Ottaako PV sponsseja?

SJ

Supreme Leader
Jos joku firma/lahjoittaja haluaisi tukea maanpuolustusta maksamalla 10 Leopardin päivityksen, niin voisiko PV ottaa lahjoituksen vastaan?

Ei voi. Siis olettaen, että tuo tulkittaisiin rahan lahjoittamiseksi valtiolle. Silloin rahat vain menevät valtion kassaan, eikä niitä voi kohdentaa.
 

Passi

Ylipäällikkö
Ei varmaan ihan suoraan onnistuisi, kuten @SJ sanoi.
Mutta jos joku haluaisi oikeasti rahaa miljoonatolkulla antaa, niin eiköhän siihen konstit löytyisi. Edellyttäen toki,että PV olisi ylipäätänsä kiinnostunut siitä mitä lahjoittaja toivoo.

Yksi vaihtoehto voisi olla vaikka perustaa säätiö, jonka säännöissä olisi "suomalaisen panssariaseen tukeminen":uzi:
 

Rauhantekijä

Respected Leader
Perustaa säätiön jonka toiminnan tarkoitus on tukea PV:n toimintaa abc.
PV tekee tilauksen 10 mio€ arvoisesta hankkeesta, jonka nimellisarvo sopimuksessa on 1 €. Säätiö toimittaa tavaran tai palvelun ja lähettää sopimuksen mukaisen laskun joka on se 1 €.
.
 
Valtiollahan on pankkitili johon kuka tahansa saa lahjoittaa rahaa, mutta se menne kyllä yleiseen budjettiin. Maanpuolustusjärjestöille voi lahjoittaa rahaa ja tavaraa ja se taitaa olla niille lahjaverosta vapaata.
 

pstsika

Haukka
Mites PKM:n patruunat on suunniteltu jaettavan? 2 pyssyä per ryhmä, onko per pyssy 2 kannua vyöllä ja 4 vyötä ilman kannua tms? Itsellä ei hajuakaan aiheesta.
Aseen varusteisiin kuuluu 2x100 patruunaan vyötä ja 2x200 patruunan vyötä. Molemmat laatikoissansa ja 100 paukun laatikko kiinnittyy aseeseen.
 
Top