Pariisissa ammuttu poliiseja

Korvataan kommunismis islamismilla. Vaihdetaan IRA:n ETA:n ja Baader-Meinhof ryhmän tilalle ISIS ja Al-Qaida ja korvataan Abu Nidal Osama bin Ladenilla niin voidaan kierrättää 70- ja 80- luvun lehtiotsikot sellaisenaan. Kaikki tämä on tehty ennenkin.

Jos jätetään ihonväri sikseen niin vasemmistoradikaalit olivat samanlaisia keskiluokkaisia asennevammaisia rähinöitsijöitä kuin äärimuslimit euroopassa nykyään. esim Andreas Baader syntyi keskiluokkaiseen saksalaiseen perheeseen.

Tämä kestää taas semmoiset 30 vuotta ennenkuin kalifaatti kokee saman kohtaon kuin maailmanvallankumous.
Paitsi että meininki on sama kuin 1200-luvulla. Islaminuskon reformaatiota odotellessa saattaa shampanjasta kuohu väljähtyä.
 
Korvataan kommunismis islamismilla. Vaihdetaan IRA:n ETA:n ja Baader-Meinhof ryhmän tilalle ISIS ja Al-Qaida ja korvataan Abu Nidal Osama bin Ladenilla niin voidaan kierrättää 70- ja 80- luvun lehtiotsikot sellaisenaan. Kaikki tämä on tehty ennenkin.

Jos jätetään ihonväri sikseen niin vasemmistoradikaalit olivat samanlaisia keskiluokkaisia asennevammaisia rähinöitsijöitä kuin äärimuslimit euroopassa nykyään. esim Andreas Baader syntyi keskiluokkaiseen saksalaiseen perheeseen.

Tämä kestää taas semmoiset 30 vuotta ennenkuin kalifaatti kokee saman kohtaon kuin maailmanvallankumous.

Voit olla oikeassakin. Joku asiantuntija, tutkija vai mikä lie olikaan totesi Tukholman jälkeen, että tämä ilmiö on tullut jäädäkseen ja kestänee sen parikymmentä vuotta...
 
Cheurfi aloitti rikollisen uransa jo nuorena ja syyllistyi muun muassa useisiin väkivaltaisiin ryöstöihin. Vuonna 2001 hän lopulta päätyi pidemmäksi aikaa kalterien taakse.

Tapahtumaketju alkoi, kun hän törmäsi varastetulla autolla päin toista autoa ja yritti paeta paikalta. Törmäyksen kohteessa olleessa autossa oli poliisiharjoittelija ja tämän veli, jotka lähtivät Cheurfin perään. Tuolloin 23-vuotias Cheurfi ampui molempia rintaan. Hänet saatiin myöhemmin kiinni.

Muutama päivä tapahtuneen jälkeen Cheurfi pyysi poliisivankilassa ollessaan lääkkeitä. Kun vartijana toiminut poliisi saapui paikalle, Cheurfi onnistui anastamaan tältä aseen ja ampumaan viisi laukausta. Poliisi haavoittui vakavasti keuhkoon ja jalkoihinsa.

Vuonna 2003 Cheurfi sai teoistaan, muun muassa kolmesta murhan yrityksestä 20 vuoden vankeustuomion. Se lieveni sittemmin 15 vuoteen.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201704212200106563_ul.shtml

Terroristien toimintaa verkossa seuraavan SITE Intelligence -yrityksen johtaja Rita Katz sanoo Twitterissä, että Amaqin julkaisu on erilainen kuin monet muut Isisin aiemmat vastaavat. Katz epäilee, että tällä kertaa Isis todella tunsi iskijän ja tiesi tämän aikeista etukäteen.
 
Voit olla oikeassakin. Joku asiantuntija, tutkija vai mikä lie olikaan totesi Tukholman jälkeen, että tämä ilmiö on tullut jäädäkseen ja kestänee sen parikymmentä vuotta...

Joo, en nyt löydä artikkelia, mutta hän puhui terrorin tyypillisestä elämänkaaresta. Erot kylmän sodan aikaisiin oli pitkälti se, että separatistit ja vasemmistoradikaaleilla oli selvät poliittiset vaatimukset (Baskit itsenäisiksi+tälläiset ehdot jne.). Jihadismi taas on ideologisesti uskonnollinen ja sen takia pirstaloitunut varsin rankasti. Osat ovat puhtaasti epäuskoisten lahtaamisesta kiinnostuneita, osa alkoi itsepuolustusjoukoista (esim: shiat vs. ISIS), jotkut ovat myös separatisteja (Kaakkois-Aasian vanhimmat ryhmät esimerkiksi).
 
