Presidentinvaalit 2024

Late

Kersantti
Ei Halla-ahosta pressaa tule vaikka haluaakin. Oletteko todella noin ulapalla siitä mitä enemmistö suomalaisista ajattelee persuista? Suomalainen äänestää varman päälle.
En nyt ihan noin varma tästä asiasta olisi. Tiedän itsekin useita henkilöitä jotka eivät äänestä Perussuomalaisia puolueena, mutta voisivat Halla-ahoa äänestää. Ja toisaalta, tuon sanomasi voisi kääntää toisinpäin koskemaan mitä tahansa puoluetta. PS kuitenkin kannatukseltaan ylivoimaisesti suurin puolue Suomessa tällä hetkellä.
 

Tetra

Respected Leader
BAN
Tähän skabaan on vielä yli neljä vuotta ja paljon ehtii tapahtua ennen kisapäivää.

Jussi Halla-ahoa, Elina Lepomäkeä ja Erkki Liikasta tuskin ihan hirveästi presidenttiys kiinnostaa...
 

vilval

Kapteeni
Hakkarainen Teuvo olis paras mies tuohon hommaan,
Galluppia suoritin tästä asiasta, moni arveli että voisi päästä kakkoskierrokselle tämä Hakkarainen kun nyt pääsee ensin
Unionin kuvioista sisälle eikä lähtisi lobbariksi 2024..
 

Sardaukar

Greatest Leader
BAN
Galluppia suoritin tästä asiasta, moni arveli että voisi päästä kakkoskierrokselle tämä Hakkarainen kun nyt pääsee ensin
Unionin kuvioista sisälle eikä lähtisi lobbariksi 2024..

Saakohan uudet hampaat sopimaan 2024-kampanjaa varten....


Teuvo Hakkarainen hankki Hondurasista uudet hampaat – turvotuksen laskettua paljastui ongelma: ”Pikkaisen vaikea puhua”
 

PSS

Ylipäällikkö
Saakohan uudet hampaat sopimaan 2024-kampanjaa varten....


Teuvo Hakkarainen hankki Hondurasista uudet hampaat – turvotuksen laskettua paljastui ongelma: ”Pikkaisen vaikea puhua”
Tietääkö tai ymmärtääkö kukaan, miksi Teuvo teki tuon operaation Hondurasissa?
 

Herman30

Greatest Leader
Kyllä minä sen hommam mielummin ja turvallisemalla mielellä teettäisin Suomessa. Tai edes Brysselissä. Kai Teuvolla säästöjä on ja nythän alka mepin palkkakin juosta ja se ei ole pieni se.
 

Sardaukar

Greatest Leader
BAN
Tietääkö tai ymmärtääkö kukaan, miksi Teuvo teki tuon operaation Hondurasissa?

Tuossa se Teuvon omalla suulla kerrotaan...(pun intended):

– Ei Suomessa olisi saanut laitettua niin nopeasti, ja se olisi ollut hirmukallista.


Remontti maksoi Hakkaraisen mukaan 12 000 euroa. Hän arvioi, että Suomessa yhden implantin hinnaksi olisi tullut 3 700 euroa.

Hakkaraisen mukaan hampaat ovat hyvät, ja pihviäkin voi jo syödä. Europarlamentaarikon hymy vaikuttaa nyt puhtaan valkealta, mutta pientä viilausta ”legot” silti kaipaavat.

 Pikkasen soperran vielä. Mun täytyy pikkasen kaventaa niitä takaa, kieli jää kiinni, Hakkarainen sanoo.


Eli Teuvo on kuin Tankki täyteen-sarjan Sulo Vilen...ostin kun sain halvalla... :D
 

Sardaukar

Greatest Leader
BAN
Mepillä (suomalaisella) netto 6800 + 4500 veroton kulukorvaus. Sekä veroton 320 päiväraha jokaisesta virallisesta kokouksesta.

Kelpais mullekin.

En tosin oikeestaan kadehdi vaikka aika komeet on palkat...mutta monet valtionyhtiöiden tms. porukat vetävät komeempia.
 

Protheon_93

Ylipäällikkö
Siitä huolimatta Väyrynen ei ole koskaan onnistunut pääsemään toiselle kierrokselle. Hänet on viime hetkellä taktikoitu pois.
Taktikoitu pois? Tuolla tarklitat varmaankin metian harrastamaa ilkeää metiapeliä Paavo-messiasta Suomen ennaltamäärättyä pelastajapresidenttiä vastaan, koska koko Suomen maan metia vaan vihaa parka Paavoa täydestä sydämestään estäen Paavoa viemästä Suomea uudelle kulta-ajalle. #ilkikurinen-mediapeli
 

Protheon_93

Ylipäällikkö
Sinänsä Presidentiksi pyrkimistä kehäpoliitikoilla varmasti vähentää se, että Presidentin valtaa on niin rajusti karsittu viime vuosina. Enemmän hamuillaan Pääministeriksi nousua.
 

