Päivän alamaisteko: insinööri Esko Kurvinen

jokiranta

Alokas
BAN
Perussuomalaiset toivoo presidentin estävän puolustusvoimien karsimisen

"Opposition mielestä varuskuntien lakkauttamiset ja muut säästöpäätökset on tehty poliittisin perustein. Kokoomuksen Esko Kurvisen mukaan ratkaisevassa roolissa olivat kuitenkin sotilaat.

- Perussuomalaisten eduskuntaryhmä kyseenalaistaa välikysymyksessään maamme johtavien puolustusasiantuntijoiden ratkaisut, totesi Kurvinen.

- Jokainen suomalainen voi pohtia kumman asiantuntemukseen luottaa enemmän Suomen puolustusvoimien johdon vai perussuomalaisten poliitikkojen"

Ehkä Kurviselle voisi myöntää moitteettomasta palvelusta ja hyvästä toimistokäyttäytymisestä ylennyksen kapteeniksi, kunniadiplomi-insinöörin arvon sekä sotilasansiomitalin, jollainen Pekka Haavistollakin on.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Esko_Kurvinen

Ylenkatsominen, kyyristely ja melko älyttömien argumenttien lataaminen tuntuu olevan lajityypillistä muillekin kuin Oulun ja Uudenmaa vaalipiirin valtakunnnablondeille.

- Jokainen suomalainen voi pohtia kumman asiantuntemukseen luottaa enemmän perussuomalaisten tohtoreiden vai kokoomuslaisten epäakateemisten poliitikkojen.

Mitä mieltä Skärdis on? Eikö ole hienoa, että meillä on näin hyvin koulutettuja ja hyvin käyttäytyviä mortteja, jotka pyrkivät sotilasurallaan eteenpäin eduskunnan peräpenkistä?
 
Katsokaapa piruuttanne puolustusministeriön johtohenkilöstön taustoja. Kaikki viisi päävirkaa on sotilaiden käsissä, ja arvatkaa kuka heidät on virkoihinsa siunannut?

Suomen virkamieseliitti (joka muuten on poliittisesti suuntautunutta; virat jaellaan puoluekortin perusteella) vie ja kansa vikisee. Kehysriihen leikkaus- ja veronkorotuslistoja odotellessa...
 
Back
Top