Ei islamismi tule romahtamaan kuten kommunismi. Vertaus ontuu.

Pikemminkin voisi verrata siten, että nykypäivän vasemmistoterroristit ovat niitä henkilöitä jotka haalivat islaminuskoisia länsimaihin. Islamilaiset terroristit ovat sitten se pommi/ase jota vasemmistoterroristi välillisesti käyttää. Islamilaiset aseena valitettavasti ovat paljon voimakkaampia kuin kylmän sodan aikaiset välineet yhteiskunnan tuhoamisessa.

Euroopalla on tulevaisuuden kannalta vaihtoehtona:
1: Pysäytetään hallitsematon maahanmuutto. Muslimien suurempi syntyvyys pitää silti huolen siitä, että muslimien osuus väestöstä nousee. Pitkällä aikavälillä Eurooppa saattaa muuttua islamilaisekse.
2: Homma jatkuu nykyisellä leväperäisellä tyylillä. 30 ... 100 vuoden sisällä muslimit saavuttavat kriittisen väestöosuuden ja ottavat vallan itselleen. Koska tulijat ovat monella tasolla agressiivisempia kuin alkuperäisväestö, enemmistöä ei tarvita. Vääräuskoiset alistetaan ja länsimainen kristilliseen arvomaailmaan perustuva tapa elää häviää.
 
http://beta.oikeamedia.com/o1-15034
Blogi: Piia Kattelus (kesk.), pe 21.04.2017 10:14

"Lähiönuoret" teurastavat poliiseja Ranskassa

Torstaina 20.4.2017 kesken kiihkeimmän presidentinvaalikampanjan on Pariisissa terroristi ampunut kuoliaaksi poliisin. Kaksi poliisia on haavoittunut hyökkäyksessä vakavasti.

Suomen Poliisijärjestöjen Liiton jäsenlehdessä (Poliisi&Oikeus 1/2017) kerrotaan Ranskan
virkavaltaa koskettaneista vuoden 2016 poliisimurhista ja siitä, että poliisit kohtaavat työssään äärimmäistä väkivaltaa jopa alaikäisten taholta.

Lehdessä poliisien ammattiliiton pääsihteeri Jean-Claude Delage kertoo poliisin kimppuun
tappoaikeissa hyökkäävistä alaikäisistä "lähiönuorista": "Lähiöiden radikalisoituneiden perheiden nuoret pitäisi ottaa tarkempaan lastensuojeluviranomaisten seurantaan. Esimerkiksi Syyriasta palanneista ala-ikäisistä vain 21 on tällä hetkellä seurannassa."

Ennaltaehkäisyn lisäksi poliisien ammattiliitto toivoo "poliisin tappajille" riittävän kovia
rangaistuksia, koska viimeaikaiset tapaukset ovat osoittaneet, etteivät nykyiset rangaistukset
pelota poliisia kohtaan väkivaltaisesti käyttäytyviä alaikäisiä. Työolojen koventumisen vuoksi myös poliisien itsepuolustusoikeutta on lisätty lakimuutoksen avulla. Senaatin hyväksymä lakialoite tarkoittaa poliisien oikeutta ennakointiin, eli heidän ei enää tarvitse odottaa, että heitä ensin ammutaan.

Vuonna 2016 Ranskassa kuoli virantoimituksessa 26 poliisia ja 16000 loukkaantui. Poliisi&Oikeus-lehdessä kerrotaan tarkemmin kahdesta tapauksesta, jotka olivat harkittuja tappoja ja tappoyrityksiä.

13.6.2016 ranskalainen marokkolaistaustainen 25-vuotias Larossi Abballa tappoi Pariisissa asuneen poliisipariskunnan. Pariskunta työskenteli samalla poliisilaitoksella, mies poliisikomentajana ja avovaimo sihteerinä. Terroristi Abballan odotti talon pihassa siviilivaatteissa kotiin palannutta poliisimiestä ja puukotti tämän hengiltä kotiovelle.

