PAPU Etelä-pohjanmaa 23

Harjoituksen yhteydessä keskiviikkona 6. syyskuuta järjestetään viranomaisten yhteinen toritapahtuma kello 10.00–18.00. Toritapahtumassa mukana ovat esimerkiksi Pohjanmaan poliisilaitos, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue, Seinäjoen kaupunki sekä paljon muita toimijoita. Tämän lisäksi tapahtumassa on mahdollista tutustua Puolustusvoimien kalustoon. Paikalta löytyy myös Sotilaskoti. Tilaisuus on kaikille avoin ja ilmainen yleisötapahtuma, tervetuloa!
Hmm, pitää katsoa ehtiikö tuonne katsomaan mitä siellä on.
 
Hmm, pitää katsoa ehtiikö tuonne katsomaan mitä siellä on.
Ei siellä nyt kovin erikoista ollut, ilmatyynyalus jäi päällimmäisenä mieleen. Aavikkovärinen RG, spollemaija, poliisimaija, -mopo, -mökijä, rajan ilmatyynyalus peräkärryssä, pari lanssia, sotkuauto ja ELY:n lennokki laatikossaan sekä tietty MPK:n tyhjän oloinen koju. Sotkun munkki oli hyvää, mutta sotkutädit ihmettelivät, että mikä se tuollainen mies on joka ei kahvia tai teetä juo. o_O Rajan ilmatyynyaluksia en tiennyt kyllä olevan olemassa.

Taitaa olla juurikin tämä.
40f4d1a5-215f-bc8b-79d6-bf5b6679e7f6.jpg
 
Laivaston huippuprojekti. Ja perinteet jatkuvat... :ROFLMAO:
Tuulista on oma ketjunsa jossa sille voi nauraa, naurun syytä en kyllä ymmärrä: https://maanpuolustus.net/threads/ita-tuuli.7306/

Onko media vaikuttanut liiaksi mielikuvaan, että Tuuli olisi ollut epäonnistunut projekti mitä se todellisuudessa ei ollut vaan tavoitti ja ylitti PV vaatumukset.
Tuossa median juttua missä harmitellaa 16 miljoonan "tuhlausta", tuo 16 miljoonaa on pikku raha mutta tuolloin siitä sai ison jutun koska alusta ei loppujenlopuksi tarvittu.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top