Tetra

Respected Leader
BAN
Tietääkö tai ymmärtääkö kukaan, miksi Teuvo teki tuon operaation Hondurasissa?
Hakkaraisen Teuvolle Honduras ja muutama muu kyseisen alueen maa on entuudestaan tuttu, mies on nimittäin myynyt sahan sinne ja opastanut paikallisia sahan käytössä. Varmaan tämä on vaikuttanut päätökseen laittaa hampaat kuntoon nimenomaan Hondurasissa, luulenpa että Hakkarainen ei olisi lähtenyt Hondurasiin hammaslääkäriin ellei maa olisi entuudestaa tuttu. Muuten en tiedä Hondurasista, mutta kyllähän tuonne Väli-Amerikkaan lääketieteellisiä turisteja matkustaa.

Iltalehden juttua ei enää löydy IL:n sivuilta, mutta juttu oli kopioitu muualle:

Hakkarainen on kulttihahmo Hondurasissa
Tiistai 28.2.2012 klo 07.27

Rasistiksi leimattu kansanedustaja Teuvo Hakkarainen on Hondurasissa kultti-hahmon asemassa.

Ulkoministeriön entinen metsäalan asiantuntija, Matti Kontro on nähnyt Väli-Amerikassa, millaisen vaikutuksen Teuvo Hakkarainen on tehnyt paikallisiin. (ISMO VORNANEN)
Hänen entinen sahansa on myyty huumejengeistään tunnettuun kehitysmaahan.

Hakkaraisen sahateollisuuden mallia on kopioitu Hondurasin ja Nigaraguan sahoilla. Kansanedustajana Viitasaaren mies neuvoo suomalaisia päättäjiä, miten kehitysyhteistyörahat eivät häviä poppaukkojen taskuihin.

Maineensa Hakkarainen loi 1990-luvun alkupuolella, jolloin hän möi vanhan sahansa Hondurasiin. Sitten suomalaissahuri kävi vapaaehtoistöinään kymmenkunta kertaa kouluttamassa paikallisista pyörösahojen teroittajia ja käyttäjiä. Hakkarainen arvosteleekin perinteistä kehitysyhteistyötä tehottomaksi.

- Kehitysyhteistyön nimissä lähetään usein kalliita koneita köyhiin maihin. Niille käy usein kuin venäläisille panssareille, ruostuvat paikoilleen. Koneiden käyttäjille pitää opettaa perustaidot ja kuinka vempaimet huolletaan, neuvoo Hakkarainen.

Hakkaraisen asiantuntemuksella Hondurasin sahalle hankittiin varaosia ja työkaluja Suomesta.

- Järjestelmän pitää toimia investoinnin jälkeenkin. On huolehdittava, että poppaukot eivät pilaa koneita. Kävin itse valvomassa Väli-Amerikan poikien touhuja, etteivät kehitysrahat mene korruptoituneen koneiston taskuihin.

"Jokainen tuntee"

Väli-Amerikassa 13 vuotta ollut ulkoministeriön tekninen maajohtaja tutustui Hondurasissa Hakkaraiseen. Kontro sanoo, että harva tietää, miten tunnettu henkilö Hakkarainen on Väli-Amerikassa.

- Jokainen sahamies Hondurasissa ja Nicaraguassa tuntee Hakkaraisen. Milloin tahansa hän tuleekin Väli-Amerikkaan, miehelle tarjotaan ilmainen ylöspito. Paikalliset ihastuivat Hakkaraisen kansanomaiseen tyyliin ja huippuluokan ammattitaitoon.

Kontro sai puhelinsoiton Hondurasista, kun Hakkaraisesta tuli kansanedustaja.

- Puheet Hakkaraisen rasismista olivat kantautuneet Hondurasiin asti. Paikalliset ystävät soittivat, että jos Hakkarainen on rasisti, ei ulkomaalaisilla Suomessa ole mitään hätää.

Kontro sanoo, että Suomi saisi ottaa oppia Hakkaraisen kehitysyhteistyömallista.

- Viitasaaren miehen sahakaupoissa ei ole tuhlattu valtion rahoja. Pääomat ja osaaminen siirtyivät yritykseltä yritykselle.

ISMO VORNANEN
 
Top