Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

Ruotsalaiset teinit nöyryyttää poliisia

Viestiketju osiossa 'Kuvat & Videot' , aloittaja Merten sheriffi, 04.07.2010.

 1. Merten sheriffi

  Merten sheriffi Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  09.04.2010
  Viestejä:
  4,128
  Tykkäykset:
  3,152
  Pisteet:
  1,286


  Missä on Ruotsin poliisin auktoriteetti? Miten pärjätä ammattirikollisille jos meininki on tämä. Hejsan voi vähän tulkata, että mikä on meininki.
   
  Viimeksi muokattu - moderaattori: 20.09.2013
 2. baikal

  baikal Ylipäällikkö Mod Lahjoittaja

  Liittynyt:
  11.04.2010
  Viestejä:
  18,662
  Tykkäykset:
  23,290
  Pisteet:
  1,286
  Miten pitkä matka tällaiseen meininkiin on Suomessa? Vuosi sitten pitäjän abc:n pihassa (aivan totta) olin todistamassa tilannetta, jossa mopoikäiset karjunpoikaset haistattelivat ja räkivät poliiseja oikein kympillä. Poliiseilla pokka piti hyvin eivätkä provosoituneet, me sivulliset meinattiin menettää kyllä malttimme. Tämä on pirun valitettavaa, koska nykypoliisit hoitavat työnsä hyvin. Jos vielä 80-luvun alussa pitäjän poliisille olisi tuolla tavoin vittuillut, lähtö pahnoille olisi ollut varma eikä jalat olisi maata tavanneet matkalla laisin.
   
 3. Mainos 4. JaRi

  JaRi Alikersantti

  Liittynyt:
  14.04.2010
  Viestejä:
  61
  Tykkäykset:
  0
  Pisteet:
  6
  Onkohan oikein viestittää nykynuorisolle, että tuollainen räkiminen ja haistattelu on hyväksyttävää toimintaa. Tietenkin poliisi toimii ohjeiden mukaan eikä provosoidu, mutta ei se varmaan ole miellyttävä tilanne poliisinkaan työskentelyn kannalta. Siinä voi jonkun konstan poskilihakset olla tiukoilla. Myöskin nuoriso voisi ajatella asioita ihan ite omalle kohalle, jos joku tulisi räkimään ja haistattelemaan heille, kun ovat harrastamassa esim. mopolla ajelua, tuntuisiko kivalle.
  On tainnut kotikasvatus mennä hiukkasen poskelleen. ko. tapauksessa.
   
 5. Kapiainen

  Kapiainen Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  24.04.2010
  Viestejä:
  3,553
  Tykkäykset:
  4,472
  Pisteet:
  1,286
  En tunne tapausta, joten en siihen sinänsä ota suoraan kantaa.
  Kaveripiirissä kun on muutamia nykypolven Poliiseja ja muutenkin eri yhteyksissä aina välillä tulee jutusteltua Poliisien kanssa ja joskus on nähty heitä toiminnassakin, niin näillä perusteilla meikäläisen näppituntuma on, että tänä päivänä tilanne on se, ettei Poliisi kovin kauaa jaksa kuunnella vittuilua, saati ottaa vastaan räkimistä, vaan aika nopeasti vittuilevat räkijät ovat raudoissa ja maijan kyydissä matkalla putkaan.
  Pari vittuilutilannetta sivusta seuranneena homma on mennyt suunnilleen siten, että yksi kehoitus lopettaa vittuilu ja riehuminen - seuraavaksi onkin sitten jätkät heitetty raudoissa maijaan.
  Tietysti jokainen tilanne on omansa ja toimintamallit pitää ratkaista tapauskohtaisesti, mutta kaikenkaikkiaan minusta on hyvä, että mukava jutustelu ja turhanpäiväinen kaveeraaminen on jäämässä historiaan ja hieman kovemmat toimintatavat ovat astumassa esiin.
  Minusta se on ihan hyvä linja, että kerran varoitetaan ja jos ei tehoa niin sitten toimitaan.
   
 6. Hejsan

  Hejsan Alokas BAN

  Liittynyt:
  09.04.2010
  Viestejä:
  5,222
  Tykkäykset:
  81
  Pisteet:
  0
  Joo hmm Ruotsin polisilla on nyt tämmöinen NOVA-100 listaa ja se tarkoitaa että ne punktmarkerar de 100 värsta förbrytarna.

  Se menee hyvin nyt ammattirikolisuusjengiä vastaan. Nyt on monta johtajia vankilassa. Ne tekee paljon tiedustelua ja razzia jengiä vastaan.

  Mutta kokoajan tulee uusia jengiä ja uusia medlemmar.

