Reservin yliluutnantista superkomissaari

Vonka

Supreme Leader
Kun ensimmäistä Kreikan tukipaketista ei ollut vielä päätöstä , ja meillä kova tappelu, Katainen silti lupasi sen vieraillessaan kokouksessa Brysselissä. Kirjoitin Facebookissa, että nyt on Kataiselle komissaarin paikka tiedossa. Pitivät propagandana, eheei... Täytyy kaivaa päivitys esiin, kopioida ja laittaa vastaan urputtaneille vastausketjuineen ja sanoa, että tavaa siitä nyt ylös ja alas niin kauan että lamppu syttyy.

http://yle.fi/uutiset/eu-lahde_kataisesta_superkomissaari/7444002

No jaa. Tsemppiä siis Jyrkille. Jutalle kävi paljon huonommin samassa rytäkässä: tunki naamansa telkkariin joka jessuksen ilta ja selitti nokka pystyssä siellä välttämättömyyksistä ja takuista ja kansalla alkoi niska punottaa.

Politiikka on osaajien laji.
 

Vonka

Supreme Leader
Vaikka letkauttelenkin tässä (kuten kaikille poliitikoille), on hyvä, että meillä on joku jossain asemissa tuolla päin.
 

Perde

Luutnantti
"– Kasvu ja työllisyys on Kataisen taustaan ja unionin toimivaltaan ajatellen äärimmäisen tärkeä tontti. Tehtävä on vaativa."
:p
Nyt menee perseelleen koko eu:n talous.

Kasvu ja työllisyys, hoh hoijjaa, tämän pääministerin hallituksien aikana on Suomeen saatu satojatuhansia työttömiä! Melko surkeat on näytöt tuollaiseen tehtävään. No nykyinen pääministeri ei edes ymmärrä mitä pitäisi tehdä. Nooh, vaaleja odotellessa voi vaan opposition showta seurailla..
 
Top