Paasikivi-inkarnaatio lainataan Gazaan

baikal

Supreme Leader
Hahmottelin tänään suutuspäissäni Rauhansopimusta Lähi-itään. Mietin, kuinka Paasikivi olisi laatinut ohjelman, jotta Gaza-Palestiina - Israel voisivat ryhtyä rauhaisaan eloon, lopulta. Kuvitteellinen Paasikivi matkustaa Gazaan ja aloittaa:

"Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku. Te asutte alueellisen sotilaallisen suurvallan naapurissa. Ottakaa jo jumalauta tästä onkeenne. Mahtava naapurinne on oivallinen kumppani taloudellisessa mielessä, kun lopetatte rähjäämisen ja tappelun hiomisen, saatana. Sodan lietsominen on lopetettava ja ääriainekset ajettava mereen. Kirjoittakaa niille pitkät passit vaikka etelä-Amerikkaan, niin minäkin tein vuonna - 45 Suomessa muutamille kenraaleille. Loppui joutava taivastelu. Pankaa pentunne kouluun ja huolehtikaa niistä, pääsevät aikanaan töihin, joita yhteistyö Israelin kanssa tulee poikimaan, saateri. Suhteiden järjestäminen Israelin kanssa avaa Teille mahdollisuuden kunnolliseen elämään. Jos teette näin niin teitä tullaan syyttämään suomettuneisuudesta, mutta onko muuta järkevää vaihtoehtoa? Ensimmäisen todellisen tilaisuuden tullen tätä nykyä kun jatkatte niin IDF lykkää teidät Välimereen, tilaisuus voi olla vaikka joku iso hässäkkä maailmalla, kun yleisön mielenkiinto on kohdistunut johonkin tosi suureen asiaan, perhana. Ei teidän tarvitse rakastaa juutalaisia, ei suomalaisetkaan aina rakasta venäläisiä perhana. Mutta vähitellen on päästy väljemmille vesille. "

Kommentoikaa toki.
 
Suomeenkin täytyisi saada Karjalan vapauttamista ajava järjestö, joka keräisi sympatiaa ampumalla raketteja Venäjän kaupunkeihin.
 
Jatketaas pyörän keksimistä: Miten olisi asiantuntijoiden vuokraus Israelista ja rakennusmateriaalien osto lainalla Israelista. Sitoutettaisiin näitä kahta jatkuvan eristäytymisen jälkeen toisiin rahalla? Palestiinalaiset alkaisivat pistää infraa kuntoon. Työvoimaa työhön, oppia ulkopuolelta.
 
Kuka nämä maksaa?

314244_448931748481824_739966892_n.jpg
 
Back
Top