Pahkasikaan verrattavat uutiset

Jokos tästä pelistä on joku ehtinyt pahoittaa mielensä ? Täynnä rasistisia stereotypioita Etelä-Amerikasta.

Katso liite: 53651

Onhan näitä pöyristymisen aiheita vielä lisääkin. Tiedostavat social justice warrior -ihmiset voisivat varmasti mieluusti kierittää tämän lautapelin suunnittelijan tervassa ja höyhenissä. Peli kun esittää kiinalaiset keltanaamaisina stereotyyppeinä.

 
''Sosiaalisessa mediassa alkoi villi keskustelu salaliitoista ja Twitterissä levitettiin arvailuja siitä, onko saksalainen opiskelija itse asiassa keksitty hahmo. Useissa viesteissä kysyttiin, onko kukaan todistetusti tavannut kyseistä saksalaista opiskelijaa.

Helsingin yliopisto kiistää salaliittoteorian ja vakuuttaa, että kyseessä on oikea ihminen.

– Hän on meidän vaihto-opiskelijamme eli hänellä on määräaikainen opiskelijaoikeus tämän syksyn, Helsingin yliopiston kansainvälisen koulutusyhteistyön palveluiden päällikkö Minna Koutaniemi kertoo.

Koutaniemi ei turvallisuussyistä kerro tarkemmin opiskelijasta.'' is
---

Todella toivon että ei koutaniemi puhu paskaa. JOS EI, Nyt kun keijo huomaa että yliopisto on sotkeutunut siimoihinsa, niin tänään tulee kyllä hammeri pöytää. Shakkimatti. Viihdyttävyyden vuoks toivon, että yliopisto puhuu paskaa. Realistisesti.. toivon että puhuu totta.
 
Eihän tähän tarvitisi kuin velvollisuudentuntoisen rasismin tunnistajan todeta, että on täysin aito opiskelijapersoona ja tuomitsee tällaisen rasismin, mikä liittyy millään tavoin afrikkaan (pl. kehitysapumiljardit)
 
”Harvoin tarjolla” ja ”tulevaisuuden potentiaali”, sanoo kiinteistönvälittäjä.

pahkasika10.jpg


Myynti-ilmoituksen mukaan talossa asumista ei suositella. Sitä ei myöskään saa purkaa. Lisäksi myynti-ilmoituksessa todetaan ykskantaan, ettei talon peruskorjaaminen ole kannattavaa eikä luultavasti edes mahdollista. Tontille ei myöskään saa rakentaa.


 
Viimeksi muokattu:
”Harvoin tarjolla” ja ”tulevaisuuden potentiaali”, sanoo kiinteistönvälittäjä.

Myynti-ilmoituksen mukaan talossa asumista ei suositella. Sitä ei myöskään saa purkaa. Lisäksi myynti-ilmoituksessa todetaan ykskantaan, ettei talon peruskorjaaminen ole kannattavaa eikä luultavasti edes mahdollista. Tontille ei myöskään saa rakentaa.

Purkukielto selittyy sillä, että talo sijaitsee alueella, joka on kaavoituksessa määritetty kulttuurihistoriallisesti ja kaupunkikuvallisesti arvokkaaksi. Tämän alueen rakennuksia ei saa purkaa ilman lautakunnan lupaa.

Rakennuskielto puolestaan johtuu siitä, että vanhan Herttoniemen asemakaavaa uudistetaan. Kun uusi kaava on vireillä, alueelle voidaan määrätä rakennuskielto. Rakennuskielto on voimassa 11.2.2022 saakka.

Eli helmikuun jälkeen voisi ehkä rakentaa, jos lautakunta antaa luvan purkamiselle. Jos sattuu olemaan lautakunnan jäsenen, tai useammankin hyvä tuttu ja on löysää se 300k, niin tuostahan saisi tontin...

Muiden taitaa kannattaa pysytellä erossa tuosta...
 
Afrikan Tähti-kohun aloittanut insta-tili oli perustettu 2/2021 ja nyt lakkautettu.

Keijotus näyttää yhä todennäköisemmältä. Viimeinen sinetti puuttuu vielä, ilmeisesti HY:n annetaan kaivaa itseään vielä hieman syvemmälle kuoppaan.
 
Tämä Keijo-gate alkaa olla aika mielenkiintoinen. Ei se Koskikaan ihan vakuuta vakuutteluineen nyt.
Paljon kertovaa on, ettei afrikantähtigatea enää käsitellä julkisuudessa, vaikka hetki sitten se oli viikon kuumaperuna. Asian julkisuus loppui kuin seinään. Näinä päivinä olisi pitänyt eri asiantuntijoiden kommentoida pelin rasistisuutta ja pohtia sitä, mikä on rasismia, vaan ei päästy sinne asti.
 
Back
Top