähellä vaihtaa omalla fyrkalla ZTE Bladeen, ja kokeilla droidia kun nuukkialla tuli meegot housihin. odotin ekaa meegoluuria kun N900 oli jo ihan kuningas käyttikseltään, vaikkei form factor ollut kaikkein paras.

meego tulee menemään androidin ohi, koska meego on suoraa linuxia ja android linuxin päälle rakennettua jaavaa.

nuukkia tosin pitää meegoa takataskussa, joka otetaan esiin, jollei ikkunat nappaa

raudan kehittyessä ja halventuessa pitää saada halpaluureihin uusi käyttis s30 ja s40 tilalle. siitä ei Riku Porteille passaa maksaa kymmenyksiä.
 

Juke

Ylipäällikkö
BAN
Hyvä Adam7 ymmärsin tuosta että olet tyytyväinen Nokia N8 luuriin !?
 

Juke

Ylipäällikkö
BAN
Se mikä Nokian johdossa pistää silmään nykyään se että jos Nokian myynti romahtaa ja valinnat huonoja saa pomo 10 miljoonien optiot ja kädenpuristukset.

Aikoinaan Kari Kairamo löi kuulan ohimoon kun jutut ei menneet niin kuin piti ja sai oman käden kautta sitten postuumisti asioille riittävää painoarvoa...eli uhrautuminen asialle oli ennen toista luokkaa. En tietenkään tarkoita, että Kairamon esimerkkia tulisi ottaa yleisesti laajempaan käyttöön. Onhan kaikki Liliukset ja muut myöskin nostaneet kymmeniä ellei satoja miljoonia firmoistaan.
 

baikal

Supreme Leader
Jospa Nokiaa kohtasi ns. pöhötystauti? Firma kehittyi jäniksenloikin ja perustettiin paljon uutta organisaatiota jne. ja kas, innovaatiot ja kehitysideat alkoivat törmäillä väliportaisiin? Aika rankkoja huhuja liikkuu mm. siitä kuinka Nokialla on ollut kosketusnäyttöproto jo AMMOIN ja kuinka yksistään läpän saaminen meinasi tyrehtyä johonkin väliportaaseen? Kehitysideoille on siis sanottu liian monesti liian monessa paikassa: ketä kiinnostaa?

Toiseksi: kvartaalitaloudessa taitaa helposti käydä niin, että suurin huomio ainakin välillä kiinnittyy firman lypsämiseen eli käydään läpi keinoja kuinka ohjata tuottoja rahoittajille jne.jne. eikä silloin tuotekehitys olekaan se määräävin tekijä putiikissa. Eli pannaan vaikka mitä luiskaan, jotta TAVOITETILA täyttyy ja rahoittajain mielenkiinto säilyy.

Ja onhan kisakin ollut kovaa. Ei ne muutkaan puhelinvalmistajat ole persaukisia tolliskoita, kyllä luuri syntyy melko näppärään jo vaikka missä ja jos kisakavereiden jakelu ja markkinointi on edes antenninmitan edellä niin jälkeä tulee. Tuote ei sinällään merkitse läheskään kaikkea, saatavuus ja hinta ja mielikuvat ohjaavat massojen luurinhankintaa. Se on yksi fitun viilee miten suomalaiset kännyköitä ostavat tai ovat ostamatta, voi vain aistia, missä päin maailmaa tänä päivänä on kännykkämyynnin potentiaali.
 

Juke

Ylipäällikkö
BAN
Selkeästi kuitenkin NOKIA työllistää enemmän suomalaisia kuin iPhone vai olenko väärässä...myyntimiehille lienee yksi hailee onko Samsung vai Ericsson...kaikkihan ne tehdään Kiinassa kuitenkin ?

Niin siis pöhötystauti..ei kai hemmetti lakimies voi tietää mitä kännyköissä on kulloinkin hottia ja ei !!!!
 
Top