Punakaarti tulee taas

Teräsmies

Respected Leader
BAN
Kamalaa, nyt alkoi kyllä pelottamaan. :a-lipsrsealed:

http://www.revleft.com/vb/group.php?do=discuss&group=&discussionid=4077
 
Suomalaisin konservatiivis-konsensuslaisin silmin tarkasteltuna netistä löytyy aika paljon huikeaa matskua. Varmasti tämäkin sivusto laittaa joillain porukoilla keulan kohisemaan.

Otsikon perusteella odotin kyllä Tampereen Työväen Teatterin uudesta musikaalista kertovaa settiä!
 
Abdullah Tammi vaihtoi islamilaisen puolueen puna-aatteeseen

http://www.lansivayla.fi/artikkeli/58713-abdullah-tammi-vaihtoi-islamilaisen-puolueen-puna-aatteeseen

Aatteen mies. Abdullah Tammen mukaan työväenluokka ei ole kadonnut Suomesta.
- Keskiluokkaistuminen on propagandan tulosta. Jokainen joka elää palkalla on työläinen, hän huomauttaa.

Punalippu nojaa toimiston nurkkaan. Ikkunoiden edessä on punaiset verhot ja seinällä on vasemmistolaisuuden ikoniksi nousseen sissijohtaja Che Guevaran kuva.
Olemme Keravalla, toukokuussa perustetun Punakaartin toimistossa. Pöydän ääressä istuu yhdistyksen puheenjohtaja Abdullah Tammi.

Punakaarti on johtajansa mukaan poliittis-aatteellinen ryhmittymä. Sen johtohahmoihin kuuluu jäseniä Suomen työväenpuolueesta, jota myös Tammi edustaa.
Punakaartin tavoitteena on saada aikaiseksi sosiaalinen vallankumous nojaten tieteelliseen marxilais-leninläiseen maailmankatsomukseen.

– Koko valtiojärjestelmä pitää rakentaa uudelleen ja nykyinen kapitalistinen järjestelmä voidaan pyyhkäistä pois.
Työväenluokan pitää ottaa tuotantolaitokset, pankit ja vakuutusyhtiöt hallintaansa, jotta se voisi taas päättää itse omista asioistaan, Tammi selvittää.

Tammella on kokemusta puoluetoiminnasta myös aiemmin. Hän perusti Suomeen islamilaisen puolueen 2007 ja toimi sen puheenjohtajana, kunnes erosi vuonna 2009.

Punakaarti perustettiin, koska sosiaalidemokraatit ja myös vasemmistoliitto muistuttavat Tammen mielestä nykyisin liikaa porvaripuolueita ja ay-liike on hampaaton.

– Tavoitteenamme on nostaa työväen luokkatietoisuutta, jota ilman vallankumous ei ole mahdollinen. Ihmisten puheista heijastuu tyytymättömyys.
Se lisääntyy koko ajan ja yhä useampi haluaa muutosta.

Suomalaisten tyytymättömyys on jo nähtävissä perussuomalaisten suosiossa. Abdullah Tammen mukaan Punakaarti tarjoaa
vasemmistolaisen vastavoiman soinilaisille ja ylipäätään oikeistolaistumiselle.

– Perussuomalaisilta puuttuvat mielestäni keinot yhteiskunnan muuttamiseen, vaikka puheet ovatkin kovat. Heidän kielenkäyttönsä on osin pelottavaa
ja siitä tulee kieltämättä mieleen 1930-luku. Punakaarti taas vastustaa tiukasti rasismia, Tammi korostaa.

Punakaarti-nimestä syntyy väistämättä mielleyhtymä Suomen sisällissodan punaisten puolisotilaalliseen järjestöön.
Abdullah Tammen mukaan uusi Punakaarti pyrkii vallankumoukseen rauhanomaisin keinoin, ilman aseita.

– Emme halua takaisin vuoden 1918 tilanteeseen vaan rakentaa uutta yhteiskuntaa tästä hetkestä.
Olosuhteet ovat nyt monessa suhteessa paremmat kuin vuonna 1918, mutta työttömiä, köyhiä ja asunnottomia on silti valtavasti, Tammi pohdiskelee.

Punakaartissa on tällä hetkellä kolmisen sataa jäsentä, joista suuri osa pääkaupunkiseudulta. Abdullah Tammen näkemyksen mukaan
toiminta perustuu jatkossa pieniin soluihin, jotka toimisivat itsenäisesti mutta yhteisessä rintamassa.

– Muutoksessa voi kestää pitkäänkin, mutta paine alkaa joskus kohdistua valtarakenteisiin, hän päättää.
 
Alan miehiä... http://fi.wikipedia.org/wiki/Abdullah_Tammi
 
Jo kymmenien vuosien ajan suomalaiset äärimmäisyysihmiset ovat perustelleet omia kerhojaan. Sinällänsä asiassa ei ole mitään ihmeellistä.

