Presidentinvaalit 2024

Jussi Niinistö, jos palaisi Halla-ahon riveihin, olisi varmasti varteenotettava ehdokas.
 
Hyvin sanottu. Hyvin samoilla perusteilla itsekin arvostan istuvaa ylipäällikköä. On pitänyt koko ajan päänsä kylmänä. Ei provosoidu. On ajoittain vaikeaselkoinen, myönnän. Turpo-linja lienee se, että Venäjä ei muodosta tällä hetkellä akuuttia uhkaa. USA:n kanssa kannattaa olla läheisissä hyvissä suhteissa siitäkin huolimatta että Trump on mitä on. NATO-jäsenyyttä ei kannata ajaa koska se ei kansan ylivoimaiselle enemmistölle kelpaa alkuukaan. Omasta puolustuskyvystä ja valmiudesta on sentään pidetty kiinni.
Niinistö ajattelee, että jos jotenkin onnistuu pitämään välit USA:han 2020 asti, niin ehkä sitten helpottaa. Tähän mennessä Suomella on ollut sekä Venäjälle että USA:lle aina jotain tarjottavaa.
 
Todennäköisesti seuraavaksi presidentiksi valitaan joku ulkopoliitikassa profiloitunut.
Ottaen huomioon presidentin roolin, omasta mielestäni ulko - ja turvallisuuspolitiikassa profiloituminen on eduksi. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa valtioneuvoston kanssa ja toimii Puolustusvoimien Ylipäällikkönä. Täten näkisin itse Jussi Niinistön hyvänä mustana hevosena seuraavaksi presidentiksi.
 
Miksi ei onnistuisi pitämään? Mitä näet haasteina? Välithän ovat ehkä parhaimmat vuosikymmeniin. Ja ehkä osaksi myös siksi että meillä on niin hyvä presidentti.
Ainakin minusta vaikuttaa siltä, että Trump tykkää Niinistöstä ja tulee hänen kanssa hyvin toimeen ja heillä kemia toimii ja dynamiikka pyörii hyvin, vaikka välillä Trumpin sanomiset vähän särähtää Niinistön korviin kuten haravoinnit metsissä. :D

Ja ovathan he molemmat seitsemänkymppisiä sukupolvea nuoremman naisen kanssa naimisiin menneitä nuoren lapsen omaavia isiä.
 
Minä haaveilen lesbosta preisidenttinä. Olisi siistiä kun kaksi naista edustaisi Suomea.
 
Tutkija ennustaa että Haavisto asettuu ehdolle, tällöin 2. kierros olisi Haavisto vs X.
Haavisto vastaan mestarin luokse palannut tuhlaajapoika eli Jussi Niinistö? Äänestäisin muuten Niinistöä.
 
Eikös se Sinisten saama vaalihäviö kerro mitä mieltä Suomen kansa on heistä.
Siniset oli politiikan alinta kastia kun eivät suostuneet siihen mikä on normali joka puolueessa eli puheenjohtaja vaihtuu aika ajoin.
 
Back
Top