Tämän jälkeen Abballa tunkeutui sisälle taloon ja puukotti kuoliaaksi avovaimon. Pariskunnan
kolmivuotias lapsi näki kaiken. Sohvalla istuva lapsi näkyy myös terroristin Facebookissa julkaisemalla videolla, jossa murhaaja uhoaa poliisiperheen lasta tarkoittaen "En tiedä vielä mitä tuolle teen". Kolmivuotias poika pelastui poliisin erikoisyksikön hyökätessä taloon ja ampuessa terroristin.

8.10.2016 Pariisin eteläpuolella sijaitsevan Vitry-Chatillonin kunnan pahamaineisen lähiön
valvontakamerat oli jälleen kerran hakattu rikki. Kameravalvonta haittasi 12 000 asukkaan lähiössä valtaa pitävien huumediilereiden kaupankäyntiä. Kameroita korjaamaan lähetettiin kaksi kahden poliisin partiota, kumpikin autolla.

Poliisiautojen saapuessa paikalle niitä kohti hyökkäsi rautatankoja aseina käyttänyt
parinkymmenen lähiönuoren jengi. Hyökkääjät heittivät autoja kivillä ja molotovin cocktaileilla.

Nuoret onnistuivat saamaan yhden polttopulloista poliisiauton sisälle ja telkeämään poliisiauton ovet niin, että poliisin jäivät loukkuun. Toisessa autossa olleet poliisit onnistuivat pelastautumaan paikalta. Poliisiharjoittelija selvisi lievin vammoin, mutta partiokaveri sai palo- ja sirpalevammoja.

Palavaan autoon jääneet kaksi poliisia vietiin sairaalaan kriittisessä tilassa. Heistä nuorempi oli vielä vuoden 2017 alussa sairaalahoidossa saatuaan vakavat 30 prosentin palovammat kasvoihin, käsiin ja keuhkoihin. Hänen parinsa, naispoliisi, sai 15 prosentin palovammat ja pitkän sairasloman.

Poliisipartioiden kimppuun tappoaikeissa hyökänneet olivat 15-19 vuotaita "lähiönuoria". Edessä loistava tulevaisuus ei päde näiden yhteiskunnan häpeäpilkkujen kohdalla. Toivottavasti Ranskan kansa äänestää viisaasti tulevissa presidentinvaaleissa.

OM60x60.jpg
 
En ole ehtinyt seurata tämän aiheen uutisointia. Mielenkiintoni kärkiosissa onkin:

1. oliko tekijä viranomaisen seurannassa
2. uskonnon arvaan
3. oliko hlöllä psykologisia ongelmia
4. käyttikö poliisi pysäyttävää voimaa
5. onko kehotettu olemaan pelkäämättä
6. joko isis on ottanut kunnian tapahtuneesta
7. mistä saapumiserästä hlö on:cool:
 
1. "Pariisin pääkadulla Champs-Élysées'llä torstai-iltana ammuskellut mies on jo kauan ollut poliisin seurannan kohteena". "Vuonna 2005 sama mies sai tuomion kolmesta murhan yrityksestä. Kaksi näistä kohdistui poliisiupseeriin". "Tämän vuoden helmikuussa mies pidätettiin jälleen, koska poliisi epäili hänen suunnitelleen poliisien murhaamista".
2. Tämä ei tietenkään liity mihinkään!
3. Toki, mikä muu syy voisi muka olla?
4. Käytti, toinen pääsi kuitenkin karkuun.
5. Ei saa antaa pelolle valtaa, muuten sataa kuulemma äärioikeiston laariin vaaleissa.
6. Kyllä.
7. "Miehen kerrotaan olevan 39-vuotias ja kotoisin Ranskan itäisestä Chelles'n esikaupungista". Kaikkihan ne on aina kotoisia koltiaisia, kunhan on vaan edes hetken ollut kirjoilla tai huutanut asyylia.
 
Mielenkiintoisinta tässä lienee selvitäänkö edes sunnuntai-iltaan asti ilman lisäiskuja. Vaikuttaa olevan sen verran mehukas iskun kohde tämä vaalitapahtuma/ajankohta "mielenterveyshäiriöisille" ja johan tässä oli alla kaksi kiinni saatua terroristia vain muutama päivä aiemmin. Saattaa siis äänestyspaikoillakin kävijöitä jännittää.
 
