Rinteen/Marin hallituksen politiikka ja siitä keskustelua.

Pitääköhän meidän alistua ihan kaikkeen, mitä elimissä keksitään? Eikö näitä meidän tallukoita voisi vähän vaikka huopatossulla latoa peppuun? Jossain kohtaa yleisön on kyllä törmistäydyttävä ja osattava sanoa: nou, ei käy, saatana. Meitä viedään kuin tetran mittaa asiasta toiseen.
Pitäs olla tuollaisia tolkunimmeisiä kuin sinä puolueissa kertomaan.
 
Saako hirrestä nollaenergiatalon?
Mistään ei oikeasti saa nollaenergiataloa.
Hirsitaloa kun polttelee uudemman talon uuneissa vähän kerrassaan, niin kyllä se hirsitalokin yhden talven voi olla jopa plussaenergiatalo.

Itse asun isossa hirsitalossa... Vaikka tässä on kaikki seinät hirttä, niin on tässä "vähän" muutakin poltettavaa, esim. purueristeitä on n. 250m3.
 

Eli ei tarvitse olla nollaenergia jos vain pistää paanelia katolle tarpeeksi. Muuten eristysraja täyttyy kun hirren paksuus on 275mm, ohuin hallittu on 180mm

edit: linkki
Rouva polkeen sähköä valtakunnanverkkoon 3h päivässä riittänee 🤭
 
Körttiläisyys edustaa kuitenkin nykyisin evlut kirkon vapaamielisintä siipeä. Esim. ihan luontevasti on körttipappi Jaakko Heinimäki julkaissut viiniharrastuskirjan ja Pekka Haavisto käynyt puhumassa körttien herättäjäjuhlilla.
Jep, hieman hankala kuvitella körttejä jonain mafialahkona. Itselle körttien libaraalius tuntuu vieraalta, mutta ihan normi kristtityjä hekin ovat.

Eiköhän jokainen meistä toimi jonkinlaisen maailmankatsomuksen pohjalta, suurin osa meistä kristillisestä arvomaailmasta (tietämättään tai tietäen) ammentaen.

Hieman outoa, että yskittäisten kansanedustajien vakaumuksia ihmetellään, kaikilla kumminkin on sellainen.
 
Jos nämäkin lehdet käyttäisivät osan siitä Marinin vapaa-ajan kirjoittelusta vaikkapa aluevaaleista kertomiseen, niin olisi parempi.. noh Seiska on seiska, mutta muut lehdet..
Joo, vaikka en mikään Sanna fani ole itsekkään, niin tämä oli kyllä jälleen aika rimanalitus. Eli annos saattoi maksaa n.16€(varmaan enemmänkin, mutta miksi olettaa mitään), muttaKUN ravintolan kalleimman kaviaarin kilohinta on 4000€(ööö.. mitä sitten?). Eli ei mitään yhteyttä otsikon ja itse jutun välillä.
No saipahan ravintola hyvää mainosta, eikä maksanu mitään(y)
 
Viimeksi muokattu:
Eli ei tarvitse olla nollaenergia jos vain pistää paanelia katolle tarpeeksi. Muuten eristysraja täyttyy kun hirren paksuus on 275mm, ohuin hallittu on 180mm

edit: linkki
Laskelmat menee varmasti uusiksi ennen 2030. Kunnianhimoiset kiristykset. Sitäpaitsi, ympäristöministeriö pitää huolen siitä että noin paksuja puita ei enää tässä maassa kaadeta. Ne kuuluu lahottaa.
 
Kyllä se lämpenee jos usko on vahva. Jotkut näkevät hiilidioksidiakin. Eikös YLE just nostellut esille katsomalla miten on sää muuttunut Grönlannissa??? Joten kun Yleisradiota on uskominen niin sää ja ilmasto ovat sama asia.

Minähän tarkistin tilastoista miten Grönlannin ilmasto on muuttunut. Tarkistitko sinä?
:D
Mä noista ilmastoista tiedä mut must tunttu et niit surkiast liika vähä. Meinaan, onhan siinä oltava joku ilmastojärki kun Saksa päästöttömän ydinvoiman alas ajaa ja rysvjenäläiseltä sen fossiilisella maakaasulla korvaa.

Mut mää oonki vaa tämmönen Fiskarsin kymppiauraa tanssilattialla kääntelevä surutonen poika.

Eikä sekään ihmetytä että Restel ravintolamiljöitä ostelee. Ei ei. Mitä yhteistä on Eritrean ja Suomen hallituksilla?
 

Hienoa huomata että tämän hallituksen puolueiden riveistä tulee näköjään välillä ihan järkipuhettakin. Kaikki on mahdollista! Pitää meinaan myös muistaa että kukapa meistä olisi ennen Marinin hallitusta uskonut että Suomessa voisi baarissa tulleen valomerkin jälkeisellä kotimatkalla käydä vielä Alkossa?
 
Linkki uutiseen: "Vasemmistoliiton Mustajärvi ihmettelee: Haluavatko vihreät kaataa hallituksen?"

Nyt kun Vihreät ovat luopuneet päättömästä ydinvoimavastaisuudestaan, niin josko ne ottaisi NATO-asiasta seuraavan syyn erota hallituksesta. Se se vasta olisi jotain! Kunnon uudenvuoden jysäys joka vääntäisi omat huuleni hymyyn.

Nooh, ainakin Mustajärveä harmittaa ja sekin on jo yksistään hyvä asia. Ensiksi valittiin F-35set ja nyt vielä yllättävän hallituskumppanin taholta tulevaa keimailua NATOn suuntaan.
 
Back
Top