Rinteen/Marin hallituksen politiikka ja siitä keskustelua.

Saarikkohan voisi ensitöikseen pelastaa puolueensa ja lyödä nyrkin hallituksen pöytään ja sanoa että loppuu se vesimelonipelleily tai hallitus kaatuu. Sitten katsottaisiin muiden kiemurtelua, kun vaihtoehtoina olisi höllätä otetta tai menettää ministerinpallit.

Tai sitten painaa vihervasemmistolaisen politiikan kaasujalkaa vielä kovemmin, ja nauttia hallitustaipaleesta niin kauan kuin sitä kestää. Savuavat rauniothan olisivat sitten seuraavan hallituksen ongelma.

Jotenkin kallistun tuohon jälkimmäiseen, mitä nyt näyttöjä Saarikolla on tähän asti ollut.
 
Sanovat että Jämsässä ei olisi tehtaan henkilökunta ollut rouva pääministeriä vastaanottavaisella tuulella. Varmaankin valeuutinen.

Suomessa on duunariston parissa ollut aina jostain typerästä syystä vaikeuksia käsittää, että työnantajan pärjääminen on työpaikan ja palkanmaksukyvyn edellytys.

Tekisi mieli sanoa, että ehkä se vihdoin ja viimein menee perille, mutten sano kun en usko itsekään siihen että menisi.
 
Kaataisiko hallituksen ensitöikseen?
Demarit kiittäisivät ensi töikseen Saarikkoa tästä, koska saisivat sitten uusissa vaaleissa (siis mikäli sellaiset järjestettäisiin, ja olisi hyvin todennäköistä, että näin tehtäisiin, koska uusien vaalien esitys on tietääkseni pääministerin etuoikeus, ja tattaraa Demari-Marin istuu sillä pallilla) nykyisellä kannatuksella mahdollisesti ehkäpä 50 paikkaakin. Ja KePu menettäisi paikkojaan. Ja tästä seuraten seuraavat hallitusneuvottelut KePun kanssa eivät olisi läheskään yhtä tuottavat KePulle. Nyt saivat käytännössä kaiken haluamansa. Opiskelijapiireissäni on Oulun tienoilta olevia KePulainen, ja tämä oli paikalla kun Sipilä saapui hallitusneuvottelujen jälkeen sanoen että vaikka KePu olisi ollut vaalien jälkeen suurin puolue ja pääministeripuolue, ei näin hyviä tuloksia olisi pääministeripuolueenakaan kehdannut nyhtää. Mutta kun Rinne oli ahdingossa sen suhteen, että Kokoomus olisi pistänyt Rinteen syömään heti vaalilupauksensa tai sitten PerSujen kanssa olisi pitänyt sitten tehdä kompromisseja maahanmuuton ja EU:n kanssa, KePu sai aika vapaat kädet sanella Rinteelle tulevan hallituksen pillin sävyn.
 
Suomessa on duunariston parissa ollut aina jostain typerästä syystä vaikeuksia käsittää, että työnantajan pärjääminen on työpaikan ja palkanmaksukyvyn edellytys.

Tekisi mieli sanoa, että ehkä se vihdoin ja viimein menee perille, mutten sano kun en usko itsekään siihen että menisi.

Ei onneksi ollenkaan kaikilla. Merkittävä osa yrityksistä pystyy ihan asialliseen keskusteluun henkilöstöryhmien kesken. Ongelma tulee tietysti siinä että jo yksi jäärä pystyy vesittämään koko homman riitelyksi. Se jäärä taas voi yhtä hyvin olla johtaja kuin duunari. Kaikkihan rakentuu molemminpuolisen luottamuksen ja kunnioituksen ympärille.
 
Samasta MT:n artikkelista:

"GTK:n tutkimusanalyysi on yhä hieman kesken, ja julkistus on myöhemmin keväällä."

Mutta katsellaan sitten keväämällä, varmaan tutkimuksessa on hyvin eroteltu eri maankäytön aiheuttamat kertymät. Aineistoa on ainakin runsaasti, eikä johtopäätöksiä vedetä yhdestä järviparista.

Joko olet käynyt tutustumassa?



This study analyzed 51 lakes that were subdivided into two groups: (1) a group of impacted lakes in which peat was recently extracted from the catchments and (2) a reference group consisting of lakes where peat had not been extracted from the basin, but in which other land-use activities had occurred. The overall aim of the study was to investigate if peat extraction caused excessive delivery and deposition of dry and organic matter in lakes that are located in their immediate downstream catchment areas. Differences in sediment accumulation were defined by comparing the overall sediment thickness and recent (post 1986) sedimentation levels to identify if there were differences in the sediment chemical composition or rate of organic matter deposition between groups and to identify possible land-use stressors that could explain the possible differences in sediment chemical assemblages or sedimentation rates. The results show moderate (cm scale) sedimentation rates in both impacted and reference lakes after 1986
 
Viimeksi muokattu:
Eivät tehneetkään Arhinmäestä opetusministeriä. Siinä se olisikin ollut :D

Mutta saatiin ministeri joka vanhojen twiittiensä perusteella tykkää Syksy Räsäsestä, Dimmusta ja toivoo HX-hankkeen siirtyvän. Vaikuttaa myös siltä että keväällä olisi pitänyt mennä Ruotsin mallin mukaan (vaiko Venäjän)
 
Tytöt taas vauhdissa. Lisäverot työssäkäyville onkin juuri se asia mitä Suomi kaipaa.

Noo... alunperin touhu lähti Helsinkiläisen Kokoomusvaltuutetun aloitteesta Helsinkiä koskevaksi..

Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu Otto Meren alulle panemassa valtuustoaloitteessa vaaditaan, että loputkin Helsingin kantakaupungin ilmaiset pitkäaikaiset (ns. 24h) sekä kokonaan aikarajoittamattomat pysäköintipaikat muutetaan maksullisiksi.

Tytöt sitten päättivät uloittaa sen koskemaan koko maata ilmastotalkoiden nimissä...

työpaikkapysäköinnin tämänhetkinen verottomuus johtaa autoilun kysynnän kasvuun muiden liikennemuotojen suosion kustannuksella, mikä lisää muun muassa liikenteen ruuhkautumista sekä yksityisautoilun tuottamia hiilidioksidi- ja lähipäästöjä.

Liikenne varmaan ruhkautuu jos tehdään isoista väylistä puistobulevardeja. Ehkäpä ne ihmiset käyttäisivät julkisia jos niitä a) olisi käytössä b) se ei veisi moninkertaisesti enempää aikaa verrattuna omaan autoon.

Minä kannatan kansanedustajien taksikortin muuttamista verolliseksi työsuhde-eduksi...
 
Kukas se kansanedustaja olikaan joka on ajanut jopa 700m matka taksilla.
Mä en näe noissa lyhyissäkään taksimatkoissa välttämättä ongelmaa. Jos kyydin saa heti ja kiirettä pitää, niin voi se olla perusteltua. Siinä kyydissä istuessakin ehtii plarata viestejä ja kirjoittaakin jotain, tai käyttää puhelinta muuten. Kävellessä niin ei pidä tehdä.
 
Back
Top