Oulun seksuaalirikokset ja raiskaukset

PSB 5500

Ylipäällikkö

Kuulostaa hyvältä.

"Kokoomus esittää lakien tiukentamista ulkomaalaisiin liittyvän rikollisuuden estämiseksi"

Ihmettelen vaan itteki että miksi olen niin pirun epäileväinen:oops:
Sana-arvoitus: Kuusi kirjainta, alkaa v:llä, silloin kansa saa äänestää.. Tämän kun ratkaisee niin alkaa valjeta tämä kuvio.
 

tulikomento

Greatest Leader
Pussikaljalla jossain.


Syksyn 2015 sisäministeristä tulee vielä pääministeri. Toki muut vaihtoehdot saattavat olla vielä pahempia kuten tunkkainen YYA-demari tai ilmastohullu vihreä.

Mutta eipä mene moraalisesti oikein - sisäministeri jonka piti vastata Suomen turvallisuudesta tullaan palkitsemaan pääministerin paikalla.

Tehtaankadulla Suomen kehitys naurattaa??

Suomessa on tunaroitu niin että trollit, botit ja MV-lehdet jäävät aivan täysin oman sotkemisen varjoon. Vihapuhe, vihapuhe, vaikka on yksi ainoa juurisyy: OLEMATON RAJAVALVONTA SENKIN VASTUUTTOMAT IDIOOTIT

Asiasta jotain tietävänä, valitettavasti RVL ei itse voi esim. lyödä länsirajaa kiinni (2015 ryntäys). Laitos ei itse laadi poliittisia ohjenuoria, vaan sen on pakko noudattaa sisäministeriön käskyjä.
 

TomTom

Ylipäällikkö
Mod
Pitää kuitenkin kaiken tämän tuoksinan ja hulinan keskellä muistaa, että ilmastomuutos ja hiilijalanjäljet ovat Suomen seuraavien vaalien kohtalon kysymykset ja avainteemat.
Ja aina pitää muistaa opetella uimaan.

En enää oikein jaksa "öyhöttää" tästä samasta paskasta vuodesta toiseen, mutta. Tämä maan on ihan vitun sekaisin. Kiitos ihan vitusti, jälleen kerran.
 

Baltriber

Majuri
Pitää kuitenkin kaiken tämän tuoksinan ja hulinan keskellä muistaa, että ilmastomuutos ja hiilijalanjäljet ovat Suomen seuraavien vaalien kohtalon kysymykset ja avainteemat.

Kyllä on hiili tärkeä ja ne arktiset alueet. Eikö Salekin niistä alvariinsa juttele Putinin, Trumpin, Merkelin ja muiden kanssa. Kyllä se näin on kun kerran hesarissakin niin sanottiin että vaan hiilistä juteltiin. Tulkit vaiennettiin ihan vaan siksi kun ei ne dorkat tajuu mistään arktisista alueista mitään kuitenkaan.

On se onni kun on hiilijälki ja fillaroivat homovegaanit. (ja se sara sieppo) muuten vois käydä niin että tarttis miettiä näitä yksittäisiä ullatuksia. Kyllä on suomen tulevaisuudenkin kannalta tärkeämpi pitää fokus hiilessä ja roope salmisen kikkelin liikkeissä.
 

PekkaSavo

Ylipäällikkö
Tällä hetkellä Irak ei ota vastaan,vaikka kuinka karkotettaisiin. En tiedä Oulun syyllisten kansalaisuutta mutta tämä kannattaa muistaa seuraavaa vyöryä odotellessa.

Olen varsin varma että Oulussa on nyt luotu sen verran pohjaa että ei Ruotsin raja enää vuoda. Eivätkä lentokentät.

Itärajan kanssa pelehtiminen lienee niin mahdotonta että tarvitseeko sitä edes mainita? Siinä pitää kysellä toimimattoman sisäministerin motiiveja.
 
Viimeksi muokattu:

inscout

Ylipäällikkö
Henkilökohtainen kokemus tältä päivältä. Olin töissä ja vaimo lasten kanssa kotona. Kansainvälinen monikulttuurisuus oli saapunut autolla pihaamme katselemaan maisemia. Vaimo (eteläpohjalainen:rolleyes:) oli mennyt ystävällisesti kysymään herrojen asiaa. Olivat katsoneet parhaaksi poistua sen ihmeempiä keskustelematta. Alueella on sattunut luvattomia kotiintutustumistapauksia viime aikoina. Hmmm... Värinää.
 

Oho

Kenraali
Tällä hetkellä Irak ei ota vastaan,vaikka kuinka karkotettaisiin. En tiedä Oulun syyllisten kansalaisuutta mutta tämä kannattaa muistaa seuraavaa vyöryä odotellessa.

Ja siitä huolimatta irakilaisille, jotka eivät ole valmiiksi maassa, myönnettäneen jatkuvasti uusia oleskelulupia eri perustein mikä on kyllä niin syvältä ja poikittain sulkijalihaksen takaa että kitarisoihin sattuu.....
 

ajs178

Ylipäällikkö
Tällä hetkellä Irak ei ota vastaan,vaikka kuinka karkotettaisiin. En tiedä Oulun syyllisten kansalaisuutta mutta tämä kannattaa muistaa seuraavaa vyöryä odotellessa.

