Psykotrooniset ja sähkömagneettiset aseet: ihmisaivojen kaukosäätö

Tvälups

Ylipäällikkö
Psykotrooniset ja sähkömagneettiset aseet: ihmisaivojen kaukosäätö
Toimittaja / käännös: Seppo KJ Utria
Pääasiallinen lähde: Global Research
25.3.2013, Verkkomedia.org

Artikkelin kirjoittaja on eläkkeellä oleva psykiatri.

Ihmisten manipuloiminen toimimaan biorobotteina on ollut jo pitkään asekehityksen suunta. Yritykset saada ihmiset ymmärtämään näiden aseiden olemassaolo ovat sabotoinnin kohteena koska demokraattinen päätösvalta vaatisi näiden teknologioiden välitöntä tukahduttamista.

Psykotrooniset ja sähkömagneettiset aseet: ihmisaivojen kaukosäätö

Maaliskuussa 2012 Venäjän puolustusministeri Anatoli Serdjukov sanoi: "Sellaisten uuden fysiikan periaatteisiin pohjautuvien aseiden kehitys kuten suora-energia aseet, geofysikaaliset aseet, aalto-energia aseet, geneettiset aseet, psykotroniset aseet jne., on osa valtion asehankintaohjelmaa 2011-2020" (Voice of Russia).

Maailman media reagoi tähän psykotroonisten aseiden avoimen käyttön viittaukseen julkaisemalla tieteellisiä kokeita 1960-luvulta, joissa sähkömagneettisia aaltoja käytettiin lähettämään yksinkertaisia ​​ääniä ihmisen aivoihin. Kuitenkin media vältti niiden julkaisua tyytyen vain toteamaan, että sen jälkeen laajaa tieteellistä tutkimusta on suoritettu tällä alueella kaikkialla maailmassa. Vain kolumbialainen sanomalehti, El Spectador, julkaisi artikkelin, joka kattaa kaikki tutkimukset alalta.

Tämä artikkeli on hieman lyhennetty käännös alkuperäisestä. Kiinnostuin siitä koska kysymys mahdollisuudesta vaikuttaa tajuntaan ja vapaaseen tahtoon ulkopuolelta on erittäin oleellinen pohdittaessa ihmiskunnan tulevaisuutta.

Onko Orwellin pelottava visio ajatuspoliisista sittenkin jossain muodossa mahdollinen? Esim. Nobel palkittu neurofysiologi ja aivofilosofi Charles Sherrington ei pidä mahdollisena, että ihmisten ajatuksia voitaisiin koskaan lukea. Kääntäen se tarkoittaisi, ettei ajatuksia voida myöskään syöttää tajuntaan. Ihminen siis hallitsee itse tajuntaansa. Hypnoosissakin annetut suggestiot eivät toimi vastoin hypnotisoitavan tahtoa ja moraalia.

Psychotronic and Electromagnetic Weapons: Remote Control of the Human Nervous System -- By Mojmir Babacek

Britannian Daily Mail, toisena poikkeuksena, kirjoitti, että sähkömagneettisten aseiden tutkimusta on salaa suoritettu Yhdysvalloissa ja Venäjällä 1950-luvulta lähtien ja että "aiemmat tutkimukset ovat osoittaneet, että matalan taajuuden aallot tai säteet voivat vaikuttaa aivosoluihin, muuttaa tajunnan psykologisia tiloja ja mahdollistaa suggestioiden ja komentojen lähettämisen suoraan ajatusprosesseihin. Suuret mikroaaltoannokset voivat vaurioittaa toimintaa sisäelimissä, kontrollikykyä tai jopa ajaa uhreja itsemurhaan."

1975 johtava neuropsykologi Don R. Justesen (Laboratories of Experimental Neuropsychology at Veterans Administration Hospital Kansas City), tietämättään vuoti kansallista turvallisuustietoa (National Security Information) kun hän julkaisi artikkelin “American Psychologist” lehdessä mikroaaltojen vaikutuksesta elävien olentojen käyttäytymiseen.

