Putintern

Maidan

Respected Leader
Anastasia Kirilenko: Etsikaa rahat!
Nyt kävi selvämmäksi, miksi Tšekkin presidentti on Putinternissa.
59E1C67D3C44A.jpg


"Jatketaan kansainvälisen Putinternin persoonien tutustumista. Nyt selvisi mikä kärpänen pisti Zemania, ja miksi hän unohtaen Prahan Kevät, aivan sopimattomalla tavalla vetoa Eurooppaan rakastamaan Putnia, sanomalla "Venäjä on meille Eurooppaa tärkeämpi". Selvisi miksi hän pilkkaa Ukrainaa aina kun siihen tarjoutuu pienikin mahdollisuus. Etsikaa rahat! Kysymyksen hinta - 2 miljardia venäläis-tšekkiläistä raspilia"
10 v sitten ensimmäinen jornalistinen matka oli Kalmykiaan. Siellä minulle kerrottiin raspileista ja Valeryi Badmajev näytti kahta toimimatonta tuulimyllyä, joita luvataan ottaa käyttöön ja kasvattaa määrän jo 90-luvulta. Hämmästys oli suuri, kun selvisi että raspileissa Iljumzhanovin (ja nyt Orlovin)kanssa toinen osapuoli on "tšekkiläinen" Falkon Capital" (perustaja yhden NL:n georgialainen). Falcon Capitalin kautta Venäjä maksoi valtiovelan Tšekkille - 3 miljardia $, ja niistä 80% välittäjälle, eli Tšekkien budjetin ohi. Aika hyvin, eikös ole? Ensin välittäjänä oli Falkon, sen jälkeen RAO JeES Rossii (täydelliseltä nimeltään RAO Jedinaja energetitšeskaja sistema Rossii, ven. РАО «ЕЭС России», engl. Unified Energy System) ,Venäjän valtion hallitsema energiayhtiö) - miksi turhaan ujostella?
Lahjat jaettiin sitten Zemanin ja "RAO JeES:n liberaalien" ryhmän (Tsubais ja Kudrin) kesken.

Tästä rikollisesta yrityksesta yritettiin suojata Liettuan ja yrityksen kanssa neuvottelusta Roland Paksasille koittui impeachment. Ts, rahan ohella, jopa yhteydenpito ja yhteistyö k.o.kyseenalaisen maineen omaavan konttoriin Zemanin hallinnon (hän oli silloin hallituksen pää) aikana pidettiin erittäin häpeällisenä.

Zemanin m:sta pidetään kiinni, jos vaikka ottaa ja lopettaa rakastamaan Putinia.
http://www.kasparov.ru/material.php?id=5A687D9DC3F82
 
Back
Top