Pimeänäkö silmätipat

Suutari

Majuri
Tuli hauska artikkeli vastaan. Muutamat Pelle Pelottomat olivat tehneet koktailin jota silmiin laittamalla saatiin parannettua pimeänäkökykyä.

http://io9.com/this-biohacker-used-eyedrops-to-give-himself-temporary-1694016390

Ei tarvitse siis piikittää silmmunaan sitä ainetta, vaan ihan silmätippoina laittamalla toimii. Tämähän olisi mielenkiintoinen tutkimuskohde vaikka PVllekki, ja esimerkiksi timppatouhuihin muutamat silmätippapurkit mukaan. :p

Ps. sen verran näyttää samalta touhu kuin Riddick elokuvissa, että pulssihan tässä nousee.
 
Hurjaa touhua. Ei kovin käytännölliseltä vaikuta... Aineen vaikutusta ei saa heti pois kun taas valonvahvistimen voi nostaa otsalle. Vai tulisikohan tippojen mukana automaattisesti tummenevat lasit :cool:
 
Siis eikös tää ole sitä samaa tavaraa ehkä hitusen vahvemmalla koktaililla mitä pistetään näkötutkimuksissa ennen laser leikkausta? Siinä ainakin silmien pupilit kasvavat aika isoksi ja näyttää juuri tuolta mustasilmältä. Ei ihan noin pahalta kuitenkaan.
Vaikutus kesti minulla kuitenkiin about 12h ja sai aurinkolasit päässä kulkea valosalla, voisi yöllä toimiakkin mutta vaikutusaika on niin pitkä että aamulla olisi aika keljut oltavat.
 
Back
Top