Artikkelissa hän lainasi koetuloksia, jotka hän oli saanut kollegaltansa (Joseph C. Sharp), joka työskenteli Amerikan laivaston salaisen Pandora hankkeen parissa. Don R. Justesen kirjoitti artikkelissaan:

"Altistamalla (radiating themselves) itsensä "ääni moduloiduille" mikroaalloille, Sharp ja Grove kykenivät helposti kuulemaan, tunnistamaan ja erottamaan 9 sanaa toisistaan. Kuullut äänet muistuttivat keinotekoisen larynxin (artifical larynx) tuottamia ääniä"(s. 396).

Sen, että tämä systeemi on myöhemmin saatu täysin toimivaksi todistaa asiakirja, joka ilmestyi Yhdysvaltain ympäristönsuojeluviraston verkkosivuilla vuonna 1997, jossa viraston tutkimus- ja kehitysosasto esitteli puolustusministeriön projektin "Kommunikointi mikroaalto-auditiivisen efektin kautta".

Tammikuussa 2007 Washington Post kirjoitti samasta aiheesta:

"Vuonna 2002 ilmavoimien tutkimuslaboratorio (Air Force Research Laboratory) patentoi juuri tällaista tekniikkaa, jossa käytetään mikroaaltoja kun lähetetään sanoja jonkun päähän ... Rich Garcia, tiedottaja tutkimuslaboratorion suunnatun energian osaston johtokunnasta, kieltäytyi keskustelemasta patentista ja nykyisestä alaan liittyvästä tutkimuksesta vedoten laboratorion politiikkaan olla kommentoimatta näitä asioita.

Vastauksena (Freedom of Information Act) pyyntöön koskien tätä artikkelia, Air Force julkaisi luokittelemattomia asiakirjoja 2002 patenttiin liittyen – papereita, joista käy ilmi, että patentti perustuu ihmiskokeiluihin lokakuussa 1994 ilmavoimien laboratoriossa, jossa tutkijat pystyivät välittämään lauseita koehenkilöiden päähän, vaikkakin ne olivat rajallisesti ymmärrettävissä (marginal intelligibility).

Tutkimus näytti jatkuvan ainakin v2002. Miten tämä työ edennyt sen jälkeen on epäselvää koska tutkimuslaboratorio kieltäytyi keskustelemasta siitä tai tuomasta julki lisämateriaalia "

Voimme vain korostaa, että media välttää julkaisemista tutkimuksen edistymisestä kaukosäätimen vaikuttamismahdollisuuksista ihmisen hermostoon koko laajuudessaan. Tohtori Robert Becker, joka oli kahdesti ehdolla Nobelin palkinnon saajaksi (perusteena tutkimukset pulssikenttien parantavasta vaikutuksesta luunmurtumiin), kirjoitti kirjassaan "Body Electric" JF Schapitzin kokeesta vuonna 1974, joka julkaistiin asianmukaisesti ja Freedom of Information Act pyynnöstä.

J.F. Schapitz totesi:

"Tästä tutkimuksesta näkyy, että hypnotisoijan puhuttu sana voi myös kulkeutua moduloituna sähkömagneettisena energiana suoraan ihmisaivojen alitajuntaan käyttämättä mitään teknisiä laitteita vastaanottamiseen tai viestin muuntamiseen ja ilman henkilön mahdollisuutta valvoa tietojen syöttöä tietoisesti. "

Yhdessä neljästä kokeesta koehenkilöille annettiin sata (sekä helppoja että teknisiä) kysymystä. Myöhemmin heidät altistettiin tietämättään tietosäteille, jotka liittyivät niihin kysymyksiin, jotka he olivat jättäneet tyhjiksi, muistinmenetykseen joidenkin oikeiden vastauksien osalta, ja muistin väärentämiin koskien oikeita vastauksia. 2 vk kuluttua heidän oli tehtävä testi uudelleen (Dr. Robert Becker: Body Electric: Sähkömagnetismi ja elämän perusta, William Morrow ja comp., New York, 1985).

Toisen testin tuloksia ei koskaan julkaistu. On melko selvää, että näissä kokeissa viestit aivoihin lähetettiin ultra taajuuksilla, jotka ihmisen aivot ottaa vastaan, mutta joista kohde on tietämätön. Tri Robert Becker, johtuen julkaisuista ja hänen kieltäytymisestään tukea antennien rakentamista sukellusveneiden yhteydenpitoon aivotaajuuksilla, menetti tutkimuksensa taloudellisen tuen, joka merkitsi hänen tieteellisen uransa loppua.

