Myydään Särmä huppu-fleece, maastotakki ym.

Vaeltaja

Korpraali
Myynnissä Varustelekan oman Särmä-brändin hupullinen fleecetakki, koko S, väri oliivinvihreä. Myyn koska on nykyään itselleni liian pieni siihen tarkoitukseen, johon takin aikoinaan ostin. Sopii noin 165-172 cm pitkälle normaalivartaloiselle/hoikahkolle erittäin särmästi, itse olen hieman kasvanut entisistä mitoistani ulos ja ahdistaa nyt joka puolelta liikaa jotta tuota jaksaisi pitää... Ollut päällä varmaan pari kertaa kauppareissulla. Kunto uutta vastaava. Hintapyyntö 30 e + postikulut (noin 10 e?)

Myynnissä myös koon S hollantilainen maastopuvun takki. Kunto hyvä. Mahtuu myös noin 170 senttiselle hoikahkolle vartalotyypille. Ostettu joskus jostain ylijäämäkaupasta, pidetty päällä varmaan myös pari-kolme kertaa sen jälkeen. 5 eurolla luovun tuosta ja postit maksaa ostaja jos erikseen tämän ostaa.

Lisäksi olis tarjolla Saksan armeijan parkatakki koossa 165-175/90. Ekat lukemat siis suositeltua pituutta ja viimeinen rinnanympärys. Menee pelkkä t-paita päällä kyllä vähän leveämmänkin rintakehän omaavalle, mutta kovin paljon ei enää sitten alle saa välikerroksia mahtumaan. Kunto on hyvä ja siisti. Tämäkin yllättäen aivan liian pieni itselle nykyään. Hintaa se 5 e + pk:t.

Ja viimeisenä vielä luovun 3 colour desert -kuvioiduista BDU-housuista, koko Medium regular. Kunto ihan ok. Hintaa 5 e vaikka.

Voi ostaa vaikka kaikki kerralla.

Voin ottaa kuvia kiinnostuneille.
 
Back
Top