Viimeksi muokattu:
Voi Ranskaa. Aikansa haalivat welcome sitä porukkaa maahansa ja siitä valuivat sujuvasti ongelmiin tulijoiden kanssa. Nyt tämä on sitten tätä.
En kyllä omaa mieltäni heidän tilanteestaan pahoita, itsehän soppansa ovat keittäneet.
FN valtapuolueena kääntää suuntaa ja edessä tod. näk on melko avoin paikallinen taistelu siitä miten maassa eletään. Näyttää väistämättömältä.
 
1. "Pariisin pääkadulla Champs-Élysées'llä torstai-iltana ammuskellut mies on jo kauan ollut poliisin seurannan kohteena". "Vuonna 2005 sama mies sai tuomion kolmesta murhan yrityksestä. Kaksi näistä kohdistui poliisiupseeriin". "Tämän vuoden helmikuussa mies pidätettiin jälleen, koska poliisi epäili hänen suunnitelleen poliisien murhaamista".
2. Tämä ei tietenkään liity mihinkään!
3. Toki, mikä muu syy voisi muka olla?
4. Käytti, toinen pääsi kuitenkin karkuun.
5. Ei saa antaa pelolle valtaa, muuten sataa kuulemma äärioikeiston laariin vaaleissa.
6. Kyllä.
7. "Miehen kerrotaan olevan 39-vuotias ja kotoisin Ranskan itäisestä Chelles'n esikaupungista". Kaikkihan ne on aina kotoisia koltiaisia, kunhan on vaan edes hetken ollut kirjoilla tai huutanut asyylia.

Minusta kiusallisen usein tämä sama tarina.

Ranskassahan on todella paljon pohjois-afrikkalaisperäisiä ihmisiä....monessa sukupolvessa jne.
 
5.5 alkaa muuten jääkiekon mm-kisat pariisissa/Kölnissä... Saattaa ainakin Pariisissa olla aika tiukat turva järjestelyt.
Kunhan vaan ei tapahtuisi mithn.
 
"Kansallisen rintaman presidenttiehdokas Marine Le Pen hyötyy Pariisin torstain terroriteosta, arvelee Ranskaan ja populistisiin liikkeisiin erikoistunut tukija Laura Parkkinen."

As in... http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/...yotyy-ranskan-tuoreesta-terroriteosta/6399782

Populisti on sana jota käytetään liikaa epämiellyttävien faktojen verhoamiseen negatiiviseen valoon. Populistisiin liikkeisiin erikoistunut tutkija ei koe ilmeisesti kuolleita poliiseja kovin negatiivisena asiana.

"– Hän ei ehkä samalla tavalla pysty nyt hyödyntämään tätä tilannetta kuin silloin, mutta silti tämä luo hänelle mahdollisuuksia, Parkkinen jatkaa."

Paha ei ole pahaa. Paha on vain tilaisuus väärälle mielipiteelle. Sitä ei pitäisi hyödyntää/kertoa se tilanne. Asia markkinoi itse itsensä Marinen näkökannalta.

"– Populistit eivät ole maratoonareita. He pärjäävät lyhyen ajan, mutta pitkässä kampanjassa on vaikeuksia, koska ihmiset alkavat vähän kyllästyä."


No se on kyllä jännä... ihmiset kyllästyvät siihen että Champs-Élyséesllä saa luodista. Pitkässä juoksussa.
 
Viimeksi muokattu:
"Kansallisen rintaman presidenttiehdokas Marine Le Pen hyötyy Pariisin torstain terroriteosta, arvelee Ranskaan ja populistisiin liikkeisiin erikoistunut tukija Laura Parkkinen."

As in... http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/...yotyy-ranskan-tuoreesta-terroriteosta/6399782

Populisti on sana jota käytetään liikaa epämiellyttävien faktojen verhoamiseen negatiiviseen valoon. Populistisiin liikkeisiin erikoistunut tutkija ei koe ilmeisesti kuolleita poliiseja kovin negatiivisena asiana.
Tottakai kaikki viat on äärioikeistossa, populisteissa, rasisteissa ja mitä näitä nyt onkaan. Älkää vaan jumalauta vahingossakaan miettikö todellisia syitä, syytelkää ja jatkakaa samaan malliin, sota tästä vielä saadaan.

Tuonkin "erikoistutkijan" taustoja kun jaksaisi kaivaa, niin hyvin tod.näk löytyisi se normaali mokutus-yhteys.
 
Paljonko maksaa veronmaksajille 100 poliisia ottamassa kiinni viittä jihadistia yhden yön Saksassa? Mistä se on pois?
 
Back
Top