Onko sattuma, että Irak ei ota vastaan? Ettei olisi käynyt kuin USA:ssa, kun ottivat kaikki kuubalaiset pakolaiset vastaan, niin Fidel Castro tyhjensi vankilat murhamiehistä ja mielisairaalat skitsofreenikoista ja lähetti ne Floridaan pakolaisina. Ei helkkarissa niitä takaisin ottaisi. Eikä ota Irak myöskään omiaan, joten tulee vain mieleen, että mahdettiinko oikeasti tietää heidän taustojaan Suomessa? Onko varma, että porukka ei oo lähetetty vankiloista ja mielisairaaloista kohti Eurooppaa ja lopulta Suomea?
 

inscout

Ylipäällikkö
Mitäpä veikkaatte selvityksen tulokseksi? Eiköhän siinä vaan paljastukin kaikenlaista rasistista ja ihmisarvoa loukkaavaa, ja käy ilmi, että vain murto-osa maahantuloon oikeutetuista on päässyt tänne ja perheenyhdistämisiä on blaa blaa:mad:

https://valtioneuvosto.fi/artikkeli...sessia-koskevan-selvityksen-tekija-on-valittu


Selvityksen tekee Owal Group. Sen vetäjän tärkeimmät kiinnostuksen ja tutkimuksen aiheet ovat seuraavat: "Erityisen kiinnostaviksi osa-alueiksi toimialallaan Mikko mainitsee informaatiomuotoilun, vaikuttavuusviestinnän sekä datapohjaisten palveluiden kehittämisen."

Joku voi miettiä, mitä halutaan tulokseksi jos selvityksen tekijän olennainen osaaminen on "informaatiomuotoilu ja vaikuttavuusviestintä."

Minä en toki viittaa mihinkään, että mahdolliset tietohaut tulevien sisäisen turvallisuuden lakien perusteella eivät vain viittaisi hallinnon kritisointiin.
 

Vääpeli

Respected Leader
Ettei vaan ole olut teinipersuhoratsut asialla.... ei kovin kaukaa liippaa tämä kirjoitus...
https://www.satakunnankansa.fi/a/201398988
Mielipide KolumnitTeinipojille opetetaan, että tytön ei on ei, mutta pitäisikö sama opettaa myös toisinpäin? Teinitytötkin osaavat manipuloida, mutta siitä ei uskalleta puhua

Keskustele

Keskustelupalstalla kysytään: Hei kundit, miten kimman pitäis pukeutuu, että teän päät kääntyis? Siellä myös vastataan: Kireät farkut, ei liian paljastava, stringien pilkottaminen on sexyä." Otetaan vielä yksi kommentti: "Se on jännä, että tyttöjen täytyy pukeutua kuin pornomallien jopa koulussa. Poikien ei tarvitse näyttää seksikkäiltä, käyttää esmes rintalihakset paljastavaa paitaa."

Sitten vielä ihmetellään nuorten tyttöjen ulkonäköpaineita ja kauhistellaan ylilyöntejä!

Nuorten pukeutumisesta on aina taitettu peistä. 70-luvulla kauhisteltiin napapaitoja, joita pitivät sekä tytöt että pojat. Kauhistelu asettuu raameihinsa, kun muistaa, että tuona aikana osa tyttökouluista kielsi oppilaita pukeutumasta pitkiin housuihin. Ääripäät olivat siis todella kaukana toisistaan.

Kauhistelu oli sukupuolisidonnaista. Isät pitivät poikien napapaitoja akkamaisina, äidit taas tyttöjen paitoja rivoina. Osa äideistä muistutti myös siitä, että paljastava pukeutuminen voi olla vaarallista. Se saattaa antaa väärän signaalin väärille miehille.

Äitien sanomisia voidaan pitää moralisoivina ja miehiä loukkaavina. Mutta toisaalta asioista puhuttiin niin suoraan, etteivät ne jääneet kenellekään epäselviksi.
Kun Oulussa paljastui hyväksikäyttäjien rinki, vanhemmat alkoivat seurata lastensa some-käyttäytymistä. Tyttärien julkaisemia kuvia hämmästeltiin. Ainakin yhtä paljon ihmeteltiin vonkaamisviestejä, joita kuvat aikuisilta miehiltä keräsivät.

Monissa perheissä keskustelu somesta käytiin ensimmäisen kerran. Keskusteluissa tietysti painotettiin sitä, ettei hyväksikäyttö ole koskaan lapsen syy. Mutta samalla muistutettiin nykymaailman kyynisyydestä, kovuudesta ja itsensä suojaamisen tärkeydestä.

Meitä vanhempia kehotetaan muistuttamaan teinipojille, ettei tyttöjä saa painostaa, ei on aina ei. Niin kuuluu tehdäkin.

Mutta pitäisikö meitä vanhempia kehottaa puhumaan myös tyttärillemme? Teinityttökin on seksuaalinen olento ja vastuussa käyttäytymisestään. Hänkin osaa painostaa. Kyky manipuloida ei ole sukupuolesta kiinni.
 
Top