Putin: Makarovin kanta on Venäjän kanta

RPG83

Soome Majori
http://yle.fi/uutiset/putin_makarovin_kanta_on_venajan_kanta/6192351

Venäjän presidentti Vladimir Putin vahvisti, että Venäjän asevoimien komentajan Nikolai Makarovin kanta Suomen sotilaalliseen liittoutumiseen on Venäjän nykyjohdon kanta. Putin kertoi näkemyksistään tavatessaan presidentti Sauli Niinistön Karjalan kannaksella Raudussa tänään.

Venäjän asevoimien komentaja kenraali Nikolai Makarov varoitti Suomea liian läheisistä Nato-suhteista kaksi viikkoa sitten vieraillessaan Suomessa.
Putin lupasi tarkistaa maalain käytännöt

Niinistön ja Putinin tapaamisessa keskusteltiin myös Venäjän maalain soveltamisesta Suomen vastaisella rajalla. Presidentti Putinin mukaan Venäjän maalain käytäntöjä voidaan tarkistaa. Putin lupasi, että maalain soveltamisen käytännöt tutkitaan.

Venäjällä on voimassa maalaki, jonka mukaan ulkomaalaiset eivät saa omistaa maata tietyillä alueilla. Omistuskiellon piiriin kuuluu muun muassa Suomen vastainen raja Murmanskista Suomenlahdelle.


Nytpä asia on selvä.
 
Äh, Tvälups kerkesi ensin tuolla aiheessa
"Venäjän asevoimien päällikkö toi Moskovan terveiset: Kovat nuhteet ja ohjeet Suomelle", ei tosin aivan samalla uutisella.


Eli baikal tai Tomtom tai kuka tahansa muu oikeudet omaavat, älkää epäröikö poistaa, mikäli ette näe tälle rönsylle tarvetta.
 
Olipa yllätys! Tuomiojakin saisi välillä tunkeä päänsä ulos niistä kirjailijakahviloista missä viettänee vapaa-aikansa. Niin ei tulisi nolattua itseänsä kun höpisee joutavia.

Aika on ajanut jo Erkki-pojankin ohitse ja maailma muuttunut, olisi aika pistää harmaaparta eläkkeelle tekemään rauhantyötä muiden suomalaispoliitikkojen kanssa. Siinä hän voisi olla hyvä..
 
Back
Top