Räikkönen pääsi Ferrarille

Ja sitten vähemmän maanpuolustus-aiheisiin uutisiin..

Nyt se on varmaa: Räikkönen siirtyy Ferrarille!


1731312.jpg

Julkaistu 11.09.2013 15:04
Päivitetty 15:33

Kimi Räikkönen tekee vuodenvaihteessa paluun Ferrarin F1-talliin. Italialaistalli tiedotti asiasta keskiviikkona.

Räikkönen on tehnyt Ferrarin kanssa kahden vuoden mittaisen sopimuksen.

Viimeksi Räikkönen ajoi Ferrarilla kausilla 2007-2009. Kaudella 2007 Räikkönen voitti maailmanmestaruuden. Ferrari on F1-historian menestyksekkäin talli, ja Räikkönen on tuorein Ferrari-tallin kuljettajien maailmanmestari.

Ensi kaudella Ferrarin toisena kisakuljettajana toimii espanjalainen Fernando Alonso.

http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml/2013/09/1803065/nyt-se-on-varmaa-raikkonen-siirtyy-ferrarille
 
Entä sitten?
 
Creidiki kirjoitti:

No onhan tuo mielenkiintoinen tieto ja sinällään aika harvainen uutinen. Veikkaisin että moni muukin tällä palstalla vieraileva, seuraa aktiivisesti suomalaiskuljettajien käänteitä F1-luokassa, vaikkei tuo uutinen varsinaisesti maanpuolustus-aihepiiriin sisällykään.
 
Fykköset ei ole vuosiin kiinnostanut. Sen sijaan sellainen kisailu missä ajetaan suht normaaleilla autoilla kiinnostaisi. Maanläheisyyttä jne. Fia GT taitaa olla sellaista. On kuitenkin mielenkiintosta nähdä miten turbojen tulo muuttaa formuloita.

Tälläinen on mielenkiintosta:
 
Last edited by a moderator:
rukkaskikka kirjoitti:
Joulu joutui jo Sohjois-Kurjalaan?

Johan toki. Seuraavaksi odotetaan sitten ketä varataan NHL-joukkueisiin....siinä sitä on elämään sisältöä, kun pohtii ja arvailee. :lanssi: ja myötäriemuitsee....
 
baikal kirjoitti:
rukkaskikka kirjoitti:
Joulu joutui jo Sohjois-Kurjalaan?

Johan toki. Seuraavaksi odotetaan sitten ketä varataan NHL-joukkueisiin....siinä sitä on elämään sisältöä, kun pohtii ja arvailee. :lanssi: ja myötäriemuitsee....

Näinpä, kun se Andykin poistui BB -alosta niin meinaa olla ilonaiheet vähissä.
 
Ei ole hyvin mennyt Räikkösellä. Johtuneeko autosta joka on ilmeisesti Alonsolle suunniteltu ja aivan erilainen kuin mitä Kimi haluaisi? Hungaroringillä alkoi olla jo vauhtia, mutta Ferrarin tunarointi aika-ajossa heikenti sijoitusta. Josko auto alkaisi olla lähellä sitä mitä pitäisi, mutta ensi kaudelle vasta saataneen hyvin Räikköselle sopiva auto. Spekulointia on ollut siitä että Ferrarin pushrod jousitus ei mahdollista auton säätämistä mieleiseksi.

Bottaksella näyttää kulkevan. Spa ja Monza pitäisi olla hyviä ratoja Williamsille, siellä kun tarvitaan suoranopeutta.
 
Alonson ja Räikkösen ajotyyli vaatii erilastata autoa, toinen aliohjaavaa ja toinen yliohjaavaa. Koska Alonso on ollut jo vuosia vaikuttamassa auton kehitykseen on auto luonnollisesti hänelle paremmin istuva.
Uskon, oikeastaan toivon Fiat miesten pystyvän muuttamaan auto myös Kimin ajotyylille sopivaksi.
 
Nyt ilmeisesti alkaa Räkis saada auton sellaiseksi kuin haluaa, ainakin viimeiset suoritukset on olleet paljon parempia kuin kauden alkupuolella.
 
Ei mennyt se aika-ajo putkeen.. Kahdestoista. Mersut on vähemmän yllättävästi nopeita, Rosbergin kohdalla se ei haittaa mutta Hamiltonille en menestystä toivo. Bottaksella meni ihan kohtalaisesti ja Williamsille tämän radan pitäisikin sopia, mutta Mersut kyllä on nopeita.
 
Viimeksi muokattu:
Kyllä ovat, mutta ero on pienempi kuin se pahimmillaan oli.
Valtteri ajaa nyt uransa tärkeintä kautta, kaikkea hyvää vaan jatkossakin...
Ferrari hakee vielä parasta vauhtiaan, Räkis lähtee 11. ruudusta ja Alfonso 7.
Ei nyt aivan putkeen mennyt kummallakaan.
 
Back
Top