Puolustusvoimien verkkosivut

RPG83

Soome Majori
Nyt ovat taas poissa pelistä. Ovat olleet lähes koko päivän.

"Puolustusvoimien verkkosivut ovat toistaiseksi pois käytöstä. Puolustusvoimat.fi verkkosivujen palvelinalustasta vastaava toimittaja on vahvistanut vian johtuvan laiterikosta. Työt palvelimen korjaamiseksi on aloitettu."
 
Mahtaisiko joku testata niitä? No ei välttämättä, monet muut valtionhallinnon sivut näyttävät pyörivän ihan hyvin. Olisin tosin voinut luulla, että puolustusministeriön sivusto pyörisi samalla palvelimella PV:n sivujen kanssa. Hyvä tietysti, jos ne on hajautettu erilleen.
 
Nyt on varmaan meneillään aivan ennen näkemättömän järjetön palvelunestosuurhyökkäys, joka on laittanut koko vakinaisen armeijan polvilleen alle 15 minuutissa. Se tarkoittaa sitä, että yöperho on koteloitunut ja nyt kannattaa välittömästi suunnata kohti salaista kokoontumispaikkaa, jossa käsketään jatkotoimenpiteet. Sen jälkeen kannattaa henkisesti valmistautua antamaan vähintään kaikkensa isänmaan ja kansan vapauden puolesta, samalla kun valtakunnanraja siirretään yksipuolisella päätöksellä takaisin kolmen kannaksen linjalle.

Ei nyt vaineskaan, sillä leikki leikkinä. Sotavoiman tietojärjestelmien toimimattomuus, palvelimien kaatuilu ja ajoittainen lievä tahmaisuus loputtomine tiimalasin toimintaperiaatteen esityksineen ei ole mitään uutta tai ihmeellistä, saati muutenkaan mikään erityisen säväyttäviä viboja tuottavien elämysten runsaudensarvi. Rauhassa voi käpertyä nukkumaan suuren nalle puh pehmolelun kainaloon.
 
Nyt ovat taas poissa pelistä. Ovat olleet lähes koko päivän.

"Puolustusvoimat ovat toistaiseksi pois käytöstä. Puolustusvoimien materiaalin vastaavat toimittajat ovat vahvistaneet vian johtuvan rahoituksen puutteesta. Työt varojen kerjäämiseksi on aloitettu."
:eek:
 
No nyt on Ylen uutisissa ongelmia. Joko ei lataudu tai sitten takkuilee.

Kuvat kertovat kaiken.
 

Liitteet

  • yle is down.jpg
    yle is down.jpg
    334.4 KB · Luettu: 9
  • yle is down 2.jpg
    yle is down 2.jpg
    132.9 KB · Luettu: 9
Herätys poja, se on alkanu ny!

Mutta onni on, että mp.net ei ole bittirynnäkön kohteena.
 
Eihän mp.nettiä mikään ainakaan idästä uhkaa. Mehän ollaan heidän tiedustelupalvelun tärkein tietolähde. Rahoituskin hoidetaan nykyään idästäpäin ainakin kun katsoo mitä mainoksia kirjautumattomana näkee.
 
Vm.fi on nurin. Mitäköhän kataluuksia budjetille tapahtuu?

Edit: No niin, heti toimii, kun foorumille valittaa.
 
Back
Top