Patrian Land-liiketoiminnassa YT-neuvottelut

  • Viestiketjun aloittaja Deleted member 266
  • Aloitus PVM
D

Deleted member 266

Guest
Patrian Land-liiketoiminnassa aloitetaan koko henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut Hämeenlinnassa ja Tampereella. Neuvottelujen taustalla ovat tuotannollis-taloudelliset syyt tilausmäärien vähentyessä voimakkaasti meneillään olevien toimitusprojektien päättyessä. Liiketoiminnan kilpailukyvyn ja tehokkuuden turvaamiseksi sekä hallinnon keventämiseksi työnantaja harkitsee myös toiminnan uudelleenorganisointia. Yhteistoimintaneuvotteluissa pyritään löytämään uusilla toimintamalleilla, työtehtävien järjestelyillä sekä lomautuksilla vaihtoehtoja irtisanomisille. Yhteistoimintaneuvottelut voivat johtaa enintään 120 henkilön irtisanomiseen tai työsuhteen ehtojen muuttumiseen ja lisäksi mahdollisiin lomauttamisiin koskien enintään 20 henkilöä.

Järjestelyiden yksityiskohdat ja toteutettavat toimenpiteet tarkentuvat neuvottelujen aikana.
 
Taitaa olla kolmannet YT-neuvottelut vuoden sisään?
 
Käsitykseni on että Patrialla ei mene erityisen huonosti vaan siitä että iso osa myydyistä tuotteista tuotetaan tilaajamaassa. Ei ole työtä kokoonpanopuolen porukalle. Onko näin?
 
Aikasta paljon lisenssillä tuotetaan noita patrian tuotteita. Samalla tavalla kuin meillä kootan/kunnostetaan HN ja NH kalustoa, mikäli olen oikein ymmärtänyt.
 
Back
Top