Perussuomalaisten sikailut

Status
Suljettu uusilta vastauksilta.

Heikki

Majuri
Ketjun https://maanpuolustus.net/threads/demareiden-sikailut.7029 innoittamana ja siellä kirjoitelleiden ihmisten pyynnöstä:

Keravalainen perussuomalaisten kuntavaaliehdokas tuomittiin Tuusulan käräjäoikeudessa vuonna 2017 kolmeksi vuodeksi vankeuteen entiseen avovaimoonsa kohdistuneista kahdesta raiskauksesta, vapaudenriistosta, pahoinpitelystä ja yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä.
Ilmeisesti samaa miestä syytetään 13-vuotiaan raiskausyrityksestä.

Perussuomalaisten Urjalan paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Arto Lehtonen sai 14.2.2017 Pirkanmaan käräjäoikeudessa yhdeksän kuukauden ehdollisen vankeustuomion lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja pahoinpitelystä.

Etelä-Pohjanmaalla perussuomalaisten kuntavaaliehdokas oli edellisenä vuonna (2016) saanut 5 kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Samalla miehellä on myös pahoinpitelytuomio vuodelta 2014.

Entinen perussuomalaisten Kotkan kaupunginvaltuutettu Arto Hirvonen osti Lahdessa alaikäiseltä seksuaalipalveluja vuonna 2015. Hänet oli kyllä erotettu perussuomalaisista edellisenä vuonna.

Lahden perussuomalaisten kuntavaaliehdokas ja hallituksen varajäseneksi valittu Jari Kanerva sai vuonna 2017 Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa kahdesta raiskauksesta ja pahoinpitelystä kahden vuoden ja yhdeksän kuukauden vankeusrangaistuksen.

Teuvo Hakkarainen, törkeä varkaus, rattijuopumus, pahoinpitely ja seksuaalinen ahdistelu.

Risto Helin, tuomittiin 2015 törkeästä parituksesta. Vaasan kaupunginvaltuustoon PS:n listoilta valittu mutta eronnut ryhmästä.

Kauempaa menneisyydestä (sieltä Rinteen "hassun laskutushistorian" ajoilta) voisi mainita seuraavat:

Carl J. Danhammer (alk. Jouko Kalevi Juvonen): vuoden 2004 PS:n kuntavaaliehdokas ja hetkellisesti eduskuntavaaliehdokas vuonna 2006, kunnes vanha raiskaustuomio tuli julkisuuteen. Törkeitä petoksia tuon lisäksi.

PS:n "työmies" Matti Putkonen tuomittiin vuonna 1990 raiskauksesta kahdeksan kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Hän oli tuolloin SDP:n jäsen.

Turun perussuomalaisten puheenjohtaja (vuonna 2012) Timo J. Laihinen on tuomittu vuonna 2002 kuuden kuukauden ehdolliseen vankeustuomioon väärennöksestä. Vaihtoi sittemmin Kokoomukseen.
 
Siitä vain lisäilemään, sana on vapaa. :)

Itse kysymykseen ei kuitenkaan vastattu.

Jussi Halla-Aho tuomittu uskon rauhan rikkomisesta ja kansan ryhmää vastaan kiihoittamisesta. Aika janaa en osaa sanoa.

Tony Halme. Rattijuopumus, salakuljetus, laittomaan tuontitavaraan ryhtyminen, ampuma-ase rikos, varomaton ampuma-aseen käsittely ja huumausaineiden käyttörikos. Aikajanaa en osaa tarkentaa. Ja saattoi olla muitakin rikoksia.

James Hirvisaari. Kiihoitus kansanryhmää vastaan.

Mika Niikko. Varkaus. Maksuväline petos. Auto varkaus ja ajoi suojatiellä kolarin jalankulkijan kanssa. Aikajana joskus 1990?
 
Itse kysymykseen ei kuitenkaan vastattu.
Äh, sori. Koska oletan, että PS:n kannattajakunnassa nuo "kiihoitus kansanryhmää vastaan" eivät herätä samanlaista pahennusta ja keskustelu siirtyisi sananvapaudesta jankkaamiseen (saatan hyvinkin olla väärässä), Halme on jo kuollut ja hän sekä monet muut tapahtumat ovat jo viime vuosisadalta. Putkosen otin menneisyydestä mukaan koska hän on vielä vaikuttamassa puolueessa, Niikkokin olisi varmaan pitänyt samalla perusteella.
 
Äh, sori. Koska oletan, että PS:n kannattajakunnassa nuo "kiihoitus kansanryhmää vastaan" eivät herätä samanlaista pahennusta ja keskustelu siirtyisi sananvapaudesta jankkaamiseen (saatan hyvinkin olla väärässä), Halme on jo kuollut ja hän sekä monet muut tapahtumat ovat jo viime vuosisadalta. Putkosen otin menneisyydestä mukaan koska hän on vielä vaikuttamassa puolueessa, Niikkokin olisi varmaan pitänyt samalla perusteella.

Omasta mielestäni ei ole mitään merkitystä millainen rikos tai milloin se tapahtui. Historia on mielestäni sitä varten, että tapahtumat tallennetaan sinne mieluummin kaikkinensa kuin valikoivasti.
 
Miten Halla-ahon avioliiton ulkopuoliseen lapseen suhtaudutaan arvokonservatiivien piirissä? Sanna Marin on luokiteltu epäkelvoksi vanhempian takia mutten ole nähnyt raamattupiirien pitäneen ääntä mestarin "syntisistä" teoista.
 
En ole nähnyt perhetaustan motivoimia mainintoja Sanna Marinin epäkelpoisuudesta.
 
Toivottavasti Heikillä on vapaata töistä...vielä Keskusta,Vihreät,Kokoomus,RKP,KD -ketjut perustamatta!
 
...mutta voitko Hessukka sanoa,mikset perustanut näitä sikailu-ketjuja jo aiemmin vaikka silloin aikoinaan kun sahuria ryöpyteltiin!? Olisit silloin tonkinut kaikista puolueista tuomioita saaneet? Tätä ihmettelen kauhiast`
yleissivistäviä ketjuja tosin,mukava lukea!

Odottelen fallos ojossa muidenkin puolueiden ketjuja, muutenhan tälläinen ulina sulaa katkeruuteensa...
 
En tiedä, kumpaan ketjuun kaveri kuuluu, kun hän on joko oikeistovassari tai vasemmistopersu:

Heikki Parviainen.

Entinen(?) Nummi-Pusulan kunnanvaltuutettu ja sivistyslautakunnan jäsen, valittiin perussuomalaisten listoilta 2008 ja liittyi 2011 vasemmistoliittoon.

Rikokset: Pahoinpitely, liikenneturvallisuuden vaarantaminen sekä törkeä pahoinpitely, jonka uhri halvaantui.

 
Äh, sori. Koska oletan, että PS:n kannattajakunnassa nuo "kiihoitus kansanryhmää vastaan"

Niin koska korkein oikeus on lopulta vain poliittinen toimija, muutaman ihmisen mielipide joka stalisnistiseen tyylin löytää rikoksenkin kunhan syyllinen on tunnistettu...

1576073808122.png
 
  • Tykkää
Reactions: KIM
Status
Suljettu uusilta vastauksilta.
Back
Top