  Malmössä on Black Kobra, M-falangen, K-falangen (ne on nuoria maahanmuutajia lähi-idästä ja Jugoslavista)

  Södertälje (Södertälje nätverk, X-team)
   
 7. chigeen'a

  chigeen'a Kapteeni

  Liittynyt:
  04.05.2010
  Viestejä:
  670
  Tykkäykset:
  1,058
  Pisteet:
  76
  Tän täytyy olla joku sketsi. Ja vielä huono sellainen. :a-cry:

  Ei noi ainakaan oikeita poliiseja voi olla. Kyllähän Ruotsissakin poliisille kait jotain voimankäytöstä ja vääntämisestä kerrotaan. Hirveetä kateltavaa. Yksi nenärengas hiphoppari pyörittää kolmea?!? poliisihenkilöä ku latotannsseissa laskiämpäriä.
   
 8. Merten sheriffi

  Merten sheriffi Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  09.04.2010
  Viestejä:
  4,128
  Tykkäykset:
  3,152
  Pisteet:
  1,286
  Nyt ollaan onneksi näytetty ruotsalaiselle järjestäytyneelle rikollisuudelle, että arvokuljetuksien ja raha-automaattien ryöstäminen ei Suomessa kannata. Ruotsissa ilmapiiri on kaikenkaikkiaan hyvin kammottava.
  Kansalaiset itkivät prinsessan häiden kustannuksia jotka olivat muutaman miljoonan kruunua. Arlandan raharyöstössä vietiin 100 miljoonaa mutta tämä ei aiheuttanut minkäänlaista keskustelua Ruotsissa.
   
 9. baikal

  baikal Ylipäällikkö Mod Lahjoittaja

  Liittynyt:
  11.04.2010
  Viestejä:
  18,662
  Tykkäykset:
  23,290
  Pisteet:
  1,286
  Kyllä Kansankoti tulee vielä siihen tienhaaraan, jossa pitää punnita asioita uudestaan. Mitäs, me vähän viiveellä toistellaan svenssonien hyvät ja huonot jutut.
   
 10. vehamala

  vehamala Kenraali Mod Lahjoittaja

  Liittynyt:
  08.04.2010
  Viestejä:
  2,406
  Tykkäykset:
  1,037
  Pisteet:
  636
  Ruotsissa ja Norjassa on vihdoin tajuttu realiteetit, mutta meillä ollaan siinä vaiheessa, että toistetaan kaikki huonot jutut :mad:
   
 11. JaRi

  JaRi Alikersantti

  Liittynyt:
  14.04.2010
  Viestejä:
  61
  Tykkäykset:
  0
  Pisteet:
  6
  Näinhän se pitäisikin olla, kaverijutustelukin on aivan ok kunhan se on molemminpuoleista. Mutta varsinkaan virkavallan edustajan ei pitäisi alistua kuuntelemaan toisten haistattelua ja häiriköimistä, vaan toimia jämäkästi ja tehdä selväksi missä häiriökäyttäytymisen raja kulkee.
   
 12. baikal

  baikal Ylipäällikkö Mod Lahjoittaja

  Liittynyt:
  11.04.2010
  Viestejä:
  18,662
  Tykkäykset:
  23,290
  Pisteet:
  1,286
  Meneekö se niin, että kun kotona ei opeteta ja VAADITA ihmisellistä käytöstä, sitä ei voida kyllä yhteiskunnan toimin hoitaa kouluissa, seuroissa, pitäjän abc:n pihassa tai ravintoloissa? Eli kotitoimien puuttuminen väistämättä johtaa siihen, että räkijöitä ja möyryäjiä piisaa, tehtäisiin yhteiskunnan taholta ihan mitä tahansa?

  Meissä vanhemmissa on paljon väkeä, jotka mielellään "ulkoistavat" lastensa kasvatustarpeet: sysätään vastuu kouluille, psyköpatrioille, kaveripiirille, poliisille, spr:lle, nuorisotoimelle jne. Sanalla sanoen, yhä useammat vanhemmat unohtavat olevansa VANHEMPIA, isoilla kirjasimilla. Enkä minä tässä osoittele ja jeesustele yhtään, lapsikarjan isänä olen oppinut jos en muuta niin nöyryyttä kasvatustehtävän ohessa ja parissa. Se on isoin pesti, johon baikal on hennot kätensä iskenyt tässä elämässä, ja jos siitä säällisesti suoriutuu, niin saa lyödä kiittimet ristiin ja todeta viimeisellä suoralla, että huhhuh.

  Jos omat pennut syyllistyvät mm. tuollaiseen joskus, niin oikein toivon, että poliisit vähän riepottelisivat isin pikku pistiäistä...se olisi todennäköisesti palvelus pikkulurkille pitkässä juoksussa.
   
 13. JaRi

  JaRi Alikersantti

  Liittynyt:
  14.04.2010
  Viestejä:
  61
  Tykkäykset:
  0
  Pisteet:
  6
  Kotikasvatuksesta ja vanhempien omasta esimerkistähän se ihmisvesa oppii perustan itselleen. Se on niinkuin talon remontti, pintaremonttia on helppo tehdä ja muokata taloa mieleisekseen, kun on hyvällä perustuksella aikoinaan talonsa tehnyt. Mutta jos talossa on perusta huono niin silloin onkin jo isommat ongelmat edessä.
   
 14. Mainos
Jaa tämä sivu