Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

Patrian rakenne muuttuu

Viestiketju osiossa 'Kotimaan uutiset' , aloittaja Museo, 15.04.2010.

 1. Museo

  Museo Eversti

  Liittynyt:
  09.04.2010
  Viestejä:
  1,511
  Tykkäykset:
  601
  Pisteet:
  316
  Vanhempi kollega opasti joskus organisaatiomuutosten merkityksestä. Hänen mukaansa organisaatiomuutosta voi verrata kanien käyttäytymiseen. Vaaran uhatessa kanit menevät koloihinsa ja tulevat sitten aikanaan takaisin maan pinnalle. Kanien paikka muuttuu, mutta samat kanit siellä edelleen pomppivat...

   
 2. setämies

  setämies Kenraali Mod Lahjoittaja

  Liittynyt:
  09.04.2010
  Viestejä:
  2,631
  Tykkäykset:
  2,031
  Pisteet:
  636
  Ottaen kuitenkin huomioon patrian tarjoamien tuotteiden monimuotoisuuden ja muutenkin laajan konsernin, niin aika loogisiltahan nuo muutokset vaikuttaa.

  Yksi asia mikä kuitenkin pistää silmään, on selkeä keskittyminen ajoneuvo- ja heitinkaluston myynnin kehittämiseen perustamalla Patria Land Systems. Ainakin ulospäin näyttää siltä, että ongelmat vaunukaupoissa ovat tuoneet painetta saada lisää myyntiä. Samalla yhtiö taitaa keskittyä yhä enemmän AMOS ja NEMO konseptien markkinointiin.

  Kuten museo sanoi: Samat kanit se siellä pomppivat, mutta mielenkiinnolla seuraan onko tällä vaikutusta myyntiin. Olisiko esimerkiksi pikkuhiljaa aika merkittävälle AMOS kaupalle?
   
 3. Mainos 4. baikal

  baikal Ylipäällikkö Mod Lahjoittaja

  Liittynyt:
  11.04.2010
  Viestejä:
  18,973
  Tykkäykset:
  24,103
  Pisteet:
  1,286
  AMOSTA olisi hituspikkusen helpompi myydä sitten, kun se rupee olemaan suunnilleen valmis. Olisihan se lottopotti, jos joku iso sotavaltio innostuisi maksamaan kehityskuluja oikein ruttoisalla lompakolla, vaan ei taida napsahtaa.
   

Jaa tämä sivu