Ratikkatykkipatteri foorumin kuvakkeeksi (?)

ratikkakuski

Alikersantti
ELÄKÖÖN

Nyt se on sitten keksitty, Ratikkatykkipatteri ! Puoleksi vahingossa, ehkä, tässä ketjussa: https://maanpuolustus.net/threads/meritaisteluohjukset-ja-tykistö.5218/page-20#post-671469

#388
intternetsoturi kirjoitti:
Raitiovaunu 130mm kanuunalla on kyllä herkullinen ajatus, ehkä ennaltaehkäisisi autojen ratikkakiskoille pysäköintiä.

@TomTom, ja muutkin maanpuolustus nettiveljet!. Tätä ideaa täytyisi jalostaa muokkaamalla foorumille nykyisten kuvakkeiden lisäksi oma kuvake; Ratikkatykkipatteri (tarvittava määrä hymiöitä perään, oman maun mukaan)

Mielestäni Ratikkatykkipatteri kuvaa erittäin hyvin absurdia ilmiötä tai asiaa, maanpuolustuksen näkökulmasta. Ratikkatykkipatteri kuvakkeella voisi viestiä "ei niin toisissaan" olevasta ideasta keskustelunsa lomassa. SIllä voi myös osoittaa toisen kirjoittajan tekstissä olevia aukkoja, tai epäloogisuuksia. Foorumisoftassa on mukana peruskuvakkeita, ja muutama mp henkinen kuvake. MIelestäni tämä foorumi ansaitsisi oman, uniikin kuvakkeen jota aletaan ensin käyttämään täällä. Mikäli ko kuvakkeen käyttö laajenisi toisille foorumeille, niin siitä vaan. Sehän on osoitus tämän TOMTOMin foorumin seuraamisesta muuallakin.

Ehdotuksen tekijänä voin ilmoittautua suunnittelemana ko kuvakkeen, jos pyydetään. Homma ei vaikuta vaikealta ilman graafikon taitojakaan. Ratikka jossa päällä (130mm?) tykki. Osaamiseni loppuu siinä vaiheessa kun tuotos pitää liittää foorumisoftaan. Tämä kaikki on kuitenkin jo käytännön järjestelyjä. Ensin tarvitaan hyväksyntä ja ns "yleinen hyväksyntä"

Otan vertailukohdan foorumin lähimenneisyydestä. Aikanaan termit Karttaruutupommi ja Sisävesijäänmurtajatykkivene tms olivat hetken foorumia seuraavien huulilla. Ilmiöt kuitenkin hävisivät niiden käytön jäätyä (=muodin muututtua). SItä enne Pantteri merkkiset savukkeet. Ratikkatykkipatterin kuvakkeeksi muutettu "absurdius" voisi säilyä vähän pidempään kuin edellä mainitut, ja niin kuin ylempänä esitin, voi hyvällä tuurilla levitä muidenkin käyttämäksi.

J, alias ratikkakuski
 
Ratikkatykki.
caption.jpg

3989181703f16fbbaa38d4bca64e9c9f.jpg
 
Äläs nyt, panssariratikka olisi kova sana kaupunkitaistelussa. Vallilan urhea panssariraitiovaunukomppania torjumassa vihollisen tunkeutumista Helsinkiin....
 
Back
Top