Pallolanka

Alphyddans Finest

Alikersantti
Mä luulen että kyse jostain isommasta. Lätkä on menettämässä koko kansan suosikkilajisi viittaa. Uusia sukupolvia (alle 25v) kiinnostaa futis trendikkäämpänä juttuna aika paljon enemmän.

Eipä tarvitse kun verrata HIFK:n matseja jäähallissa ja futiskentällä. Jälkimmäisissä tunnelma 100xparempi, ja katsojakunta huomattavasti nuorempaa.
 
Uusia sukupolvia (alle 25v) kiinnostaa futis trendikkäämpänä juttuna aika paljon enemmän.
Niinkö? En todellakaan ole samaa mieltä, vaikka futiksesta pidänkin.

Sen kyllä olen huomannut, että futiskannattajissa on kaikenlaisia hörhöjä enemmän.
 
Sen kyllä olen huomannut, että futiskannattajissa on kaikenlaisia hörhöjä enemmän.
Tämä toki totta, ja hyvä niin.

Kauden 2015 Stadin Derbyt olivat fiilikseltään jotain sellaista, mihin lätkäpuolella ei koskaan päästy. Ero valtava, futiksen eduksi.

Veikkausliigan (ja ykkösenkin) yleisömäärät muuten nousivat reilusti kaudella 2015. Lätkässähän käyrä näyttää rajusti alaspäin
 
En tarkoittanut normaalia kannattamista, vaan sellaista junttimaista "Haista vittu Sadik" käytöstä tai kansanmurhan toivomista ym.
Kyllä tätä löytyy halleistakin yhtä lailla. Siellä se on ollut pidempään ilmiö.

Uutisointi vastaavista jutuista lätkä/futis ympärillä on huvittavaa. Se mikä on futiskatsomossa huliganismia, on lätkäkatsomossa veljellinen paini tai nujakanpoikanen
 
Kyllä tätä löytyy halleistakin yhtä lailla. Siellä se on ollut pidempään ilmiö.
No ei. Enpä tiedä kannattajaporukoita jotka halleissa noin käyttäytyisi. Saman eron huomaa kun vertaa jatkoaikaa ja futisforumia. Toisella näistä sellainen "tappakaa tuomari" tyylinen diskurssi on ihan vakiokamaa, toisella ei.

Yksi mielenkiintoinen juttu on, että SVL:n porukat taitaa olla futismiehiä. Liittyykö se kyseiseen skeneen laajemminkin?
 
Yksi mielenkiintoinen juttu on, että SVL:n porukat taitaa olla futismiehiä. Liittyykö se kyseiseen skeneen laajemminkin?
Osa aktiiveista taitaa olla. Osa myös hokipuolella.

Jokereiden (lätkä) taustalla 90-luvulla vaikuttanut SPH oli täynnä äärioikeistolaisia. Muutama aktiivinaama edelleenkin vilahtaa kuvissa.

Futispuolen kovan linjan väestä enemmistö muuten antifa/vasurikaartia, ei suinkaan äärioikeistolaisia.
 
Futispuolen kovan linjan väestä enemmistö muuten antifa/vasurikaartia, ei suinkaan äärioikeistolaisia.
Joo, joskin en pidä äärivasureita yhtään äärioikeistoa parempana :D

Jääkiekkofanit tappelu Googleen, niin riittää pariksi illaksi luettavaa.
Nähdäkseni muutamien hörhöjen tappelut on eri asia kuin esim. se että joku futiskannattajaporukka hoilaa jotain "Vitun homoa" katsomossa ja sitä pidetään ihan normaalina touhuna.

Tiedä sitten onko pahin larppausinto futispuolella jo vähän laantumaan päin.
 
Kuinka paljon tätä vitun homon hoilamista sitten tapahtuu?
En tiedä, mutta vaikuttaa sitä enemmän tapahtuvan kuin jääkiekkopiireissä. Ei halleissa kannattajaporukat tuollaista joukolla hoilaa, korkeintaan yksittäiset hörhöt.
 
EM-kisat alkaa tänään. Saksahan ne voittaa, Ranskalle hopeaa. Toivon menestystä ainakin Puolalle, Ukrainalle, Islannille, Ruotsille, Sveitsille, Englannille, Tsekille ja Saksalle... :D

Jostain syystä Ranskalle en osaa toivoa menestystä, vaikka onkin kisaisäntä. Etelä-Euroopan maita en juuri sympatisoi tällä kertaa.
 
Ja Huuhkajat voittoon!

Markku Kanerva on tuonut kyllä uskoa tekemiseen. Paperilla ollaan heikompia kuin vuosiin, mutta kentällä nälkäisiä jätkiä oikein roolitettuna. Tästä on hyvä jatkaa.
 
Huuhkajat tällä hetkellä ihan karmean kovassa vedossa!

Kaikki (paperilla) kovimmat jätkät lopettaneet maajoukkueessa, ja silti jälki parempaa kuin koskaan. Huikeeeeta!
 
Jatkan yksinpuhelua, mutta jossain välissä Suomesta on tullut jalkapallomaa. Olemme vihdoin siis laskeutumassa puussa todellisten sivistyskansojen pariin.
 
Harmi että Pukki loukkasi koipensa, mutta onneksi Soiri ja Kamara ottivat ratkaisijan viittaa harteilleen. Pakko myöntää että "Rive" Kanerva on tuonut raikkaan tuulahduksen Huuhkajien tekemiseen!
 
Kohta mennään! Huuhkajat kohtaa Italian ja unelma arvokisoista alkaa jälleen kerran alusta.

Mitä mieltä? Onko mahiksia? Viisaammat sanovat, että Italia on niin kovassa murroksessa, että nyt olisi iskun paikka..
 
Back
Top