Ihmisen puheen lähettäminen ihmisaivoihin sähkömagneettisia aaltoja käyttäen on ilmeisesti yksi vaikeimpia tehtäviä tutkijoille. On paljon helpompi hallita ihmisen tunteita, jotka motivoivat ajattelua, päätöksentekoa ja toimia. Ihmiset, jotka väittävät olevansa näiden laitteiden kokeilujen uhreja valittavat äänien kuulemisen ohella tuntevansa vääriä tunteita (jopa orgasmeja) sekä kipuja sisäelinten alueella, joita lääkärit eivät pysty diagnosoimaan.


Kääntäjän kommentti:

Toisinpäin eli ajatuksen voimalla toimivia laitteita on jo kuten esim. tekojalka, pyörätuoli ja jopa auto, joita voi ohjata aivoaalloilla.

http://www.tietokone.fi/uutiset/itseohjautuva_auto_tottelee_ajatuksia

Marraskuussa 2000 Venäjän duuman turvallisuus komitea totesi monien nykyhallitusten pystyvän ihmisen hermoston kaukosäätöön tai terveydentilan heikentämiseen.

On melko selvää, että näitä tekniikoita, jotka ovat vastoin Nürnbergin koodia, kokeillaan ihmisten tietämättä. Vuonna 2001 Yhdysvaltain armeijan lehti, Defence News, kirjoitti, että Israel oli kokeillut näitä aseita palestiinalaisiin.

Samoin syrjäytetyn Hondurasin presidentti Manuel Zelaya, joka oli suljettu Brasilian suurlähetystöön Hondurasissa, valitti, että hän oli joutunut "mikroaalto elektronipommitukseen", joka tuottaa "päänsärkyä ja elimistön toiminnan epävakautta". Guardian, lokakuu 2008

Amy Goodman, http://www.democracynow.org/, kysyi häneltä: ”Presidenttinä tiedät tästä Hondurasin aseesta?" Hän vastasi: "Kyllä, tietysti "

Kyseisten aseiden käyttö nousee yhä uudelleen esiin poliittisten kriisien yhteydessä. NL:n sanomalehtien mukaan ​​Mihail Gorbatshovia vastaan tehdyn epäonnistuneen vallankaappauksen aikana v1991 kenraali Kobets varoitti NL:n Valkoisen talon puolustajia, että mielenhallinnan tekniikkaa voitaisiin käyttää heitä vastaan ​​(According to Russian daily newspapers, during the failed putsch against Mikhail Gorbachov in 1991, general Kobets warned the defenders of the Russian White House (http://en.wikipedia.org/wiki/White_House_(Moscow) that mind control technology could be used against them. Komsomolskaja Pravda syyskuuta 7,1991, O. Volkov, "Sluchi o tom chto nam davili na psychiku nepotverzdalis. Poka ").

Vallankaappauksen jälkeen varapuheenjohtaja Victor Sedlecki (Neuvostoliiton riippumattomat tutkijat) totesi Russian Komsomolskaja Pravdassa:

”Asiantuntijana ja oikeushenkilönä vakuutan, että ... psykotroonisten biogeneraattoreiden massatuotanto käynnistettiin Kiovassa. En voi väittää varmasti, että generaattoreita käytettiin vallankaappauksen aikana... kuitenkin se, että niitä on käytetty on selvä asia. Mitä ovat psykotrooniset generaattorit? Ne ovat elektronisia laitteita, jotka tuottavat ihmisen elimistöä ohjaavan valvonnan. Se koskee erityisesti vasemman ja oikean aivopuoliskon aivokuorta. Tämä on myös US Project Zombie 5 tekniikka".

Hän totesi lisäksi, että niitä käyttäneen henkilöstön kokemattomuuden takia generaattorien käyttö epäonnistui.

Yhdysvalloissa tällä hetkellä useat sadat ihmiset valittavat hermostonsa kaukomanipulointia ja ovat nostamassa ryhmäkanteen ja oikeusjutun ​​FBI:ta, puolustusministeriötä ja muita virastoja vastaan vaatien heitä paljastamaan heitä koskevia tiedostoja, tunnustamaan haitallisen säteilyn, jonka kohteena he ovat ja paljastamaan säteilylähteet. Myös Venäjällä, Euroopassa, Japanissa, Kiinassa ja Intiassa on näitä ihmisiä.

