Pikku-uutisia Suomesta

DC-3 lensi just yli. Menossa kentälle? Malmi/Vantaa?
Sieltä se vanha rouva tuli ja sinne se meni. Täällähän se pyörii vähän väliä. Itsekin katselin sitä ikkunasta kun alkoi kuulua tuttua pörinää taivaalta.
 
Lentelee Helsingin-Vantaalta kesäaikana varmaan lähes päivittäin rinkiä Tikkurilan ympäristössä. Helppo tunnistaa tähtimoottorien äänestä.
 
Näin joku Suomessa edelleen jatkaa venäjän kauppaa..


Onkohan johonkin kerätty ja ylläpidetty lista yrityksistä, jotka edelleen käy kauppaa Venäjällä?

Tarinamme
Me Simillä valmistamme omassa tehtaassamme Tampereella skandinaavista kosmetiikkaa puhtaista raaka-aineista aurinkoenergian voimin. Meille sensitiivisyys ja kotimaisuus merkitsevät vahvuutta olla oma itsemme. Arvomme kumpuavat pohjoismaisesta elämäntyylistä, jossa puhtaus, laatu ja selkeä design ohjaavat toimintaamme.

Vastuullisia valintoja​

Olemme kasvaneet kovalla työllä suomalaisena perheyrityksenä, jonka juuret ovat syvällä maaperässämme. Meille on tärkeää noudattaa ympäristöä kunnioittavia toimintatapoja, noudattaa harkittua kuluttamista ja elinkaariajattelua. Tuotteemme syntyvät tarkkaan harkituista ja valituista raaka-aineista hyvien ja ympäristöä kunnioittavien valmistusprosessien tuloksena.

Ihmiset​

Tasapainoinen elämä ja hyvinvointi näkyy paitsi hiuksissa, se näkyy myös kaikessa tekemisessä. Meille yritys ei ole mitään ilman henkilökuntaa. Ihmisiä, jotka jakavat yhteisen työyhteisön ja tavoitteen, jonka eteen tehdään töitä lähes joka päivä. Me yhdessä haluamme tehdä töitä niin kampaajien paremman työturvallisuuden kuin myös tuottaa kaikille asiakkaillemme hyviä hetkiä tuotteidemme parissa.
 
Irtoaisikohan keneltäkään tiivistelmää artikkelin sisällöstä? On nimittäin maksumuurin takana:


Kyseessä siis oikeasti ateistien lafka, ei aito satanistiporukka, joka hyödyntää Yhdysvaltain perustuslain takaamaa kaikkien uskontojen tasavertaista kohtelua fundamentalistikristittyjä vastaan. Esimerkkinä Utahissa hiljattain voimaan tullut "epäsiveellisten sisältöjen" kielto, joka oli tietenkin suunnattu maallisia hömpötyksiä vastaan, mutta jonka avulla saivat (ainakin hetkeksi) kiellettyä myös raamatun.
 

Juuri äsken kurkkasin ja lukeminen pysähtyi ingressiin: "järjestöllä on myös Suomen-osasto, johon kuuluu kymmenkunta satanistia.".

Eli Suomen merkittävin sanomalehti uutisoi kymmenen henkilön kerhosta, ja lähettänyt ihan toimittajan haastattelemaan? Seuraavaksi sitten varmaan juttua jostakin Mustanaamio-kerhon alajaostosta tai Harry Potter -fanien kirjakerhosta.
 
Tuolle paikalle pitäisi löytää jatkaja. Tämä on kansanperinnettä, ei mikään tavallinen ravintola.

Vain yhtä ruokalajia vuosikymmenet tarjonnut ravintola sulkee ovensa – Lemin säräravintola ei jatka, vaikka kesä oli ennätysvilkas​


 
Tuolle paikalle pitäisi löytää jatkaja. Tämä on kansanperinnettä, ei mikään tavallinen ravintola.

Vain yhtä ruokalajia vuosikymmenet tarjonnut ravintola sulkee ovensa – Lemin säräravintola ei jatka, vaikka kesä oli ennätysvilkas​


Pari kertaa tuolla tullu käytyä syömässä opintojen aikana. Harmi et loppuu.
 
Jos kiinnostaa, niin Pt-median mukaan Telegramista löytyy ryhmä, jossa jaetaan satoja filmiklippejä, joissa uussuomalaiset nuoret alistavat ja pahoinpitelevät suomalaisia nuoria. Katsoin tuon Telegram-ryhmän ja onhan siellä sellaista filmiä, että aiheuttaa raivokohtauksen.

 
Back
Top