Nyt tilanne on vähän toisenlainen. Suomalainen tiedonvälitys on kriisiytynyt pahalla tavalla. Huomattava osa ns. valtavirran suurista tiedotusvälineistä lähti ennen vaaleja mukaan loanheittoon. Sama linja on jatkunut vaalien jälkeen. Lisäksi huomattava osa toimittajista omaa enemmän tai vähemmän punavihreän näkemyksen ja esim. yksityisen puolen turvallisuushenkilökunnasta annetaan ns. hieman yksipuolinen kuva. On päättäväisesti luotu mielikuvaa, että persujengit kiljupäissään pahoinpitelevät maahanmuuttajien lapsia, väijyvät homobaarien ulkopuolella mailojen kera ja pahoinpitelevät mustia bussikuskeja.

Nyt näyttää pahasti siltä, että osa äärivasemmistosta (ml. anarkistit) on saanut tästä vahvistusta omaan harhaiseen maailmankuvaansa. Persujengejä toki on vaikea löytää iskujen kohteeksi, koska niitä ei ole. Nyt sitten on asetettu pommi vartioimisliikken toimitilojen eteen ja poltettu VR:n liikenteenohjaus koppi. Suomessahan on tähän asti kuitattu äärivasemmisto sanomalla, että "kysessä on pohjimmiltaan hieno aate joka ajaa tasa-arvoa". Kyseisen puolen höyrypäät ovat saaneet tasavallan korkeinta johtoa myöten ymmärrystä. Yleisvasemmistolaisuudessa ja demariudessa lilluvilta on kuitenkin jäänyt huomaamatta, että kyseisessä aatteessa pohjimmiltaan on kyse tiettyjen ei toivottujen ihmisryhmien tuhoamisesta...
 
Sinällänsä mielenkiintoista, että sinä pidät/vertaat itseäsi/kaltaisiasi vastavoimana anarkisteille ja vastaaville ryhmille.

Kaiketi meillekin on odotettavissa lähitulevaisuudessa saapuvaksi "suuren maailman" tavat kun antifasistit ja nahkatukat selvittelevät kadulla aseistautuneina välejään.
 
Abdullah Tammi kirjoitti:
Perussuomalaisilta puuttuvat mielestäni keinot yhteiskunnan muuttamiseen, vaikka puheet ovatkin kovat. Heidän kielenkäyttönsä on osin pelottavaa
ja siitä tulee kieltämättä mieleen 1930-luku.

Suomi on ollut 1930-luvulla kuulemma varsin hyvä paikka asua. Abdlullah taitaa sekoittaa tasavaltaisen Suomen diktatuuriseen Saksaan. Tosin 1930- luvun Saksakin oli hyvä paikka asua, jos oli fyysisesti terve kristitty saksalainen.

Abdullah Tammi kirjoitti:
Emme halua takaisin vuoden 1918 tilanteeseen vaan rakentaa uutta yhteiskuntaa tästä hetkestä.

Ei mikään yllätys, että revanssi kevään 1918 tapahtumista ei houkuttele. Tiiliskivin, banderollein ja polttopulloin aseistautunut Punakaarti ottaisi vielä pahemmin selkäänsä kun Vapaussodan kunniakkaina päivinä.

Vanha veteraani kirjoitti:
Sinällänsä mielenkiintoista, että sinä pidät/vertaat itseäsi/kaltaisiasi vastavoimana anarkisteille ja vastaaville ryhmille.

Minä rohkenen tunnustaa, että lainkuuliaisena kansalaisena pidän itseäni vastavoimana laittomuuksia tekevälle anarkistiryhmälle.
Se ei tarkoita sitä, että kulkisin kadulla pesäpallomaila kädessä nuijimassa anarkomarkoja.
Haluan elää järjestyneessä yhteiskunnassa toisin kuin anarkistit, rahoitan omalta pieneltä osaltani yhteiskunnan toimintoja (myös väkivaltakoneistoa, joka pitää anarkistit kurissa) ja käytän vapaa-aikaani vapaaehtoistyöhön, jonka ansiosta olen poikkeusolojen kohdatessa paremmin hyödyksi yhteiskunnalle.

Enkö siis ole vastavoima? Minunlaisiani on kai aika paljon.
 
Vanha veteraani kirjoitti:
Kaiketi meillekin on odotettavissa lähitulevaisuudessa saapuvaksi "suuren maailman" tavat kun antifasistit ja nahkatukat selvittelevät kadulla aseistautuneina välejään.


Mistä sinä näin päättelet? Persujen kannattajien pääosa on keski-ikäisiä työelämässä olevia miehiä. Kaduilla mellastava porukka on tätä puna-viher-anarkistipoppoota ja he tuntuvat olevan samalla puolella aitaa. Vastapuolelle tappelemaan löytyy lähinnä poliisi.

Kannattaa muuten tarkastaa ulkomaisesta mediasta juttujen todellinen kulku, kun kotimainen media kertoo kiljuskinien ja vasemmistolaisten ottaneen yhteen jossain päin Eurooppaa. Lähes poikkeuksetta kyseessä on joko punavihreän porukan tai muslimien isku rauhalliseen mielenosoitukseen. Valitettavan useasti nuo tuntuvat toimivan vielä yhdessä.


 
Last edited by a moderator:
Back
Top