Venäläinen poliitikko Vladimir Lopatin Duuman turvallisuus valiokunnasta esitteli lakiesityksen näiden teknologioiden kieltämisestä. Hän myönsi teoksessaan "Psykotroninen Ase ja Venäjän turvallisuus" (kustantamo Sinteg, Moskova, 1999 ) että Venäjällä kokeita on tehty kansalaisille heidän tietämättään.

http://mojmir.webuda.com/Psychotronic_Weapon_and_the_Security_of_Russia

On ymmärrettävää, että useimmat näistä ihmisistä ajautuvat mielisairaaloihin.

Miksi tämä tutkimus on pysynyt tähän asti salaiseksi luokiteltuna? On kaksi selitystä:

(1) Salaisen kilpavarustelun alueella suurvallat kilpailevat saadakseen ratkaisevaa ylivaltaa alalla, ja määräysvallan maailmassa.

(2) Hallitukset pitävät nämä teknologiat piilossa sen varalle, että he eivät pysty hallitsemaan demokraattisin keinoin ja kriisi saattaa syntyä heidän huonojen päätöstensä seurauksena.

Venäjän entisen puolustusministeri Serdjukovin mukaan olisi enintään kahdeksan vuotta aikaa jäljellä kunnes mielenhallinnan aseista tulee virallisesti osa Venäjän sotilasarsenaalia. Demokratialle nämä aseet merkitsevät lopun alkua koko maailmassa.

Kääntäjän kommentti:

Voi kysyä, onko Venäjällä varaa jättää näiden aseiden kehittäminen kun vastapuoli niitä kehittää sitoutumatta rajoituksiin ja aseriisuntaan, jota Putin tarjosi joku vuosi sitten? Hänen tarjoustaan länsimedia ei julkaissut. Tavoite maailmanherruudesta voi onnistua vain jatkuvan sodan avulla.

http://www.globalresearch.ca/im-wortlaut-was-vladimir-putin-am-4-juni-2007-wirklich-sagte-teil-1/9212

Joka tapauksessa venäläiset eivät päätyneet ottamaan näitä aseita käyttöön. Kun amerikkalaisten HAARP, joka oletettavasti voi vaikuttaa laajoihin alueisiin planeetalla tuottamalla värähtelyjä ionosfäärissä aivojen taajuuksilla, käynnistettiin (tässä kokeessa aivojen taajuuksia ei ole käytetty, mutta HAARP voi lähettää myös aivojen taajuuksia), Venäjä ilmoitti halukkuutensa kieltää mielenhallinnan tekniikoita.

Venäjän duuman ja itsenäisten valtioiden parlamenttien ryhmä ehdotti informaatioaseiden kehittämisen ja käytön kieltoa kansainvälisen yleissopimuksen avulla. Venäläisen sanomalehti Segodnyan mukaan (maalisk. 1998) asiasta keskusteltiin YK:n pääsihteerin Kofi Annanin kanssa ja se pantiin YK:n yleiskokouksen esityslistalle.

On todennäköistä, että USA kieltäytyi neuvottelemasta tästä ja sen seurauksena kiellosta ei keskusteltu YK:n yleiskokouksessa. Yhdysvaltain kongressi eikä presidentti eivät koskaan tehneet mitään mielenhallinnan tekniikoiden kieltämiseksi.

http://thomas.loc.gov/cgi-bin/query/r?c107:chemtrails

Lakiesitystä sittemmin muutettiin ja näiden teknologioiden kielto jäi pois avaruuden rauhoituslaista (Space Preservation Bill). Sen enempää Yhdysvaltojen kongressi kuin presidentti eivät koskaan tehneet mitään kieltääkseen mielenhallinnan aseita.

Euroopan parlamentti reagoi myös HAARP- järjestelmän rakentamiseen, kun se vaati vuonna 1999 ihmisten manipuloinnin kieltoa.

