Paatero Tukholman mellakoista: Voi tapahtua Suomessa

Tvälups

Ylipäällikkö
Paatero Tukholman mellakoista: Voi tapahtua Suomessa
il Perjantai 24.5.2013 klo 17.29

Poliisiylijohtaja Mikko Paatero sanoi tänään poliisien valajuhlassa pitämässään puheessa, että aggressiivisuus ja uhkailut poliisia kohtaan ovat lisääntyneet Suomessakin.

Poliisiylijohtaja Mikko Paatero sanoo poliisin kohtaamien aggressiivisuuksien lisääntyneen.

Paatero toteaa puheessaan Suomen turvallisuustilanteen parantuneen. Rikosten määrä Suomessa on viime vuonna selvästi laskenut.

Poliisin kohtaama aggressiivisuus ja uhkailu on kuitenkin Paateron mukaan lisääntynyt. Hän sanoo seuranneensa viime päivinä huolestuneena Tukholman öisiä tapahtumia ja Tanskan jengitaisteluita.

- Kysymys tietenkin kuuluu, voisiko vastaavaa tapahtua myös Suomessa vaikka meillä juuri nyt onkin rauhallista. Vastaus on: kyllä voi, Paatero sanoi.

Poliisiylijohtaja sanoo, että suurin syy tällaisten turvallisuusuhkien ilmenemiseen on syrjäytyminen. Paatero sanoo, että vaikka tärkeintä on nyt syrjäytymisen torjuminen, on poliisin varauduttava myös pahimman varalle.

- Olemme esittäneet poliisille hankittavaksi muun muassa uutta välineistöä ja asia on parhaillaan poliittisessa harkinnassa.

Sisäministeri Päivi Räsänen totesi eilen tiedotteessaan, että Tukholman tapahtumat on analysoitava. Hän arvioi, että Suomessa riski vastaaville tapahtumille on tällä hetkellä matala.

Myös Räsänen toteaa, että syrjäytymistä tulee ehkäistä. Tärkeää on, että maahanmuuttajataustaiset nuoret kokevat itsensä hyväksytyksi.
 
niin voi ja tulee tapahtumaan....

Tässä Tukholman lähiöt missä on palanut autoja, kouluja ja vandaliseerattu poliisiasemia ja kauppoja

Husby. Brandbergen, Bredäng, Farsta, Fittja, Flemingsberg, Fruängen, Hagalund, Hagsätra, Hjulsta, Husby, Jakobsberg, Jordbro, Kista, Norsborg, Rinkeby, Rågsved, Salem, Skarpnäck, Skogås, Skärholmen, Sollentuna, Solna, Spånga, Tensta, Vårberg, Vårby,

Nyt ne on levineet, Örebro, Borlänge, Uppsala, Åkersberga, Linköping
 
onko ne pelkästään ulkolaisia vai onko mukana kantaväestöä?
 
ulkolaisia
 
Vanha juttu mutta ajankohtainen.

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Vertailu+Ruotsi+ja+Suomi+k%C3%A4rjess%C3%A4+maahanmuuttajien+kotouttamisessa/1135264159754 kirjoitti:
Vertailu: Ruotsi ja Suomi kärjessä maahanmuuttajien kotouttamisessa
28.2.2011 18:21 A A
STT–TT
MIKA RANTA / HS

TUKHOLMA. Ruotsin lainsäädäntö antaa maahantulijoille parhaat lähtökohdat yhteiskunnassa toimimiseen, arvioi 31 maata kattava selvitys. Tuoreen selvityksen mukaan Suomi tarjoaa neljänneksi parhaat edellytykset kotoutumiselle.

Brittivetoisessa selvityksessä kiinnitettiin huomiota erityisesti työelämää, perheiden yhdistämistä ja syrjintää koskeviin lakeihin, joista Ruotsi sai huippuarviot. Vähemmän pisteitä tuli asumisoloista, koulutuksesta ja kansalaisuuden myöntämisestä.

Ruotsin jälkeen parhaiten vertailussa selvisivät Portugali, Kanada, Suomi ja Hollanti. Hännänhuippuna vertailussa oli Latvia.

Selvityksessä olivat mukana EU-maiden lisäksi Kanada, Norja, Sveitsi ja Yhdysvallat.

Vertailun oli tehnyt British Council, joka vaalii erityisesti Britannian kulttuurisuhteita muihin maihin.
 
Se on myös tästä kiini että Ruotsi on ottanut vastaan liian paljon maahanmuutajia pienellä ajalla.

Man har tagit emot för många - på för kort tid, hur ska de hinnas med att intregeras när inget funkar.

De är som ett badkar när det är fyllt med vatten så stänger man av kranen - men inte i Sverige...man fortsätter i sitt gamla spår o tar in fler....
 
Hejsan kirjoitti:
Se on myös tästä kiini että Ruotsi on ottanut vastaan liian paljon maahanmuutajia pienellä ajalla.

