Rinteen/Marin hallituksen politiikka ja siitä keskustelua.

Vihreille hallituksen kaatuminen ja mahdolliset uudet vaalit ei olisi iso juttu. Kannatus on koko ajan kasvanut ja puolue taitaa olla suurimmillaan. Joidenkin gallupien mukaan jopa enemmän tällä hetkellä mitä demareilla.

Arvaan ettei vihreillä kuitenkaan ole erityistä hinkua hallitukseen persujen kanssa. Mitä hallituksen kaatumiseen tulee niin pääministerinhän voi vaihtaa jos hallituspuolueet niin sopivat. Aivan kuten Jäätteenmäenkin kohdalla. Uusia vaaleja ei taatusti ole tulossa jos se on nykyisistä hallituspuolueista kiinni. Ei näillä gallupeilla.
 
Voisko joku referoida muutamal lauseel lyhyesti mikä tämä
posti/ hallitus kuvio on?
 
Voisko joku referoida muutamal lauseel lyhyesti mikä tämä
posti/ hallitus kuvio on?

Lopun alku. Noh, eivaiskaan... läpäytetään Rinnettä ranteeseen ja hupimatka bussissa voi jatkua.
 
Lisäksi olen ymmärtänyt, että nykyisellä pääministerillä ykköskriteeri valinnoissaan on sukupuoli. Ehkä vasta sen jälkeen mahdollinen pätevyys.

Ei pätevyys tule sukupuolen jälkeen.

Ensimmäisenä se, että edustaa Demuleiden sisällä ns. rinneläisiä. Toisena sukupuoli. Kolmantena se mitä äänestysaluetta edustaa. Neljäntenä se, mitä arvo- ja identiteettipoliittisia ryhmittymiä lähelle on profiloitunut. Viidentenä...

Pätevyys on lähinnä sellainen vahinko, joka on pakko ottaa huomioon jos sinne asti päästään. Tähän asti ei ole päästy ja näyttää ettei päästä jatkossakaan.
 
Yllätys: Paatero sairauslomalle. Mikähän mahtaa olla se diagnoosi minkä nuo demarit saa kun käpy käy? Idiotismus maximus?

Abi male spiritus.

Kommunismissa vastuunkanto ei koskaan yllä korkealle.

Tulkintakysymys.

Ensin noin puolitoista metriä, sitten negatiivinen kaksi. Niskalaukaus ja kuoppa. Näinhän esim. rauhanvaltio Neuvostoliitto hoiti usein vastuuunkannon.
 
Kun tämä on karriääripoliitikkojen parissa varsin yleinen ilmiö ja heijastuu usein hallitusneuvotteluihin, tahalliseen väärinymmärtämiseen, vastuunvälttelyyn liittyviin asioihin, niin tässä on kahdeksan sosiaalisen vuorovaikutuksen dynamiikkakuviota itse kunkin pohdittavaksi.

En siis heitä tätä esille minään "jokainen ruvetkoon poppamieheksi" -juttuna vaan kannustan arvioimaan noita asioiden hahmottamisen tapoja ja niiden seurannaisilmiöitä. Arviointia voi sitten soveltaa politiikan lisäksi myös akateemisen maailman, työelämän, median jne. toiminnan ja viestinnän arviointiin.

 
Voisko joku referoida muutamal lauseel lyhyesti mikä tämä
posti/ hallitus kuvio on?
SAK:n poliittinen siipi tappeli SDP:n ammattiosaston kanssa siitä, voiko ihmisen palkan ihan tuosta vaan puolittaa. Kukaan ei tiennyt mistään mitään, paitsi sitten lopulta oltiinkin tiedetty koko ajan kaikki. Paskapuhetta suollettiin. Bussi ajoi omistajaohjauksesta vastanneen ministerin yli ja lopussa saatiin kulma.
 
Back
Top