Päätöslauselma syntyi kun amerikkalainen kirjailija ("Enkelit eivät soita HAARPia” tekijä), Nick Begich ilmeisesti sai Euroopan parlamentin vakuuttumaan, että tällä sillä voidaan manipuloida koko väestön tajuntaa. Euroopan parlamentin STOA ((Science and Technological Options Assessment) paneeli raportissa "Crowd Control Technologies" on alkuperäinen teksti Euroopan parlamentin päätöslauselmasta.

Euroopan parlamentti vaatii "kansainvälistä sopimusta ja maailmanlaajuista kieltoa koskien tutkimusta ja kehittämistä, jolla pyritään soveltamaan tietoa kemiallisten, sähkö-, äänitärinää tai muita toimintaa ihmisen aivojen kehitykseen ja mikä voisi mahdollistaa kaikenlaisen ihmisten manipuloinnin, mukaan lukien tällaisten järjestelmien todellisen tai mahdollisen käytön kieltämisen (tässä korostus artikkelin kirjoittajan, muualla kääntäjän) ". (40, PG CII, ref. 369).

Mutta ilmeisesti samaan aikaan Euroopan maat erosivat tästä aikomuksesta hyväksyessään Naton omaksuman politiikan ei-tappavista aseista.

Sama STOA raportti väittää, että Yhdysvallat on näiden aseiden käytön merkittävä edistäjä ja että "lokakuussa 1999 Nato julkisti ja omaksui uuden politiikan koskien ei-tappavia aseita ja niiden paikan liittouman asevarastoihin" (s. XLV) ja se jatkuu:

"Ei-tappaviin, Yhdysvaltain armeijan identifioimiin välineisiin kuului v1996 … suunnatut energiajärjestelmät" ja "radiotaajuus aseet". Euroopan parlamentti (sivun alareunassa, toisen referenssin pg. XLVI).

Suunnatun energian järjestelmä määritellään edelleen STOA asiakirjassa:

”Suunnatun energian asejärjestelmä, suunniteltu vastaamaan radiotaajuudella, joka häiritsee ihmisen aivojen aktiivisuutta synapsi tasolla "(alareunassa sivun, ensimmäinen viittaus, liite 6-67). Vuodesta 1999 näitä aseita on parannettu vielä 13 vuotta. Euroopan parlamentti

Vuonna 1976 presidentti Carterin tuleva kansallisen turvallisuuden neuvonantajana, Zbygniew Brzezinski kirjoitti kirjan "Between Two Ages, America’s Role in the Technetronic Era" (Penguin Books, 1976, Massachusets).

Kirjassa hän ennusti teknologian kehitykseen perustuvan "enemmän valvovan ja ohjaavan yhteiskunnan", jossa eliittiryhmällä on johtava rooli, ja se hyödyntää jatkuvat sosiaalisten kriisien mahdollisuudet ja käyttää "viimeisintä nykyaikaista tekniikkaa vaikuttaakseen ihmisten käyttäytymiseen ja pitää yhteiskunnan omassa tarkassa valvonnassa ja kontrollissa".

Mielenhallinnan tekniikoiden käyttö ennustettiin myös Strategic Studies Institute of US Army War College julkaisussa vuonna 1994

http://www.strategicstudiesinstitute.army.mil/pubs/display.cfm?pubID=241

Skenaariossa vuodelle 2000 on odotettu kasvu terrorismin, huumekaupan ja rikollisuuden osalta ja vedetään johtopäätös:

"Presidentti siis myöntyy eräänlaisen psykoteknologian käyttöön, joka muodostaa RMA ytimen (revolution in military affairs… vallankumouksen sotilaallisiin asioihin) ... on tarpeen pohtia uudelleen eettisiä kieltoja koskien vihollisen tajunnan manipulointia (ja mahdollisen vihollisen), sekä kansainvälisen että kotimaan ...

Pitkäjänteisen työn ja hienostuneen kotimaisen "tietoisuuden lisäämisen" avulla vanhanaikaiset käsitykset yksityisyydestä ja kansallisesta suvereenisuudesta muutetaan. Koska tekniikka on muuttanut voiman sovelluskeinot, asiat kuten henkilökohtainen rohkeus, face-to-face johtajuus, ja "Warfighter" mentaliteetti on merkityksetön. "...

"Mahdolliset kapinan kannattajat ympäri maailmaa tunnistetaan käyttämällä kaikenkattavaa integroitua tietokantaa.