Man har tagit emot för många - på för kort tid, hur ska de hinnas med att intregeras när inget funkar.

De är som ett badkar när det är fyllt med vatten så stänger man av kranen - men inte i Sverige...man fortsätter i sitt gamla spår o tar in fler....

Milloin tulee aika, kun voidaan sanoa myös tämä: kaikki eivät edes halua "kotoutua" siinä merkityksessä, kun se tänään yritetään ymmärtää. Toisaalta aika moni kanta-asukaskin tippuu kelkasta jo peruskoulun jälkeen. Jotain viisasta ja oikeaa pitää tai pitäisi osata tehdä, onko politiikasta löydettävissä ratkaisu? Onko yhteiskunnissa tarpeeksi tahtoa ratkaista ongelmia vai tarvitaanko taas kerran helvetillinen mylläkkä ja sitten ollaan valmiita ratkaisemaan vissejä ongelmia? Näin vähän pelkään olevan.
 
Mieleen muistuu aika, kun palvelin noin 500 ruotsalaisen kanssa samassa paikassa. Ruotsalainen tuntui aina olevan hyvinkin korrekti, ystävällinen ja suvaitseva tyyppi. Jossain vaiheessa keskustelu kääntyi kulttuurillisiin eroihin (toimialueesta johtuen), uskontoihin ja maahanmuuttoon.

Yksi lause etenkin jäi mieleen:

"Älkää tehkö Suomessa samoja virheitä, mitä me olemme tehneet".
 
Saas nähdä kuinka pian Ruotsin poliisi ohittaa asevoimat panssariajoneuvojen määrässä.
 
JOKO kirjoitti:
Saas nähdä kuinka pian Ruotsin poliisi ohittaa asevoimat panssariajoneuvojen määrässä.

Nojaa, Ruotsin poliisi toimi "saadun tiedon mukaan" melko flegmaattisesti, lähinnä tyytyi varmistelemaan sitä, ettei kähinät leviä bättre folken hiekkalaatikoille. Ja poliisihan nimenomaan pyysi apuun riehuvan nuorison vanhempia ja sosiaaliväkeä. Liekö armeija omaksunut samat metodit? Jos venäläinen hyökkää Ruotsiin, niin ruotsiarmi ottaa yhteyden Venäjän Sotilaiden Äidit - järjestöön ja pyytää näitä kieltämään poikiaan?
 
winsu kirjoitti:
"Älkää tehkö Suomessa samoja virheitä, mitä me olemme tehneet".

Niin tätä olen sanonut täällää foorumilla monta vuotta.

Suomi teillä on lopputulos jo kädessä (facit) miksi tehdä samaa virhettä kuin Svean maa?
 
:D

Ullenhag-BBC-intervju_2.jpg
 
ctg kirjoitti:
onko ne pelkästään ulkolaisia vai onko mukana kantaväestöä?

ulkolaisia + äärivasemmistolaisia...Fittjassa 50-80 äärivasemmistolaisia + maahanmuutajat
 
JOKO kirjoitti:
Saas nähdä kuinka pian Ruotsin poliisi ohittaa asevoimat panssariajoneuvojen määrässä.

Niin ne uudet Patrian AMW:t....se oli siksi ne tilasi ne :D
 
Mainittakoon, että näin tuossa maininnan, että tämän vangitun "Suomalaisen" etunimi olisi Ahmed. Mutta tämänhan kaikki jo arvasivatkin, kun tyypistä levitetty kuva oli pitänyt sensuroida.
 
Ruotsalaiset vaan tykkää hulinoida. Vai olikos nämäkin suomalaisia.

Futiskaaos länsinaapurissa: "Suurin skandaali Ruotsin historiassa"
Maanantai 27.5.2013 klo 11.15
http://www.iltalehti.fi/jalkapallo/2013052717070321_jp.shtml

 
Last edited by a moderator:
Lujin hettä hintaa tulee olemaan 63 miljoona kruunua...ja 150 autoja paloi + kouluja, päiväkotia,ja paljon ikkunoita säretty...

Kyllä oli juhlat! :D
 
Olle Engström (M): Immigration in Sweden could lead to civil war

Where is Sweden going? I envisage a Sweden that within 20-30 years has completely lost control of the situation, with consequences that are frightening. Terrorism, violence and crime will increase in Sweden. And maybe we can also see in the longer term a full-scale civil war between religions like those who have been and are in Lebanon, Iraq and Nigeria, among others. The idea scares, but the way there is perhaps less than we can imagine, unless the current situation once and for all is solved. It is everyone's responsibility to find solutions.

http://www.bt.se/debatt/olle-engstrom-m-invandringen-i-sverige-kan-leda-till-inbordeskrig%283793858%29.gm#.UaWTTTQe0gA.facebook
 
Back
Top