Puolalaisten taulukauppiaiden seuraava aste - kiinalaiset naamakirjafrendit

adam7

Respected Leader
BAN
Aikanaan oli polemiikkiä itäblokista olevien opiskelijoiden (?) soittaessa ovikelloa ja myydessä "taidetta". Joissain piireissä hommaa pidettiin tiedusteluna, jonka kohteeksi joutuivat varsinkin sotilaat ja reservin upseerit. Toiset taas pitivät asiaa urbaanina legendana ja opiskelijoita köyhinä opiskelijoina, jotka vain hankkivat lisätuloja.

Olemme nyt päässeet astetta pidemälle:

http://www.guardian.co.uk/world/2012/mar/11/china-spies-facebook-attack-nato
(Guardian on sitten tiedoksi Briteissä aika vasemmalla. Ei kuitenkaan mikään Morning Star (ent. Daily Worker) tai New Worker tai New Statesman.)

Uutisen mukaan kiinalaiset pyrkivät korkea-arvoisten komentajien iholle, perustamalla feikkejä naamakirjatilejä ja lirkuttelemalla näiltä lähipiiriä ja itse tappeja.

Uskottavaa, vai läntisen kapitalistimedian parjausta kun tasa-arvoinen Keskustan Valtakunta nousee luodakseen harmoniaa levottomaan riistokapitalistien ja imperialistien dominoimaan maailmaan?
 
Ei kai siinä mitään yllättävää edelleenkään ole, että henkilörekistereitä pidetään yllä myös ulkomaantiedustelussa? Sähköiset ympäristöt antavat siihen erinomaisen mahdollisuuden, kun tossutyö on nykyään kallista. Myös siviilipuolella on aivan sama ilmiö ollut vuosikausia meneillään taloudellisen tiedustelun välineenä.

Urbaania legendaa... No, maailmassa monta on ihmeellistä asiaa...
 
Back
Top