Nämä luokitellaan "mahdollinen" tai "aktiivinen", jossa käytetään hienostunutta persoonallisuus simulaatiota ja kehitetään, räätälöidään ja keskitytään psykologisiin itse kullekin laadittuihin kampanjoihin".

Joten Institute for Strategic Studies, olettaen että v. 2000 nämä tekniikat olisivat kehittyneet, voi riistää ihmiseltä hänen vapautensa ja säätää hänen persoonallisuutensa eliitin tarpeisiin. Todennäköisesti nämä tekniikat olivat tällä tasolla jo vuonna 1994.

Yritykset saada ihmiset ymmärtämään näiden aseiden olemassaolo ovat systemaattisen sabotoinnin kohteena koska demokraattinen päätösvalta vaatisi näiden teknologioiden välitöntä tukahduttamista. Vladimir Lopatin kirjoitti:

"Kilpavarustelu kiihtyy jakaantumisen seurauksena. Salassapito - tämä on tärkein tapa turvata ihmisten julma valvonta... tapa miten rajoittaa heidän luovuuttaan, muuttaa heidät bioroboteiksi ... ", ja että psykotrooninen sota" on jo käynnissä ilman sodanjulistusta, salaa ...

Vain jos mielenmuokkaus (mind control) työ ei enää pysy salaisena ja arvoituksellisena kummajaisena ja jos tieteellistä tutkimusta tehdään avoimesti ja kansainvälisesti, psykotrooninen sota, mukaan lukien psykotroonisten aseiden käyttö, voidaan estää ".

Artikkeli "Informacni zbrane ohrozuji demokracii lidstvo" poistettiin Tšekin internet sanomalehti Britske Listy verkkosivuilta (www.blisty.cz). Facebookissa alkuperäisen saman artikkelin verkko-osoitteen englanninkielisen version jakaminen – Infosodan välineet uhkaavat demokratiaa ja ihmiskuntaa (Means of Information War Threaten Democracy and Mankind ) - on estetty ja samankaltainen artikkeli poistettiin Australian-lehden "New Dawn" kotisivuilta.

Ei ole olemassa lainsäädäntöä joka rankaisee näitä teknologioita käyttäviä hallituksia. Vain Venäjällä ja eräissä Yhdysvaltojen osavaltioissa on lainsäädäntöä joka vaatii valtiosta riippumattomien yksiköiden rankaisua näiden teknologioiden omistukseen tai kaupankäyntiin liittyen. Esimerkiksi Michiganin osavaltion rangaistus tästä rikoksesta on sama kuin tuomio joukkotuhoaseiden omistajuuden tai kaupankäynnin osalta.

Ne, jotka lukevat tämän artikkelin ja jotka mieluummin valitsevat demokraattisen poliittisen järjestelmän ja haluavat sen säilymistä, voivat auttaa siinä toimittamalla artikkelin ystävilleen.

http://www.globalresearch.ca/psychotronic-and-electromagnetic-weapons-remote-control-of-the-human-nervous-system/5319111

http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_psychotronicweapons10.htm

http://www.globalresearch.ca/electromagnetic-and-informational-weapons-the-remote-manipulation-of-the-human-brain/688


Toimittajan kommentti:

Kun näistä asioista puhutaan on erityinen vaara tulla leimatuksi salaliittohörhöksi. Itselleni kävi niin wtc iskujen kohdalla mutta olen saanut jälkikäteen havaita, että oma järkeni toimi siinä asiassa oikein kun se kieltäytyi uskomasta virallisia valheita.

Sen jälkeen olen tullut hyvin varovaiseksi mitä valtamedian tiedottamiseen tulee. Lähes kaikki historialliset maailmansotiin liittyvät asiat on kerrottu meille väärin ja koko ajan paljastuu hurjia valheita ja salaliittoja milloin mistäkin, lääketiede mukaan lukien. Huomasin eläneeni valheessa pitkään ja olin jonkin aikaa vihainen itselleni, että olin antanut huijata itseäni ja elänyt vanginvartijatietoisuuden tilassa.

