Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

Oikeuskanslerille töitä varuskuntapäätöksestä

Viestiketju osiossa 'Kotimaan uutiset' , aloittaja Tvälups, 01.03.2012.

 1. Tvälups

  Tvälups Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  03.05.2010
  Viestejä:
  5,879
  Tykkäykset:
  600
  Pisteet:
  1,286
  Oikeuskanslerille töitä varuskuntapäätöksestä
  YLE Pohjois-Karjala 1.3. klo 16:46

  Kontiorannan varuskunnan lakkauttamisesta on kanneltu oikeuskanslerille. Kantelun on jättänyt Kontiolahden kunnanvaltuuston puheenjohtaja Mika Kuusela (kesk.).

  Mika Kuusela haluaa, että puolustusvoimauudistus on palautettava uuteen valmisteluun menettelytapavirheen vuoksi. Lisäksi Kuusela vaatii huomautusta päätöksentekoon osallistuneille. Kantelun mukaan on lisäksi harkittava syytteen nostamista tietoisesti tehdystä virheestä niitä vastaan, jotka ovat olleet mukana valmistelutyössä.

  Pääministeri Jyrki Kataiselle (kok.) Kuusela vaatii huomautusta, koska pääministeri ilmoitti YLE:n A-studiossa (29.2.2012), että lakkautuspäätös on tehty, vaikka tosiasiallisesti on tehty vain esitys lopetettavista varuskunnista.

  Kanteluaan Kuusela perustelee sillä, että puolustusministeriö sekä ulko- ja turvallisuuspoliittinen ministerivaliokunta (UTVA) ovat tehneet esityksensä vastoin lain edellyttämää asianosaisten kuulemista. Esitykset ovat myös syntyneet ilman alueellistamisen koordinaatioryhmän lausuntoa.
   
 2. noska

  noska Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  04.06.2010
  Viestejä:
  3,193
  Tykkäykset:
  49
  Pisteet:
  1,286
  Onhan se toki hienoa, että riittää sisua taistella kaikin tavoin. Valitettavasti ainoa vaikutus tuolla on, että tulee lisää ylimääräisiä kustannuksia. Halvin ratkaisu on todennäköisin eli se, että kantelu todetaan aiheettomaksi eikä johda toimenpiteisiin.
   
 3. Mainos 4. jokiranta

  jokiranta Alokas BAN

  Liittynyt:
  21.02.2012
  Viestejä:
  1,206
  Tykkäykset:
  2
  Pisteet:
  0
  Kaikki se esivallan laittomuus, mitä on harjoitettu, tulee kirjata lööppeihin ja asiakirjoihin poliittiseksi pääomaksi. Aktivisti ei hellitä.

  Minusta lännettävien rappioherrojen ja rouvien tulisi jo tottua oikeusvaltioon, vaikka sitä harjoittaisivat perussuomalaiset, keskustalaiset, Suomen Sisu, SKP, KTP tai Vasemmistoliitto.

  Oikeastaan olen sitä mieltä, että ihmisoikeuksille amerikkalaisten opettaman muun Itä-Euroopan tapaan Suomessa voi joka jutun vetää oikeuskanslerille, oikeusasiamiehelle ja hallinto-oikeuteen.

  Ei muuta kuin amerikkalaiset menetelmät käyttöön. Ellei hallitus saa palautetta, se käyttäytyy edelleen kuin bysanttilainen pakkokonsensus.
   
 5. jokiranta

  jokiranta Alokas BAN

  Liittynyt:
  21.02.2012
  Viestejä:
  1,206
  Tykkäykset:
  2
  Pisteet:
  0
  Muuten poliittisesti voisitte katsoa vuosien 1907-1917 äänestystuloksia. Karjaloissa oli paljon perustuslailisia nuorsuomalaisia, kun taas Länsi-Suomessa oli suomettarelaisia myöntyväisiä. Ei tuo perustuslaillinen taisteluasenne ole Itä-Suomen Kurjaloille mikään uusi asia, vaan sitä oli jo sata vuotta sitten. Svinhufvudkin oli nuorsuomalainen ja vientiin asenteensa toimeenpanon vuoksi Siperiaan.
   

Jaa tämä sivu