Pääministeri Sanna Marin

Rannari

Greatest Leader
Itse en luota yhteenkään sellaiseen henkilöön joka käyttää missään yhteydessä sanaa "toveri". Koskaan. Ikinä. En nyt enkä tulevaisuudessa enkä samperi soikoon vaikka henki lähtisi. Särähtää todella pahasti korvaan joka kerta kun kuulen tuon sanan. Tuo Marinin "..., toverit!" -lausahdus oli kuin pierunhajuinen tuulahdus maustettuna hienoisella kaalin, mahorkan ja paskankäryllä suoraan 1970 -luvulta. Ja lapsukaiset, minä muistan sen ajan. Uskokaa kun sanon: Te ette halua koskaan elää siinä ilmapiirissä.Ei, stana, Herman...käy nyt vaikka sihauttamassa yksi Sandels tai jotain. Please, ei tällaisia...:LOL:

Ylipäällikön seuraajaan rönsyilleestä keskustelusta sen verran että vaikeaa on tällä hetkellä nähdä kuka nykypoliitikoista olisi varteenotettava ehdokas. Itse sanoisin että sukunimi voisi pysyä samana mutta etunimi ei todellakaan saisi alkaa "V":llä.
Ihan sama millä etunimi alkaa kunhan sukunimi ei ala V:llä....
 

TT

Eversti
Niin, miksi homoudesta pitäisi saada lisäpisteitä yhtään mihinkään hommaan, saati sitten presidentiksi
Hieman sama homma kuin Buttigiegillä jenkkilässä. Ei siitä pitäisi saada irtopisteitä, mutta taitaa jopa keskikentällä olla liian vaikea sulateltava. Mutta sitten on asiat sekaisin jos tuohonkin tulee jotain kiintiöitä. Ei kai pressuuteen sentään.
 

TT

Eversti
Hit me baby one more time, paino kahdella ensimmäisellä sanalla!
Britneyllä on kai ollut ajan kanssa hieman elämänhallinnan vaikeuksia. Ei kai silti näihin hittituottajien miettimiin sanoituksiin kannata kiinnittää huomiota. Jos ei ihan tosifani ole. Juu en ajatellut että olet :D
 

Erkki

Kenraali
Lahjoittaja
Itse en luota yhteenkään sellaiseen henkilöön joka käyttää missään yhteydessä sanaa "toveri". Koskaan. Ikinä. En nyt enkä tulevaisuudessa enkä samperi soikoon vaikka henki lähtisi. Särähtää todella pahasti korvaan joka kerta kun kuulen tuon sanan.
Objektiivisesti katsoen tuota sanontaa tulisi kohdella samalla häpeäleimalla kuin kainalontuuletustervehdystä.
 

Lapinukko

Majuri
Objektiivisesti katsoen tuota sanontaa tulisi kohdella samalla häpeäleimalla kuin kainalontuuletustervehdystä.
Ei se paljon toveri pääministeriä hävetä. Kyselee kyllä oppositiolta että "eikö teitä hävetä".

Jotenkin vaan nyt alkaa muodostua mielikuva röyhkeästä ämmästä. Hallituksen ulkoministeri valehtelee ja pitäisi hävetä kun asia nostetaan esille? Kenen siinä pitäisi hävetä, Haaviston, pääministerin vaiko opposition?
 

skärdis

Respected Leader
Niin, miksi homoudesta pitäisi saada lisäpisteitä yhtään mihinkään hommaan, saati sitten presidentiksi
Saa siitä plussaa, mutta vähintään yhtä monelta tulee miinusta.

Vähän niinkö Konelan Lada-kauppa 70-luvulla. Moni osti aatteen vuoksi Ladan, mutta vähintään yhtä moni jätti ostamatta, vaikka olisi ollut ihan kelpo auto hänen käyttöönsä sen ruostelintta länsiauton sijaan.
 
Top