Olen toki ollut tietoinen, että monet ovat hyvin herkkiä säteilylle eivätkä esim. voi nukkua paikoissa, joissa maasäteily on vahvaa. Kuopion yliopistossa professori Osmo Hänninen on liittynyt niiden tutkijoiden joukkoon, joiden mielestä sähkömagneettinen säteily aiheuttaa sähköyliherkille todellisia fysiologisia muutoksia. Kännykkäsäteilystä onkin jo tutkittua tietoa ja se tukee säteilyn vaikutuksia vaikka ne aikaisemmin kiistettiin. Sähkömagneettisen säteilyn kaikkia vaikutuksia ei vielä likimainkaan tunneta. Vaikutukset tajuntaan ovat vielä kartoittamatta. Voi ajatella, että kun annos on riittävän suuri niin moni alkaisi oireilla. Viimeistä sanaa ei ole sanottu.

Tajuntaan vaikuttaminen artikkelissa kuvatulla tavalla alkoi mietityttää enemmän koska tajunta on ollut erityisen mielenkiintoni kohde. Se on tärkein asia maailmassa sillä se, mitä ihmiset tekevät on seurausta tajunnan toiminnasta. Tietenkin aina tapahtuu jonkinasteista tajunnan manipulointia tiedonvälityksen toimesta mutta että näin suora artikkelin kuvaama vaikuttaminen toimisi, herätti minussa puistatusta. En haluaisi uskoa sitä.

Monet tämän hetken tapahtumat maailmassa antavat kuitenkin aiheen ellei uskoa niin suhtautua vakavasti ihmisiin, jotka näitä asioita tutkivat ja niistä tiedottavat. Ei tarvitse olla salaliittohörhö jos on avoin ja kallistaa korvansa näille puheille. Pikemminkin se on tervettä uteliaisuutta: tunne itsesi, tunne muut!

Totuus kiistatta on, että suurin osa maailmapolitiikan asioista päätetään pienessä ryhmässä kulissien takana. Sen jo suuri osa tietää mutta se pitäisi kaikkien oivaltaa. Salassa pysyminen on tärkeä asia nwo- eliitille. Se antaa ’sieltä jostakin’ komentojaan lakeijoilleen, joiden tehtävä on toimia keinoja kaihtamatta.

Erityisesti strategia, minkä Zbygniew Brzezinski kirjoissaan tuo esiin on pelottava alkukantaisuudessaan. Sen tavoite on harvainvalta, tyrannia, joka sallii kaikki keinot itselleen. Ja hän toimii ja on toiminut USA:n poliittisen eliitin konsulttina tai neuvonantajana. Mm. Obamalla on ollut läheinen suhde häneen jo kauan.

Jokainen päättäköön itse, miten näihin asioihin suhtautuu. On varmaan pelottavaa kohdata ja uskoa, että näin sairasta maailman meno on, että joku jopa haluaa suoran kanavan aivoihisi. Itse haluan olla kuitenkin mahdollisimman hyvin perillä todellisuudesta. Se, että tällainen taho on olemassa, tarjoaa tietysti hyvän kanavan niille, jotka muista ja ennen kaikkea omista sisäisistä psykologisista syistä projisoivat tajuntansa ongelmat itsensä ulkopuolelta aiheutetuiksi.

Lopuksi: alkuperäisessä artikkelissa on paljon linkkejä, joista pääsee käsiksi moniin yksityiskohtiin. Voi myös tarkentaa käännöstä, joka oli vaikea urakka itselleni.
 
Näitä aseita vastaanhan on jo kehitetty suojavälineeksi foliohattu.
 
Periaatteessa kyseessä on hyvinkin pelottava (vai onko? Johtuuko pelko tiedon puutteesta?) asia ja ilman muuta teknologian kehittyminen mahdollistaa vaikka mitä mikä oli ennen unelmaa ja asialla on yleensä aina ensimmäisenä aseteollisuus. Periaatteessa kaikki oli ja varmaan on siinä uskottavaa tai mahdollista, ehkä en tiedä, mut kyl mulla ainakin lukeminen loppui kun alkoi toi kohta wtc-iskuista ja valtamediasta...
 
Kauheeta salaliittoteoriaa pukkaa taas joka rööristä. Taitaa muuten olla kaikkein yleisin käsiteltävä aihealue täällä. Voitaisiin nimetä koko foorumi uusiksi, kuvaamaan osuvammin sisältöä. Miten olisi: ''salaliitto.net''
 
Back
Top